28.9.2009

Matti Myöhäsen vastaus maanantaihaasteeseen.


Jarnalla oli haaste, Paljastunut Paljous.
Olen myöhässä, tiedän.
Niin harvoin ehdin haasteisiin mukaan,
että nyt vaikka väkisin.

Täsä muutamia kuvia.
Pompulta enemmän kun saadaan uusi sänky
ja huone kuntoon.
***

Ei, se ei ole tämä.
Tämä myttykasa on Tampereelta :)


Olen täysin seonnut neulemekkoihin.
Niitä on koossa 98 ja 104.
Tässä.


Housuja.
Osa on pesussa, osa naulakossa.
Colleget/fleecet/leggarit ovat alakoreissa.
Samaisessa paikassa yöpöt, neuleet, hupparit, alusvaatteet jne jne.


Paitoja on aikalailla, kai?
Osa on vain kesäkäyttöön, osa talveen.
Sopivia ja vasta kohta sopivia.
Teepparit ovat takana, niitä pidetään nyt vain kotona.


Hyshys, tässä on myös ensi kesälle :)
Mekkoja ja mekkoja, tunikoita, takkejakin.


Pompun kaappi.
Ei tässä minusta kauheasti ole.
Nyt olen juuri hieman täydentänyt...
...ja täydennän toivottavasti lisää Hulluilla Päivillä ensi viikolla.
Jospa siellä vain olisi meidän huppareita.


Rekin puolelta en uskaltanut ottaa kuvaa.
Se on täyskaaos.
Se selvitetään kun se sänky, joka on muuten myöhässä, tulee.


15 kommenttia:

  1. Täällä on toinen neulemekko hullu :) niitä on kerääntynyt aika läjä...

    Ai Hullut päivät on ensi viikolla, itse toivon löytäväni 1v tytölle talvikengät, semmoiset joilla pärjää puistossa. Kirppareilta etsinyt mutta ei vaan tule vastaan, höh.

    Ihania, ihania vaatteita teillä :)

    Linda

    VastaaPoista
  2. Ihanan siistit ja jämptit! Neulemekko on yksi niistä harvoista vaatteista jonka kohdalla harmittelen ettei minulla ole enää pikkuista tyttöä...

    VastaaPoista
  3. Linda, minkalaisia kenkiä etsit? Meillä on yhdet Elefantenin ensiaskeltalvikengät koossa 24. (Huutoon meinasin laittaa). Erittäin siistikuntoiset, tummansiniset joissa pieniä kuvioita, valkoista ja punaista.

    Katja, neulemekot <3 Nykyäänhän niitä on aikuisillekin hyvä valikoima eli peli ei liene aivan menetetty ;)

    VastaaPoista
  4. Ihanan tasaiset pinot, sinä ilmeisesti silität kaikki vaatteet -- kade!
    Neulemekot ovat todella kauniita, meille on löytänyt tiensä vasta yksi ja haku on päällä koko ajan.
    Voi mäkin odotan jo hulluja, erityisesti kutkututtaa mitä eero aarniolta on on tarjolla tänä vuonna, vaatteita tulee enää harvemmin ostettua kun laatuun olen niin monesti pettynyt "erikoiserissä".

    VastaaPoista
  5. Moi,
    vitsi kun meidän tyttöjen vaatekaapit olisi noin hyvässä järjestyksessä!! Anna vinkkejä mistä hankit paitoja kun tuntuu et en löydä mistään oikein kivoja (tytöt 2 ja 4, tosin 4v haluis vaan poikien paitoja...)
    -Susu

    VastaaPoista
  6. Huomenta, kiva kun olette jo ehtineet aamuvirkut :)

    -Anni-, en silitä vaatteita :) Ne jotka menevät kuivuriin kuivaan hienovarasella siliävien ohjelmalla jolloin vaatteista ei tule ryttyisiä rutikuivia vaan siliävät vielä helposti viikatessa. Narulla kuivattavat laitan sillä lailla siististi kuivamaan että oikenevat kuivatessa :) (Joskus ennen lapsia silitin vielä kaikki vaatteet, kalsareita myöten :D)

    Hulluillta täytyy olla todella hinta/laatuttietoinen kun jotain ostaa, minullakin on ihan tietyt jutut mitä sieltä käyn katsastamassa ;)

    Susu, Zarasta varmasti löytää sen näköisiä poikien paitoja että käyvät tytöllekin. Sieltä ostan paljon vaatteita pompulle. Name It:llä voisi myös olla.

    Tytöllä on paitoja sieltä täältä: Benetton, Gymbo, Next, H&M, Kenzo, Claire, Zara, Gap... ostan aina kun näen mukavan sillä on mahdotonta löytää sellaisia paitoja mistä pidän niin että "Nyt tarvitsemme, mennään ostamaan".

    VastaaPoista
  7. Kauniita vaatteita ja kauniit pinot! Oppii sitä pinkkoja tekemään muuallakin kuin armeijassa;)

    Saanko udella, mitä tiettyjä juttuja aina katsastat HP:llä? Toinen hullis-fani kyselee... Mä olen pettynyt muutaman kerran laatuun niin, että olen nykyään huomattavasti tarkempi, ja silti sattuu mokia. Sitten taas käy toisinkin päin. Viimeksi ostin esim. Bogin t-paitoja, ja näytti, etteivät ne kiinnosta ketään muuta. Paidat osoittautuivat erittäin hyvälaatuisiksi, ja hinnat olivat kuitenkin vain 4,90 - 5,90 €/kpl. Ostan kaikkea tuplasti, joten vikaostokset eivät innosta.

    VastaaPoista
  8. Ihanan siistissä kunnossa teidän kaapit, onko ne aina tommoset? :) Meillä kummasti ne tuppaa vähän pursuilemaan muutaman päivän jälkeen. Varsinkin jos mies on käynyt kollaamassa. Nuo tytön vaatteet ovat kyllä niin suloisen näköisiä. Ostoslistalle tulee ehdottomasti neulemekko!!

    VastaaPoista
  9. Kadehdittavassa järjestyksessä tosiaan teidän kaapit:)!

    Neulemekot ovat ihania, mutta missä/miten te käytatte niitä? Tuntuu, että niitä tilanteita on niin (/LIIAN) vähän...

    VastaaPoista
  10. Violette, yleensä tarkastan poikien hupparit ja trikoopaidat sekä tytölle t-paidat (esim. Hilfiger) sekä sukkahousut ja sukkikset. Näissä laatu on toistaiseksi ollut kohdallaan, hinnat nyt ei mitään super-edullisia ole mutta jos ne tarvitaan jokatapauksessa niin samapa tuo.
    Kesää vasten saatan ostaa niitä Benttonin huonolaatuisia lörppötrikoopaitoja aurinkosuojaksi.

    Hivenen epäuskottavaa on että ennen noita hullujen tuotteita ei tosiaan saanut kuin hulluilta, nykyisinhän ne tulevat samalla hinnalla myyntiin jossain vaiheessa jälkeenpäin.

    Sini, ne ovat tuon näköset ellei päälle ole heitelty sitä sun tätä puolilikaista vaatetta :D Tätä yritän välttää mutta täällä on meitä 4 kaivelemassa kaappeja joten epärealistista olisi olettaa että järjestys olisi aina juuri tiptop :)

    Neulemekkoja käytämme esim. kauppareissuilla, kylässä ja joskus kävelylläkin. Talvella meinaan pukea niitä haalarin alle jos olemme menossa jonnekin missä haalari otetaan pois. Miellyttävämpi haalarin alla varmasti pehmeä neulemekko kuin esimerkiksi farkut tai muut housut.

    VastaaPoista
  11. Ilo silmälle nuo teidän kaapit! Mulla on fiksaatio siitä, että rivien on oltava suoria jne. Meillä ei kolmevee kaappeja sekoita, vaan äiti joka yrittää vauva sylissään ottaa pinosta just sen tietyn vaatteen. Ja se sitten siitä nätistä pinosta. Siksi siirrytäänkin yhtä enemmän rekkeihin, jossa kaikki paidat, mekot, neuletakit yms.

    Neulemekot tosiaan aivan ihania, meillä pidetään niin kotona, kerhossa kuin kauppareissulla. Mukavia kuin mitkä. Tykkään muutenkin esim. ohuista vakosamettimekoista, missä pitkät hihat. Nuo hihat ihan must, ettei tartte mitään pitkähihaista vielä etsiä alle :-). Laiskan ei tartte kuin oikeanväriset sukkikset etsiä.

    VastaaPoista
  12. Heips,

    minua kiinnostaa mainitsemasi kengät, tosin ne eivät vielä tänä talvena ole sopivat mutta niitä talvia tulee lisää ja neiti se vaan kasvaa. Ja mamma on hamsteri ja mitä vielä :) Joten paljonko haluaisit niistä?

    Linda

    VastaaPoista
  13. Linda, laita tähän kommenttina meiliosoitteesi, en julkaise kommenttia vaan laitan sinulle kuvat ja hintapyynnön suoraan meiliin.

    VastaaPoista
  14. Mistä kaupasta voisin löytää harmaan neulemekon, sellaista olen kovasti etsinyt, onnistumatta vielä. Ja ihan pitäis löytyy jostain kaupasta, ei siis miel. tilaamalla!

    VastaaPoista
  15. Henkkamaukassa on nyt ainakin harmaa/musta raidallinen neulemekko, hyvin ohutta neulosta.Muistaakseni siinä on taskut joissa on sydän, tästä en mene takuuseen :)

    Paras veikkaukseni on kuitenkin Zara, siellä on todella paljon neuletuotteita ja itsekin olen ostanut viime vuonna sieltä paljon neulemkkoja, nimenomaan harmaita ja mustia.

    Tsemppiä etsimiseen!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥