9.9.2009

Missä meillä leikitään?


***
Meillä leikitään olohuoneessa.Tilasimme esikoiselle uuden sängyn.
Kun se tulee, myllätään lastenhuone.
Ehkä huoneesta tulee vihdoin kiva.
Ja sielläkin leikitään.

Missäs teillä leikitään?


***

13 kommenttia:

 1. Aina olkkarissa.. Leikkihuone on vain varasto.. onneksi sentäs siivoavat itse sotkunsa.

  VastaaPoista
 2. Meillä leikeille sallittuja paikkoja on lastenhuoneet, työhuone ja joskus meidän vanhempien makuuhuone. Tupaan ja saliin ei saisi tuoda leluja, mutta aina niitä sieltä löytyy. Onneksi aina vain vähemmän ja toivottavasti kohta ei yhtään :)

  VastaaPoista
 3. Duploilla poika leikkii omassa huoneessaan, mutta kaikki muut lelut tuppaa kantautua olkkariin.

  VastaaPoista
 4. Valitettavasti olohuoneessa :( Tytöt leikkii omassa huoneessaan yläkerrassa mutta poika raahaa lelunsa aina olkkariin.

  VastaaPoista
 5. Lapsillani oli molemmilla kivat omat huoneet ja silti kantoivat AINA kaikki lelunsa olkkariin.
  Niinpä teimme muutoksen, meidän olkkari on nyt ns. "family room". Kaikki lasten lelut on siellä, isot sohvat lähti ym.
  Huone on nyt TODELLA toimiva ja lapset leikkii siellä. =)
  Ei enää vaeltavia leluja.
  Tosin aikuisvieraat saa nauttia nyt lastenomaisesta sisustuksesta...mutta mitä väliä. =) Yleensä meidän aikuisvieraillakin lapsia mukana, joten senkin puolesta kiva huone olla yhdessä. Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Meillä myös olohuone toimii family room-systeemillä eli siellä on kaikki lelut, pelit, askartelutarvikkeet ja muut ja siellä niitä myös käytetään. Makuuhuoneet ovat meillä lähinnä nukkumista ja vaateiden säilytystä varten.
  t. vakkarilukija

  VastaaPoista
 7. Meillä lapset saavat käyttää koko kotia, tosin on heillä omatkin huoneet, joissa kuitenkin nukutaan ja pidetään suurin osa leluista. Tällä hetkellä on maja vanhempien sängyn alla, uimaranta aulassa.

  VastaaPoista
 8. Meilläkin!! Leikitään olkkarissa, keittiössä, kylppärissä, vanhempien makkarissa!! Lastenhuone oikeastaan vain rajaa sen alueen, jossa leikitään. Lastenhuoneen ulkopuolella. :D


  Kauniita kuvia, jälleen kerran. ♥

  VastaaPoista
 9. Meillä leikitään lastenhuoneissa, olohuoneessa, eteisessä, ruokailutilassa, keittiössä, yläkerran aulassa... Ainoat paikat missä meillä ei leikitä, ovat teinin huone ja sauna.. :-) Yleensä lasten leikit seuraavat vanhempia.. siellä leikitään missä aikuisetkin on..

  VastaaPoista
 10. Meillä ollaan yleensä olohuoneessa tai keittiössä. Omassa huoneessa Niklas leikkii aika harvoin. Teinit taas useammin ovat omissa huoneissaan, pitää ihan houkutella muun perheen seuraan.

  Jälleen ihania kuvia.

  VastaaPoista
 11. Meilläkin saa leikkiä missä vaan kunhan korjaa jälkensä. Ja kyllä äiti auttaa keräämään mutta ei tee koko hommaa yksin.

  Yhteistä aikaa on arkisin niin vähän, että musta on ihan kiva, että Luksu leikkii siellä missä muutkin ovat. Inkahan nyt on teini, ja teinit tekevät teinien asioita omissa huoneissaan...

  VastaaPoista
 12. Meillä taitaa olla myös juuri noin niinku Elohiirellä :D
  Ymmärrän kyllä hyvin että lapset seuraavat aikuisia, odotan vaan että alkaisivat siivota sitä mukaan kun leikit loppuvat ;)

  Kiitos kommenteista :))

  VastaaPoista
 13. no olkkarissa ja keittiössä tietty, siellähän vanhemmatkin on! erikseen sitten mennään välillä lastenhuoneeseen, jossa esim piirustustaulu ja jotain pelejä. meidän portaitten alle (olkkarissa siis) on vallan sisustettu pikkuisille, eli siellä on patja, tyynyjä, hella, lelulaatikot... Kyllä ne lapset kasvaa ja linnoittautuu omiin huoneisiinsa ennemmin tai myöhemmin ;-)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥