12.9.2009

Paljon kahvia.Minulla oli suunnitelma viikonlopulle. Siihen liittyi lapset, kamera, reissusta palannut isä, pahvikahvia ja paljon punaista. Olin valmistellut ja miettinyt, hieman tuskaillut säätäkin mutta silti pitänyt suunnitelmasta kiinni.

Valitettavasti joskus suunnitelmat kaatuvat ilman että sitä voi itse estää, tulin kipeäksi. Alkuviikosta kurkku hieman karheutui, keskiviikkona olin jo aivan tillintallin. Eipä siinä auta, äiti on äiti kipeänäkin joten hoidin lapset, kodin ja kirpparit... onneksi sain apua omalta äidiltäni. Kävin siellä muutamana päivänä lepäämässä äitini vahtiessa lapsia ja äitini tuli tekemään meille ruokaa. Erityisesti Padmé arvosti tätä kovasti :)

Koska emme voineet ulkoilla, yritimme keksiä kotona tekemistä, hieman oudoistakin asioista. Tiesittekö että rikkoutuneista ilmapalloista saa todella hyvät liukuestesukat!

Talvi-ja välikausivaatteet odottavat edelleen pinossa. Ne kaikki pitäsi kokeilla läpi, valita ne passelit ja kuvata -teille lukijani. Mutta ne odottavat vielä, kunnes paranen. Tällä viikolla on juotu paljon kahvia ja kun paranen pääsen toivon mukaan sinne punaiseen, sen pahvikahvin ja kameran kanssa.
7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Voin kertoa, että olen koukussa blogiisi! Aivan ihania kuvia ja kauniit lapset sinulla.
  Itselläni on 2,5-vuotias tyttö, taitaa olla aikalailla samaa ikää kuin teidän rinsessakin ;=)

  Kiva kun päivität tätä niin usein!

  Kaunista syksyä perheellesi ja sinulle, Iida

  VastaaPoista
 2. Hih hii, hauskat jarrusukat ;)
  Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 3. Paranemisia! Flunssaa parannellaan täälläkin... Ihanaa valoa jälleen kuvissasi :).

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista, toivottavasti olet saanut levätä viikonlopun!

  Kaunis jalankuva, varsinainen jarrusukka.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti voit jo paremmin!

  Toi on NIIN tota, ärsyttävää kun suunnittelee ja näkee vaivaa ja sitten akikki kaatuu johonkin ärsyttävään flunssaan jota ei edes saa sairastaa rauhassa!! Munykkös"päähänottoaiheita" on tällä hetkellä juts toi, että äiti on äiti kipeänä ja väsyneenäkin... VOIMIA!

  SUn punainen, kahvi ja kamera - suunnitelma kuulostaa jännältä, tuskin malta odottaa tuotoksia:)!

  Jep, kivat jarrusukat - voisit markinoida Crocsille;)?!

  VastaaPoista
 6. Ida, kiitos paljon :) Yritän päivittää ahkerasti sillä itsekin aina malttamattoman odotan tiettyjen blogien päivittymistä.

  Kiitos kaikille parantumistoivotuksista, niinhän siinä käy ettei osaa hellittää vaikka pitäisi. Parempaan suuntaan tämä on menossa, ehkä muutaman päivän päästä hypitään lasten perässä jälleen kuin aropupu konsanaan.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥