12.1.2010

Väliaika, kotia ja raitoja.



Olen lievästi sanottuna sopassa, tai tuntuu sille. Villatakki kesken, esikoisen koulu taas alkoi, makkari siivoomatta, varastossa olevien vaatteiden selaus tekemättä, liikaa hyviä valokuvia ihan parilta päivältä, liikaa asiaa ja olen sössinyt seuraamani blogit totaalisesti. (eikä tässä edes kaikki).

Normaalisti minun pitää tehdä asia kerrallaan, järjestyksessä, rauhassa, harkiten, kuin juna. Nyt sinkoilen  sinne tänne ja se näkyy, ei pysy homma hanskassa. Kaikki pitäisi tehdä hetitässänyt,en malta odottaa, en malta pysähtyä. Eniten harmittaa että olen taatusti hukannut sellaisia blogeja joita seuraan ja en edes tietäisi mistä etsiä. Minulla on LU-KI ja lievä hahmotushäiriö joka ilmenee vain jos pitää handlata samantyyppisiä kokonaisuuksia yhtä aikaa. Ts. minulle on erittäin vaikeaa hahmottaa eri blogeja, muistaa missä oli mitäkin ja kuka on kukin. Vaikka blogit eroavatkin toisistaan, on se kokonaisuus sellainen että aivoni eivät vain handlaa. 

Aikaisemmin minulla oli syötteenlukijassa osa ja loput Lastenhuoneessa. Koska syötteenlukijaan ei kuitenkaan kaikki päivittyneet, poistin niitä sieltä ja bloggerista ja siinä vaiheessa tapahtui se perusvirhe. Onko fiksuin tapa seurata blogeja listaamalla ne tuohon sivuun jolloin päivityksetkin tulevat automaattisesti? Että jos tässä aloittaisi keräilyn uudelleen...

***
Ja asiaan...
Pyysitte olohuonetta, tässä sitä on.
Meidän olohuoneessa ei ole mitään katsottavaa ja se on tarkoituskin ;)



















Jatkan huomenna ehkä siitä mihin jäätiin, eli Uunisaaresta.

17 kommenttia:

  1. Kaunista!
    Voi kun munkin tekis maalata toi keinuheppa, mutta on meillä miehen siskolta vaan lainassa.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköinen olkkari <3

    Olisi muuten kiva joskus kuulla onko teillä jokin tietty väri sisustuksessa joka kulkee läpi asunnon?

    VastaaPoista
  3. Nautin niin kuvistasi. Ne ovat ihanan taiteellisia ja tuovat hyvän mielen. Voisitko jossain vaiheessa pitää jonkinlaista "valokuvauskoulua" tai ainakin antaa maallikoille hyviä kuvausvinkkejä?

    VastaaPoista
  4. Kaunis, selkeä koti. Ja samaa mieltä edellisen anonyymin kanssa kuvista, niitä on ilo katsoa!

    VastaaPoista
  5. Ihanan selkeä olohuone! Just mun tyylinen, mutta jostain syystä oon kokoamassa tähän rintamamiestaloon ihan eri tyyliä...

    ...meillä oli kans tuo Jussilan keinuheppa, mutta pikkusiskoni kävi sen väkisin kiskomassa itselleen mun esikoisen käsistä. Älä edes kysy miksi :'(

    VastaaPoista
  6. Kiva taas pitkästä aikaa käydä täällä =) Ihanan simppeliä. Meillä pitäisi kanssa olohuone päivittää, ensimmäiseksi repisin ne kamalat lattiat pois, mutta kun ei oo oma.

    Kivat ulkokuvat. Olen kävellyt samat paikat joskus viisi vuotta sitten.

    VastaaPoista
  7. Ja hei siis kannatan anonyymin valokuvauskoulua, ehdottomasti!

    VastaaPoista
  8. Ihana olkkari ja varsinkin tuo lattia:)
    Pakko kysyä joudutko usein imuroimaan?Olen antanut itseni ymmärtää että mitä tummempi lattia sitä helpommin siinä näkyy pöly...
    Yläkertaan laitettiin jo pähkinänväristä laminaattia ja alakertaa vielä harkitsen...

    VastaaPoista
  9. Ihanan avaraa ja niin siistiä =)
    Mahtuu lapsetkin hyvin temmeltämään=)

    VastaaPoista
  10. Pakko tehdä mainosta Bloglovin-sivusta... Siellä näkyy satavarmasti suosikkiblogiesi päivitykset, hirmuisen yksinkertaista! Sivusto on ihan suomeksikin :o) www.bloglovin.com

    VastaaPoista
  11. Kaunista, siistiä, minimalista. Tää tykkää tosi paljon!

    VastaaPoista
  12. Kaunista! Ja hienoja kuvia kuten sinulla aina.

    VastaaPoista
  13. Kauniin avaraa, itsekin pidän samanlaisesta tilan tunnusta. Meilläkin on olohuoneessa kalusteita tarkoituksella hyvin vähän.

    Mä pidän blogilistaa oman blogini sivupalkissa ihan itseni ja sen kätevyyden vuoksi. Päivitykset näkee siitä helposti, ja oma blogi on mulla aina auki, kun koneella olen. Toki on kiva, jos joku lukija löytää siitä listasta uusia blogituttavuuksia, mutta ensisijaisesti se on itselleni ihan kätevyytensä ansiosta. Vähän harvemmin lukemani blogit (ei siis ihan joka päivä) pidän kirjanmerkeissä, koska kaikista en voi osoitteita muistaa ulkoa.

    Anonyymin valokuvauskoulu kuulostaa kivalta ajatukselta - jos et tartu ideaan, niin minä saattaisin sen mielelläni tehdä :). (Ja toki varmasti useammankin bloggaajan kuvausvinkit on tervetulleita.)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihanat norsut!!
    Ihanan valkoista teillä :).
    Minä olen sillä kannalla että seuraamasi blogit kannattaa laittaa tuohon sivupalkkiin, niin näet koska päivittyvät ja halutessasi voit valita niin että saat siihen kuvan sekä otsikon tai pelkän otsikon.

    VastaaPoista
  15. Meillä on aika samanlaista, paitsi olkkarissa matto (vanhan selkä ei kestä paljaalla lattialla istumista). Joskus vieraat kyselevät, koska ostan loput huonekalut. Loput? Meillähän on kaikki.

    VastaaPoista
  16. Nyt en osaa sanoa meneekö termit oikein, mutta mulla kaikki blogit on hallintapaneelissa, sieltä niitä seurailen. Osa on siinä blogin sivupalkissa.
    Kun ilmoittautuu heti lukijaksi niin se blogi päivittyy omaan hallintapaneeliin.
    Hienolta näyttää olohuoneenne. kadehdittavan minimalistista :)

    VastaaPoista
  17. Heippati, vihdoin pääsen tähän vaiheeseen, yhtä hyppäämistä ollut koko päivä :)

    Valkoinen väri kulkeeläpi kämpän, tuo punainen on vain nyt. Jäi joulusta ja sitten bongasin nuo tyynynpäälliset Ikeasta, oli ihan pakko napata :D

    Valokuvauskoulun pitämisessä olisin surkea. Paras vinkkini on että katsoo kaikkea, sitäarkipäiväistäkin tuorein silmin tai jostain ihan oudosta kulmasta. Mielestäni sommmittelu kuvissa on tosi tärkeää, aina ei kaiken tarvitse näkyä, vain se olennaisin.
    Menen mielelläni Elinan kouluun itsekin!

    Nina, samaa olen kuullut :D "Ei kukaan voi pärjätä näin vähillä kalusteilla" ;)

    Muutakin piti kirjotella muttä nyt on niin kamala väsy ja paha olo (ahmin pussillisen simpsons-karkkeja) joten pakko laittaa kone pois.

    Kiitos tuhannesti kaikille teille jotka jaksatte käydä ja kommentoida uudestaan ja uudestaan <3

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥