4.10.2016

niamh in da stripes


Vierailin taannoin Floridassa A Good Yarn Sarasota-nimisessä lankakaupassa. Jo sisään astuessa meinasin tipahtaa, voi hyvä luoja mikä valikoima ihanuuksia. Erona Suomen kauppoihin oli kirkkaammat värit ja tietenkin se, että suurin osa langoista oli aika tuntemattomai minulle. Vierailuni lankakaupassa tuntui venyvän ja venyvn ja parkkipaikalla Tahoessa istuva perhe kuumotti kivasti takaraivossa. Lopulta ostin varsin maltillisesti lankoja ja yksi ostoksista oli neonpinkki Three Irish Girls:in Manic Panic. Se oli jo vyyhdissä niin kutsuva, että harvemmin tulee vastaan.


Päätin nopeasti, että neulon langasta bellalle paljon odotetun huvin. Mistä lie likka keksinyt pakkomielteen huiviin, jaa-a. Kaveriksi langalle valitsin yhden lemppareistani, eli Cascade Heritagen värissä night -match made in heaven. Huivissa toistuu saman värit kun bellan syys- ja talvitakissa ja koska tummansininen on bellan uusi lempiväri, on huvi varsi mieleinen. Saattaa kyllä tätä lainata äitikin. Huivi on neulotottu omasta päästä sitä mukaan ja siihen meni 100g night:ia ja lähes 100g manic panicia, säästin pikkasen vielä mahdollista pipoa varten.

8 kommenttia:

 1. Vau, miten hieno huivi! Ihan täydelliset värit!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, tämä taitaakin olla just sillai "sun räväkkä" ;)

   Poista
 3. Voi miten ihana! Melkein tekis mieli tilata sulta huivi tai jotain, jos se olis mahdollista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tinttu ♥ Voi kun se olis mahdollista nin tilaisin itse itseltänikin huivin ! Kun vaan ehtisi tehdä kaiken minkä haluaisi ja pitäisi :D Joskus pohdin, että jos alkais sellaiseksi kokopäiväiseksi käsityöläiseksi, ainoo ettei se oikeen taida kannattaa. Laskettiin joskus kaverin kanssa sellaista realistista hintaa pelkille villasukille niin heilu se hinta useammassa satasissa :D Ehkä sitten eläkkeellä näitä vois tehdä ilokseen...

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥