10.1.2010

Edelleen Kaivarissa.
Että voikin olla niin innoissaan lumesta! Niin, siis puhun itsestäni. Lapsetkin varmasti ovat mutta eivät he muista vielä miten harvinaista se täällä pääkaupunkiseudulla on. En pysty menemään edes ulos ilman että huokailen tuota maisemaa, ihan kuin satulaaksossa asuisi. Ikkunasta kurkkiessa yllätyn joka kerta yhtä paljon -vieläkö se on siellä =)

Me ollaan tänään järjestelty olkkari uuteen uskoon. Ongelman tuottaa sivupöytä jolle ei ole paikkaa. Tai on sille mutta en tietenkän halua sitä siihen. Se olisi aivan liian helppoa. Pystyisin helposti asumaan isossa tehdashallissa muutaman huonekalun kanssa. Haasteen tuottaa tämä tavaramäärä mikä ilmeisesti on väistämätöntä parin lapsen kanssa.Tuntuu että joku paikka on aina rempallaann ja monet asiat jäävät vähemmälle huomiolle siksi että aina on jotain tekemistä.

Olen vahvasti harkinnut aikatauluttavani oman aikani. Haluaisin oman hetken jolloin yksinkertaisesti en tee mitään muuta kun esimerkiksi luen niitä seuraamiani blogeja ja kahvista nauttien myös jättäisin niitä kommentteja, ei ne täältä omasta päästä varmasti sinne blogiin välity ilman näppäimistöä.


 

Seuraavana menemme Uunisaareen...

Hauskaa maanantaita lukijat!

10 kommenttia:

 1. kaunista on :)
  Äideillä pitäisi kyllä olla oma lakisääteinen Oma Aika. Kyllä se vaan niin kortilla joskus on, tai vasta kun lapset jo nukkuvat.

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavia kuvia!!!!
  Ja seuraavaksi olisikin kiva nähdä uus olkkarin järjestys =)))))))

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!
  Mäkin olen ihan intona lumesta. Viimeyönä näin painajaista, että heräsin ja yönaikana KAIKKI lumi oli sulanut pois! Mikä helpotus, kun se ei ollutkaan totta! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana menevä tunnelma talvisissa kuvissa. Itse tykkään kanssa lumesta tosi paljon. =)

  VastaaPoista
 5. Mulla on niin ikävä lunta. Saispa edes vähän leikkiä siinä :)

  Kiitos kuvista!

  VastaaPoista
 6. Hei, ihania ulkokuvia! Juu määkin olen niin kovasti ihaillut tuota maisemaa ulkona. Siis nyt puut on täyden kuuran peitossa ja todellakin kuin jostakin satulaaksosta! Kaunista.

  VastaaPoista
 7. Mahtavia kuvia! Laitathan kuvia uudesta olkkarista..? :)

  VastaaPoista
 8. Minäkin nautin näistä lapsuuden mieleen tuovista lumimaisemista :).
  Silloin talvet oli aina tällaisia.
  Minä revin omaa aikaa aina päiväuniaikaan, jos en ole koulussa, syöden silloin kiireettömästi oman ruokani ja nautiskellen kaikessa hiljaisuudessa kupposen kahvia.
  Ja jos olen ollut koulussa, niin otan oman aikani heti kun lapset menevät illalla nukkumaan.
  Aikatauluttamista tämä kyllä vaatii, mutta en pysty olemaan ilman omaa aikaa. Niin itsekäs ja vaativa minä olen.

  ps. aivan mahtava yhteislaskukuva.

  VastaaPoista
 9. Juu lumi on kyllä niin mukava juttu, eikä todellakaan mikään itsestäänselvyys! Saa nyt nähdä kuinka kauan tätä riittää...

  Ihania kuvia muutes! Jäin kiinni tuohon kuvaan, joka sopisi kivasti Hestra-hanskan mainoskatalogiin :o) Meijän tytön farmor asuu kysisessä "kylässä" ja mekin ihan kulman takana. Parhaat hanskat EVER!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥