14.1.2010

Simple Cupcakes.



Minulla oli valmiina seuraavia bloggauksia mutta tänään tuli paketti Tanskasta ja olin niin innoissani
...että haluan jakaa sen ehdottomasti teidän kanssa :)
En ole tilannut mitään alesta,
ne aikaisemmin kertomani perusvaatteet on ostettu kaupoilta
mutta muuten ei ole oikein mikään kiinnostanut tai innostanut.
Paitsi.
Paitsi yksi villatakki ja yksi paita.
Muutaman tunnin googlettelun jälkeen löysin molemmat
oikean kokoisena ja samasta kaupasta.
Onneksi posteille oli se edullisempi vakuuttamaton vaihtoehto
jota ei jokaisesta kaupasta löydy.
Tilaus lähti samantien.



Olin todella haltioissani kun avasin paketin.
Ihania ihania
ihania.




Oli nappia.
Oli pitsiä.
Oli hieman kultaa.
Harmaata ja vaaleanpunaista.








Nämä sopivat jo aiemmin hankittujen
Cupcaken polvareiden kanssa.
Vaikka.
Ja melkein minkä vaan!




Mielestäni alenettiostokseni oli
napakymppi.
Ihan vähän,
juuri sopivasti.
Vain kaunista, ei kompromissia.
Täydellisyyttä.





*****
Ystäväni huomauttelevat minulle alituisesti kirjoitusvirheistäni.
En valitettavasti näe omia virheitäni
ja vaikka luen tekstit jopa 5 kertaa läpi,
niitä jää aina.
Olen pahoillani jos tämä on häiritsevää,
yritän kovasti ponnistella virheettömän teksin eteen.
Kiitos kärsivällisyydestäsi.

29 kommenttia:

  1. Just mun makuun ja olisi ehdottomasti paljon käytetty. Meillä on melkein samanlainen neuletakki Benettonilta.

    VastaaPoista
  2. ... ja NIIN Padmén (apua, nyt mä en tiedä, mihin suunytaan toi heittomerkki piää laittaa, sorry!!) näköisiä!!! Ihanat löydöt!

    Ja mitä tulee noihin kirjoitusvirheisiin, mun mielestä sun teksiä on helppo lukea, enkä mä ainakaan ole löytänyt virheitä haitaksi asti. Anna palaa siis vain:)!

    VastaaPoista
  3. Todella suloisia löytöjä ja ihania kuvia - taas kerran. Meillä harmikseni 4 v. neitonen ei suostu enää laittamaan noita samoja Cupcaken sydänhousuja päälleen :( T. Peatu (uskollinen lukijasi, joka harvoin löytää aikaa kommentoida)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania, kuten Cupcaket aina. Onnea hyvistä löydöistä!

    VastaaPoista
  5. Nämä on minunkin makuuni, harmi ettei ole sitä pientä tyttöä :) Selkäpuolen sydän on vielä piste i:n päälle.

    VastaaPoista
  6. Kaunista.

    Ja kirjoitusvirheet ei mua ainakaan haittaa, jos niitä edes huomaan. Teen niitä itsekin. Aina on tullut asia ymmärretyksi, että huoli pois! Tärkeintä on kokonaisuus - ja sen sinä kyllä osaat! :)

    VastaaPoista
  7. Kauniit! Cupcake on henk.koht. suosikki.

    VastaaPoista
  8. Huometa :)

    mizyéna, uskon että meilläkin tulee tuolle paljon käyttöä :) Benettonilla en ole vastaavia huomannutkaan, tosin saattavat olla liian kaposia. Positiivista Cupcakessa on että ovat aka leveitä.

    Tanja, en usko että sillä heittimerkillä on niin väliä, etenmkin kun minulta puuttuu kirjaimia ja tavujakin välistä :D

    Peatu, kiva että löysit aikaa ;) Mikäs niissä housuissa on vikana? Meillä niissä on se ongelma että ovat aika kaposet ylhäältä, tai lapsi on liian paksu. En ole edes varma mahtuvatko enää vaikka ovat 4-vuotiaan kokoa :(

    HW, kiits, poikkeuksellisesti CC:n talvikokoelma oli jotenkin valju minun mieleeni. Ennalta ajattelin että siellä on kaikki must-juttuja mutta onneksi näin ei ollutkaan. Jännittää mitä kehittävät keväälle ja kesälle :)

    Katja, niin on! Ja oli yllätys, en tiennyt ennalta että selässä on sydän joten oli kyllä piste i:n päälle :)

    Katri, kiitos, lohduttavaa. Aikoinaan koulussa minua haukuttiin huolimattomaksi mutta lukiossa selvisi että on luki-vaikeus jonka takia on kirjoitusvirheitä joita minun on itse hankala huomata. Siksi luenkin ahkerasti tekstit läpi ennen julkaisua mutta silti niitä jää :(

    EBBA, eikös olekin juurikin ihanan harmaa <3

    Aika mahtavaa että täällä käy väkeä vaikka nyt on päivitystahti ollut aika kova. Ajattelin jo että kyllä'stytte mutta hyvä näin. On tuossa aika paljon varastossa juttuja valmiina tulossa ;)

    Kiitos <3

    VastaaPoista
  9. Nättejä, tykkään erityisesti tuosta neuletakista. Muutenkin tykkäsin kovasti CC:n talvimallistosta, ja meillä onkin varsinkin mekkoja sieltä, samoin kun PP:lta.

    Tosiaan pyöreämmille tytöille loistava mitoitus, joten esikoiselleni nappiostoksia. Meillä taas kuopus mahtuisi CC:n housuihin kahteen kertaan, harmittaa! Kysyinkin jo neuvolantädiltä vinkkiä, miten +2 pituudesta voitaisiin siirtää vähän matskua -1 painoon :D. Ei yllättäen osannut neuvoa..

    Sun juttuja on aina kiva lukea, ja mitään kirjoitusvirheitä en ole edes huomannut - tekevälle sattuu aina, ja ei se niin vakavaa ole :)!

    VastaaPoista
  10. Mä olen ihan samanlainen kirjoittaja! En huomaa ja kirjaimet on ihan pöllössä järjestyksessä.. Sitten joskus kun lukee vanhoja tekstejä, ne huomaa ja on ihan puun takana punaisena.. Mut emmää kyllä sulla mitään virheitä näe ;)

    VastaaPoista
  11. Ihanat ostokset! Onneksi on pienet kummitytöt, joten heille voin ihanuuksia hankkia. Oma kun on jo ihan liian iso noihin söpöstyksiin.

    Ei tiukka päivitystahti mitenkään paha ole. Sinun ihania kuvia ja mukavia tekstejä jaksaa lukea kyllä. Ja asia tulee selville, itse luen kirjoitusvirheiden yli korjaten ne mieleeni lukiessani, joten en edes huomaa niitä.

    Intoa tällekin vuodelle postata yhtä mukavia postauksia mistä ollaan saatu nauttia viimevuonna :)

    VastaaPoista
  12. Oi,ihanat!
    Ja niistä kirjoitusvirheistä;
    tekstisi on niin helppolukuista ja hyvin kirjoitettua,siis pisteet ja pilkut paikoillaan,ettei jokusen kirjaimen puuttuminen haittaa,oikeasti !
    Jatka vaan ripeää päivitystahtia,innolla luen kaiken :)
    -fiona

    VastaaPoista
  13. Sinun tekstit on niin ihania, että ei haittaa ollenkaan jos joskus puuttuu jostain kirjain. Kirjoitat niin tosi kivasti, sinulla on mahtavia kuvia, mahtavia lastenvaateostoksia, että minä en edes kiinnitä huomiota siihen puuttuuko jostain joku kirjain, eihän sellainen haittaa ollenkaan, ei se tee tekstistä vähemmän luettavaa.
    Nautin kun saan seurata blogiasi ja olen innoissani uusista päivityksistäsi. Jatka samaan tapaan vaan :). Ei anteeksipyytelyitä.

    Ja sitten itse postaukseen, aivan mahtava setti Cupcakelta, kaikessa yksinkertaisuudessaan.

    VastaaPoista
  14. Hassua, sovitin tänään tuota samaista paitaa omalle tytölleni :) Muuten olisin sen ostanutkin, mutta malli ei sopinut hänen päälleen laisinkaan! Paita oli jotenkin liian lyhyt, vaikka sovitin normaalia isompaa kokoakin. Hyvä että teidän tytölle sattui :)

    Tuota neuletta en kaupassa nähnytkään, tosi kaunis! Ja hyvin sopivat yhteen.

    VastaaPoista
  15. Mulla tyttärelle kans hakusessa joku noin ihastuttava neule/villatakki! Olet löytänyt ihan kympin!
    Joka päivä jaksan käydä kyllä blogissasi kurkkaamassa, onko tullut uutta, joten anna näppäinten paukkua ja kameran katsella!

    VastaaPoista
  16. Kiva vaan että usein päivittelet, kuvat ovat niin kauniita. Ja ei mua ainakaan kirjoitusvirheet ym. haittaa, teksti kokonaisuudessaan on tärkeämpää.

    VastaaPoista
  17. Heippa!

    Oi, kun kaunis tuo neuletakki! Nyt alkaa harmittaan etten tuota hankkinut. Tosin tuo taisi olla isompien mallistosta jossa koot lähtee 92:sta ja meillä käytetään vasta kokoa 80. En uskalla hankkia varastoon, kun mieli muuttuu ;) Toi olisi kyllä ollut aika ajaton. Tän talven mallistosta meillä ei ole Cupcakelta mitään, mikä on suoranainen ihme, kun merkkiä löytyy meiltä muuten tosi paljon.

    Ensi kesän mallistoa löytyy jo Sundbabyn sivuilta jonkin verran ja ei ole nytkään mitään ihan must juttua, onneksi ;)

    Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja se on yksi lemppareistani, nyt tosin taidan kommentoida ekaa kertaa. Ja kirjoitusvirheillä ei ole merkitystä, kun itse sisältö on aina niin mukavaa luettavaa :)

    Terkuin Johanna

    VastaaPoista
  18. meillekkin tuli viime viikolla paketti tuolta, olivat muuten tavarat ihanasti pakattu <3 Harmaasta on tullut minunkin yksi suosikki väreistä!

    VastaaPoista
  19. Onpas kyllä todella kaunis yhdistelmä!

    Ja mitä kirjoitusvirheisiin tulee niin minua ne eivät ainakaan häiritse! Itselläni on suuri ongelma yhdys sanojen kanssa ;) en ikinä tiedä kirjoitetaanko erikseen vain yhteen....

    Itse kirjoittelen todella nopeasti ja aina tässä kotitöiden lomassa. Joten virheitä tulee aivan varmasti, mutta en anna sen häiritä itseäni. Ne lukevat blogiani, jotka eivät noin pienestä "hermostu".

    VastaaPoista
  20. Minusta on mukavaa, kun olet jaksanut tiuhempaan blogata, kirjoitusvireistä viis :-)
    Somia ostoksia jälleen.
    Voi kun mulla olisi enemmän aikaa koluta nettitarjontaa..
    Ihania löytöjä olet tehnyt!

    VastaaPoista
  21. Höpsistä. Mitä kirjoitusvirheitä. En minä ole edes huomannut :)

    Ihana blogi, jäin tähän joulun alla ihan koukkuun :) Mies jo huomauttelee, että kyllä se anana siellä pysyy, älä nyt taas mene katsomaan ;) Mieskin ihastelee hienoja kuvia ja (haaveilee kunnon kamerasta).

    Kiitos käsityökärpäsen puremasta muuten :) En ole aikoihin kutonut mitään ja nyt tästä blogista innostuneena joulun jälkeen neljä pipoa, koko perheelle. Nyt on menossa jo viides, siskolle synttärilahjaksi. Ja voihan Expedit sentään, täytyy Ikeaankin lähteä. Pitkään on ollut hakusessa kiva, edullinen hylly lastenhuoneisiin ja siinähän se oli :) Me ollaan täällä Tampereen seudulla, joten täytynee joku viikonloppu lähteä ajelemaan. "Meidän" Ikea kun tulee vasta kesällä.

    Aurinkoisia talvipäiviä :)

    VastaaPoista
  22. Iltaa.

    Tai miten voisi siirtyä +2 pituudesta sekä painosta vaikka 0-käyrälle :D Siinäpä pulma.

    Kävin katsomassa CC:n uutuudet, ei toistaiseksi mitään must-juttua, muutama aika kiva :)

    Kiva että ette hajoile noihin virheisiin, äsken 4 x palasin korjaamaan uusinta bloggausta vaikka jo tekovaiheessa luin läpi. Lukihärö, minkäs teet ...erittäin kiva kuulla että laatu korvaa virheet <3

    Nyt minulla on tosiaan materiaalia ja ideoita joten päivitystahti jatkunee jonkun aikaa tieheänä, sitähän ei tietty tiedä jos tulee jotain yllättäviä esteitä niin sitten kurkitte turhaan. Mutta toivotaan että suht koht tasasesti täällä ilmestytään :)

    Te osaatte niin ihanasti kommentoida että olen itse jo koukussa teihin :D Kiitos <3

    VastaaPoista
  23. IHANAT OSTOKSET ;) Nuo ottaisin meille heti myös! Tai ostinkin samantyylisen neuletakin puuterinvärisenä Confetilta (myös sydän takana) ja PO:pilta harmaana ;).

    En ole oikeasti huomannut kirjoitusvirheitäsi. Mutta nyt kun asiasta mainitsit, niin huomasin puuttuvan kirjaimen. Mutta tykkään tosi paljon tavastasi kirjoittaa, joten se ei todellakaan haittaa. Tekstisi on muuten tosi kaunista ja harmonista. Ja kuvat, nehän ovat taideteoksia!

    Blogisi on yksi ehdoton suosikkini ja päivieni piristäjä, ei vaan tule valitettavasti kommentoitua.

    Kiitokset, Katami, 3:n tytön äiti

    VastaaPoista
  24. Meidänkin alehankintoihin kuuluivat samaiset Cupcaken paita ja villatakki. Ja hankkimiesi polvareita vastaavat housut löytyivät jo ostoslistaltani. Ihania kaikki! :)

    t. Mila

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥