2.5.2015

MayDay!


3/4 osaa meidän perheestä on syntynyt juhlapyhien lähellä ja se tuottaa aina hivenen päänvaivaa juhlien järjestämisen suhteen. Niin mielelläni otan kuitenkin huomioon sen, että vieraillakin saattaa olla jotain muuta perinteikestä tekemistä esimerkiksi vappupäivänä, kuin käydä lastenkesteillä. Olemme vaihdelleet bellan synttäreiden juhlapäivää milloin mitenkin ja tänä vuonna vieraita kotiin tuli tänään. Eilen keskityimme toteuttamaan toiveita: pyöräajelu jätettiin väliin koska keli oli aika tuulinen ja kylmä mutta minigolfia päästiin pelaamaan heti puolenpäivän aikaan. Golfin jälkeen haettiin vähän mahan täytettä Subwaysta ja koska suklaakeksi ei kuulema todellakaan  ole riittävä jälkiruoka, kurvattiin kotiin vielä jäätelökioskin kautta. Kesäkausi on selkeästi avattu näillä eväillä.

bella sai syntymäpäivälahjaksi pyörän ja hän itse toivoi sen lisäksi subia, jätskikioski jäätelöä, minigolfia ja pyöräretkeä. Täytyy sanoa että joka vuosi jaksan yllättyä siitä että toiveet on niin maltilliset ja toteutamme niitä enemmän kuin mielellämme.

Jiin syntymäpäivät eivät ole ikinä saaneet minua miettimään omaa ikääni mutta jostain syystä tänä vuonna bellan synttärit ovat tehneet minulle olon että vanhenen liian nopeasti. En ole ikinä käynyt läpi niitä tyypillisiä ikäkriisejä eikä nytkään siltä tunnu, mutta jotenkin kun näen miten iso ja tomera bellasta on tullut, tulee sellainen olo että kohta nuo muuttavat pois kotoota ja me jäädään ihan yksin, byääääääh. Eli kyse ei kuitenkaan ole ehkä omasta vanhenemisesta vaan lapsista. Rakastan tätä aikaa kun voimme lasten kanssa tehdä yhdessä asioita ja lapset tekevät monia juttuja jo täysin itsenäisestikin. Vaikka bellan ollessa vauva ajattelin että se oli parasta aikaa niin täytyy sanoa että nyt on ihan sama fiilis. Elämä tuntuu kokonaiselta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥