15.9.2009

Keravan Sirkusmarkkinat


***Tänne tulimme sittemmin. Vaikka Vantaalla satoi ja kuuleman mukaan Hyvinkäälläkin, täällä paistoi aurinko! Taisi olla tytön ensimmäinen kerta Tivolissa ja possujunan kyyti loppui lyhyeen. Voisimme ottaa näistä karkeloista joka vuotisen perinteen eli ensi vuonna taas, jos vain säät ovat yhtä upeat. Suosittelen myös Keravan kirjaston takana olevaa puistoa, todella erilaisia ja metkoja laitteita -näistä tykättiin kovasti!***

7 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia!Näytti olevan mukavaa!kohta on Tikkurilan maalaismarkkinat, niissä ollaan käyty joka vuosi. :)
  /Sanna

  VastaaPoista
 2. Ihana neuletakki teidän neidillä!
  Onko itsetehty vai ostettu?

  VastaaPoista
 3. Hei Anana (melkein kaimani), tulin vastavierailulle :) Sinullakin on täällä kauniita kuvia,ihana tunnelma ja todella suloiset lapset :)
  Jään myös seurailemaan...

  VastaaPoista
 4. =) Meillä tuo Next sama liivi ja on kyllä niin kaunis ja kätevä! Itselle haluisin samanlaisen...

  VastaaPoista
 5. Sanna, mekin olemme usein vierailleet Tikkurilassa markkinoilla, siellä on ihan hurjan isossa mittakaavassa ne :) Millos ne nyt ovatkaan?

  Niinu, kuten ystäväni Anrinko tuossa ehtikin kertomaan, on neuletakki tilattu Nextiltä, isojen tyttöjen puolelta. Se on todellakin ihana... mietin että voisin vastaavia kyllä itsekin tehdä.. tosin Nextin hinnat ovat niin edullisia ettei taida maksaa vaivaa =)

  Nana, no tuo nimesi herättikin huomioni toisaalla blogeissa :D Siis minun lenpinimeni "tosielämässä" on nana ;) Kiva että pidät ja jäät seurailemaan..

  Anrinko, no äkkiäkös tuollaisen isoilla puikoilla pyöräytät ;)

  Kiitos <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia taas kerran ja suloiset vaatteet Padmella!

  VastaaPoista
 7. Hyvä lempinimi :) Täältä löytyy taustaa kastanjetille ja nanalle http://kastanjetti.blogspot.com/2009/05/kastanjetti.html

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥