31.8.2013

MANGO Kids


Kiva pitkästä aikaa selailla tuoreita lastenvaatteita ja nimenomaan edullisestammasta hintaryhmästä. Mangolla on nykyään MANGO Kids mallisto joka vaatettaa ja kengittää tytöt sekä pojat ikävälillä 3-12 vuotta. Tyylillisesti vaatteet sijoittuvat mielestäni Zaran ja Pomp de Luxin väliin, murrettuja värejä, kivoja yksityiskohtia ja paljon yksivärisiä vaatteita. Ulkonäöltään Mango Kids on siis aika casual ja etenkin minun tykkäämäni chabby chic.

Farkut / Lindex


Vaatteet ovat mielestäni lastenvaatteita heille, ja heidän vanhemmilleen,  jotka eivät välitä isoista printeistä tai kirkkaista väreistä, olematta kuitenkaan liian teinejä eskarilaiselle tai jopa nuoremmille. Mallistossa tulee olemaan perusvaatetta, trendikkäämpää kausivaatetta sekä satunnaisesti muokattuja suosikkeja naisten mallistosta teemalla "mini-me". Mango suunnittelee lanseeraavansa 2014 oman malliston myös ikävälille 14-20, joka olisikin meille tervetullut lisä. Pidän todella paljon tuosta keltaisesta, oli sitten sinappi tai vilja, ihan syksyn lemppari jo viime vuodelta. Se vain toimii niin hyvin tähän vuodenaikaan yhdistettynä siniseen tai harmaaseen.


Farkut/ Zara
Mangon nettisivut ovat hitaat ja siis tarkoitan t o d e l l a  h i  t  a  a   t. Tästä johtuen jouduin tilausta tekemään pari päivää sillä minulla ei vain aika riittänyt koko valikoiman selaamiseen kerralla. Toimitus on ilmainen (ainakin tällä hetkellä) mikäli tilauksen arvo on yli 50 euroa ja satasella saa jo varsin kivan kasan vaatetta. Ajattelin tilatessa että tätä toimitusta Espanjasta odotellaankin varmaan pitkään mutta jo tilaus-iltana tuli tekstari (!) jossa kerrottiin paketin olevan DHL:llä ja toimituksen tapahtuvat oletettavasti 24 tunnin sisällä. Vielä kun saavat sivut toimimaan samalla nopeudella niin homma rullaa yhtä sujuvasti kuin GAP. 


Ällistyttävästi jo seuraavana päivänä lähetti soitti kahdentoista jälkeen että on tuomassa edellisen päivän toimituksesta jäänyttä Zooplussan pakettia sekä DHL:n toimitusta. Jii oli kotona kuittaamassa lähetykset ja Mango teki pohjat toimistusajalla 24h 15 minuutta, ja tämä aika tosiaan laskettu tilauksen tekemisestä kuittaukseen ja toimitus Espanjasta Suomeen, wautsiwau!


Mitoituksesta ei minulla ollut mitään käsitystä mutta otin lähtökohdaksi Zaran mitoituksen, missä 128 cm housut menee tytölle jos leveys riittää mutta saman koon paidat on jo pieniä. Valkkasin tilaukseen koossa 8-10/140cm paitoja sekä hameita ja noissahan ei kasvuvara haittaa jos päällä pysyvät. Housuja en uskaltanut tilata sillä sovitamme kaikki täällä kotimaassakin, viimeksi eilen lähti kaksista housuista taas toiset takaisin kauppaan. 


Uskon että näissä hinta ja laatu kohtaa, paitoja saa alle kympillä ja hameet on siinä parinkympin molemmin puolin eli vaatteiden kesto-odotus on yksi kausi ja kaikki muu on plussaa. Alla DHL:n lähestysseurannasta kuvakaappaus, tilauksen tein 12:30. Suomeksi: Sen pari päivää mikä menee tuotteiden seuraamiseen, ottaa firma kiinni toimistuajoissa =D


Tyttö innostuikin sovittamaan vaatteet kun ne tulivat ja otimme samalla muutamat pikaräpsyt. Ainoastaan mustasta samettihameesta ei ole kuvaa mutta molemmat hameet ovat kokoa L (140/152) ja pysyivät päällä, piilokiristyskumppareita ei hameissa ole. Alla bellan itsensä ottama kuva vaatteista.


AURINKOISTA VIIKONLOPPUA !

14 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää Mangon lastenvaatteet! Mä olen pari kertaa saanut GAP paketin 12 tunnissa :-)

  VastaaPoista
 2. Hei. Aiemmassa aiheessa kirjoitit käyttäväsi Dove cotton deodoranttia. Mikähän se niistä on vai ostatko sen ulkomailta? T. Cottonfani

  VastaaPoista
 3. Pikku Hiiri, gap on tosiaan hurja :D huomasin just että kuvien härit on pädillä ihan eri kun koneella... Mutta ei voi mitään. Toivottavasti ei särje teidän silmiä :)

  Cottonfani, ostin jenkeistä ja liian myöhään tajusin että eihän sitä saakaan täältä, mikähän siinäkin muuten on?! Olen muutamasta nettikaupasta yrittänyt etsiä, tuloksettomasti mutta luulisi että edes Englannista saisi. Saa vinkata jos jostain löytää :)

  VastaaPoista
 4. Ostin juuri Ideaparkin mangosta pojilleni paidat, tosi kivoja vaatteita on ja pitäis äkkiä päästä paremmin vielä niitä katsomaan :)

  VastaaPoista
 5. Katja! Siis vaatteita on myös myymälöissä, ihan loistava tieto koska siitä en ollut varma. Nettisivujen hitauden takia en katsonut poikien puolta ollenkaan koska olisi mennyt seuraavatkin pari päivää :D Kiitos siis infosta!

  VastaaPoista
 6. Ainakin Mozzillalla tänään sivut toimivat aivan moitteettomasti (=nopeasti).

  Kiitos siis vinkistä, nyt vain jännään onko eskaripojalle vaatteet (140 cm vinkistäsi) valtavia. No, jäävät sitten odottamaan tulevaisuutta ;)

  VastaaPoista
 7. Moikka A. :) Ehkä ovat huomanneet että sivut olivat todella hitaat. Pitääkin käydä katsomassa sitä poikien puolta. Mielestäni poikien vaatteet ovat yleensä isompia kuin tyttöjen, tosin mistäpä näistä kokeilematta tietää. Pakkasin tosiaan eilen tytön kaapista 128:t paidat pois ja ostin zarasta housuja sitä kokoa mutta paidan 140cm. Tyttö on ehkä 125cm ja noin 26 kg. Ja toki nuo kuvien vaatteet ovat sitä 140 cm. Toivottavasti teille vaatteet sopivat ja mielummin tosiaan liian isoja kuin liian pieniä :)

  VastaaPoista
 8. Ihania vaatteita! Ja ihana yllätys että niillä on nytten myös lapsille. Olenkin reilun viikon päästä menossa ystävän luo Nokialle, joten on pakko suunnata Ideaparkkiin, jossa on Mango!

  VastaaPoista
 9. Toi harmaa mekko on ihana ♥.
  Sun netissä on ollut joku vika, myös Safari pyörittää sivyuja nopeammin, kuin mä pystyn valitsemaan :).

  VastaaPoista
 10. Kiitti vinkistä! Mäkin tein pienen tilauksen kokeeksi, myös yhdet housut tytölle :) Ja hyvin toimi sivut mullakin.

  VastaaPoista
 11. Hanna T. Ole hyvä, kiva kun vinkit pääsevät käyttöön :)

  Tanja, jaahas :) Kokeilin kyllä kahdella eri yhteydellä eli joko mua vaivaa kirous tai sitten siellä sivustolla on tapahtunut jokin radikaali muutos -hyvään suuntaan!

  Ole hyvä Petra ja tulehan kertomaan niistä housuista!

  VastaaPoista
 12. Hanna T. Ole hyvä, kiva kun vinkit pääsevät käyttöön :)

  Tanja, jaahas :) Kokeilin kyllä kahdella eri yhteydellä eli joko mua vaivaa kirous tai sitten siellä sivustolla on tapahtunut jokin radikaali muutos -hyvään suuntaan!

  Ole hyvä Petra ja tulehan kertomaan niistä housuista!

  VastaaPoista
 13. Vaikkei erikseen pyydetty, niin tiedoksi poikien vaatepuolelta trikoopaidoista. Tilattiin kolme erilaista paitaa koossa 9-10 ja kokoerot keskenään olivat valtavat. Niska-helma-mitta vaihteli reilusta 50 cm:stä reilusti yli 60 cm:iin (ja yksi paita oli siis just siinä puolivälissä sitten. Leveyttäkin oli vaihtelevasti, mutta suhteessa pituuteen (38/42/45 cm). Hihamitta pienimittaisessa paidassa oli vajaa 40 cm, muissa relut 45 cm.

  Menevät siis varmaan eri aikoina käyttöön, eka jo nyt noin 125 cmpitkälle, muut joskus hamassa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 14. Kiitos Anonyymi että tulit kertomaan! Hyödyllistä tietoa varmasti monelle ja siksi itsekin yritän tehdä uusista merkeistä bloggauksia että saadaan vinkit ja mitoitukset eteenpäin. Minusta Zarassakin on joskus ollut todella isot kokoerot saman koon sisällä. Onneksi saitte kuitenkin yhden paidoista jo käyttöön. Ja kiitos vielä!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥