1.1.2010

2010Näin raidallisesti
ja
rauhallisesti
se alkoi.


Vielä kerran,
hyvää vuotta 2010 kaikille.

6 kommenttia:

 1. Ihania raitoja! Aivan ihanaa lankaa. Alemman postauksen Maison Bellen aineet on tosi huippuja, tuoksuvat hyvälle, ovat tehokkaita ja riittoisia :).

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ihania raitayhdistelmiä! Kaunista ja energiaa tuovaa :). Täällä ei pinwheel etenekään, kun oli pakko nauttia auringosta ja suunnata ulos kameran kanssa. Huomenna suuntaan sitten hamstraamaan lisää lankoja, vaikka edellisetkin ovat vielä kesken :D.

  VastaaPoista
 3. Ihania nämä sinun kuvat aina! :)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos nopeille lukijoille <3

  Tuo lanka tosiaan on todella kiva lanka, perulaista villaa ja siitä tuo hieman luotaantyöntävä nimi tuleekin :D
  Maison Bellen aineet eivät ole minulle tuttuja mutta mielestäni näyttivät niin kauniilta että siksi menin ne hakemaan, mukava kuulla että ovat myös laadukkaita.

  Elina, minulla on joku raitapakkomielle, raidat ovat ihania :D Nuo säärystimet itseasiassa ovat Benettonin ja ostin alesta 9 eurolla, siihen hintaan ei tuollaisia edes itse oikeen kannata tehdä.

  Tuo tän hetken työ paljastuu valmistuttuaan, tosin siihen saattaa tovi mennä sille opettelen neulomaan maltillisemmin ...nyt tosin makaan aivan älyttämässä räkätaudissa sohvalla joten etenee ainakin johonkin pisteeseen asti ;)

  En ihmettele että painuit ulos, samat suunnitelmat oli täällä mutta ei tässä kunnossa voi kuvitellakaan, lapset olivat isänsä kanssa onneksi pulkkamäessä ja luistelemassa. Tuo lankahamstraus on vakava "tauti", ne vain ovat niin ihania ja kaikki pitää saada hetitässänyt :D

  Kiitos Mia, en siis turhaan niitä tänne lataile. Tosi lämmittävää kuulla että miellyttävät muidenkin silmää eikä vain omaa.

  Nyt jatkan sairastamista ja ehkä jotain elokuvaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Kiitos mukavasta blogistasi. Sinulla on kauniita kuvia ja mielenkiintoisia bloggauksia. Itse en omista blogia, mutta esim. täällä vierailen usein. Hyvää uutta vuotta sinulle ja perheellesi.
  T: Mari

  VastaaPoista
 6. No eipä tosiaan tuolla hinnalla kannata säärystimien lankoja juuri alkaa ostelemaan. Etenkin, jos omalle ajalle/työllekin vielä laskeskelisi jotakin arvoa.

  Innolla jään odottelemaan, mitä tuosta valmistuu! :) Paranemisia! (Nykäisen hihasta joskus, jos samoille kulmille satutaan.)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥