9.5.2015

Tytön huone 8-vuotiaana


Kun bella näki että otan kuvia Jiin huoneesta, teki hän tilauksen myös oman huoneen kuvaamisesta ja ottipa itsekin muutaman kuvan. Huone on aika entisellään, vähän taidettiin taas vaihtaa huonekalujen paikkaa. bellan huonetta kaunistaa kauhistaa nykyisin myös keyboard joka on välttämätön pianoläksyjen treenaukseen. Kun tyttö aloitti pianotunnit sovimme että aloitetaan tällä jo löytyvällä välineellä harjoittelu ja jos harrastus on kiva ja jatkuu niin hankitaan sitten oikea piano. Nyt kuitenkin sain Instagrammissa hyvin vinkin elektronisista pianoista, joka taitaa olle meille parempi vaihtoehto sillä tyttö haluaa soittaa omassa huoneessaan.


Tähän asti bellan työtuolina on ollut TripTrap joka on ollut meillä jo 13,5 vuotta. Tuoli oli välissä keittiössä jossa sitä käytettiiin ohjeiden vastaisesti porrasjakkarana ja halusin sen takaisin sinne samaan käyttöön, terveisin vertikaalisesti haasteellinen.  Tuoli on myös vähän raskas liikutella joten päätin eräs päivä heräteostaa Vepsäläiseltä Kartellin Masters tuolin. Tyttö ihastui tuoliin ja minustakin se sopii kivasti työn huoneeseen. Huoneessa on myös rahi, Ikean Jennylund nojatuoli ja vaihteleva määrä Artekin jakkaroita, riippuen kaverimäärästä. Niin ja pari isoa lattiatyynyä.
Seinillä on lumilauta, yksi kehystetty juliste joka löytyy muuton yhteydessä varastossa sekä valkoisia korentoja. Koska lastenhuoneessa, ainakin meidän, on aika värikästä rompetta on seinät jätetty valkoiseksi ei lattiallekaan ole mattoa kaivattu. Lattialistat maalasin itse tytön toiveesta sateenkaareksi mutta niitä näkyy valitettavan vähän. Jo tytttö ei tarvitsisi kirjahyllyä ...tai sänkyä! näkyisi listoja paljon enemmän. Johonkin ne tavaratkin on kuitenkin laitettava. Ennen huoneessa oli Ikean Minnen sänky lyhyempänä mutta tilalle tuli Jiin Jungmanni kun hän sai 120 senttisen runkopatjan. Meillä on muuten yksi ylimääräinen Jungmanni myytävänä koska lapsilla oli ennen kerrossänky, laita meiliä jos kiinnostaa.

Muuramen työpöytä sekä kirjahylly ovat minun vanhoja ja toimivat vielä mainiosti. Pitkällä pöydällä mahtuu useampikin kaveri tekemään piirrustuksia samaan aikaan. Avohyllyt toimivat minun mielestäni paremmin lastenhuoneessa kuin kaapit: tavarat ovat hyvin esillä ja helposti takaisin laitettavissa joten en ole nähnyt syytä hankkia muuta tilalle. Meillä on noita Muuramen Neppari moduleja isompaakin hyllyä varten ja niihin on oviakin mutta nämä ovat toistaiseksi tytölle riittäneet ja hyvin toimineet. Tässä vaiheessa yleensä lelut vain pienenevät ja vähenevät ...ei haittaa ainakaan äitiä. Molemmissa lastenhuoneissa on pimennysrullaverhot ja lisäksi bellalla on naruverhot.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥