25.1.2016

Pääasiassa miehelle


Pipokato on taas käynyt, sillä miehelle tehty musta täydellinen kustoo on kadonnut jäljettömiin. Hieman saatoin murista koska mustalla langalla neulominen ei kuulu lempparipuuhiini ja pipo oli tosiaan täydellisen mallinen ja lankana ihana Artesanon Superwash. Mutta pipoa ei löydy mistään joten minkäs teet. No Always relevantin –of course. En ole ikinä nähnyt että mies pitäisi mösää tai muutakaan lerppapipoa, joten päätin soveltaa ohjeesta istuvamman mallin. Ensin siis arvottiin uusi silmukkamäärä ja perään korkeus. Koska mies ei ratkaisevalla, kavennusten aloitus hetkellä, ollut sovituspäänä, tuli piposta ehkä yhden raidan verran liian korkea mutta ei kuulema haittaa. Mustina talvi-iltoina mustan langan sotkeminen 2,25:illa tai 2,5:illa ei ole kyllä mitenkään miellyttävää mutta saatiinpas pipo valmiiksi juuri ennen ensimmäistä pulkkamäki-reissua. Ja kun sanon juuri ennen, myös tarkoitan sitä. Pipoa ei ehditty edes kuositella ennen lähtöä. Menköön noin.


Langat: Cascade Heritage Sock/ harmaa ja Cascade Heritage Silk/ musta ja silmukoita muistaakseni tässä on 160.
 
Lapset olivat hieman värikkäämpinä liikenteessä, vaikkakin meidän pienelle pinkille tytölle on tapahtunut jotain kummaa.  bella pitää nykysin paljon mustasta ja tumman sinisestä, vaikkakin pinkki vielä lempiväri onkin. Talveksi olisi tarjolla lyhyempaakin takkia mutta tämä Ver de Terren, viime vuonna vähälle käytölle jäänyt, untsikka on nyt saanut paljon enemmän käyttöä. Kun kysyin onko tälläinen pidempi takin malli kiva, sain vastaukseksi kyllä. Housuna vuorottelee Fire Flyn farkun näköiset toppikset  ja mustat Peakin topat. Seeprat kuulema kuuluu vain rinteeseen, on se tarkkaa tämän ikäisillä välillä. Suosittelen muuten edelleen VdT:n takkeja niin aikuisille kuin lapsillekin. Olen itse käyttänyt tämän talven Jiin vanhaa VdT:n untsaa ja fakta on, että se on lämpimämpi kuin Canada Goose ja kevyempi kuin Peakin untsikka jotka minulla itselläni on. Eli jos talvitakkipuutosta on, kantsii tsekata. Sateenkaaripipo on tehty Novitan seiskaveikasta vuosia sitten, silloin kun tämä "the väri" oli muistaakseni ensimmäistä kertaa Novitan värikartassa.
 
 

Mukavaa viikkoa kaikille, palailen aiempiin kommentteihin hieman myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Jestas sulla on siisti jälki. Mäkin olen hyvä, mutta sä kyllä huomattavasti parempi. Tuo miehen pipo näyttää ihan konevalmistetulle. Mäkään en tykkää mustaa kutoa :D

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥