1.9.2013

Olohuone


Tänään muistin kesken neulomisen että lupasin kuvia missä takan lisäksi näkyy hieman ympärystää. Näitä kuvia on Instagrammissakin ollut mutta onhan se eri katsoa kunnon kuvaa isommasta ruudusta kun iPhone (joka minusta ottaa todella huonoja kuvia tai sitten en vain osaa) kuvia puhelimen pikkunäytöltä. Kuvissa näkyvät epämääräiset romut ovat juurikin niitä, epämääräisiä muuttoromuja -edelleen. Ympäri. Kämppää.


Tilaan on tulossa vielä 1-2 Kukkapuron Ateljee nojatuolia sekä lasinen sohvapöytä. Mies tosin sanoi että lasissa olisi särö ja en ole varma jalkojenkaan sopivuudesta joten... no katsotaan. Ostin tuon pyöreän marokkolaisen rahin itseasiassa makuuhuoneeseen mutta se on niin loistava olkkarissa että joudun ehkä hankkimaan niitä vielä 1-2 lisää. Kuten aiemmin todettu, ferm LIVINGIN korit odottavat myös puukansia. Ja nyt kun kaiken tämän on kirjoittanut niin olohuone kuulostaa täysin keskeneräiseltä vaikka oikeasti, niukasta ja karusta sisustukseta tykkäävänä, tuntuu se minusta juuri nyt ihan valmiilta. Niin ja tuo telkkari... ei ole jäämässä tuohon noin.


Meillä on siis aika vaaleaa, on aina ollut. Kaikki ei kuitenkaan ole yhtä ja ainoaa valkoista vaan valkoisen sävyjä on useita ja mukana vaaleaa beigeä sekä hiven mustaa. Pidän erilaisista pinnoista sekä materiaaleista ja etenkin erilaiset pienet kuviot viehättävät. En kuitenkaan halua tilaan liian isoja kontrasteja vaan juurikin tuon tyynyissä olevan kuvioinnin tuntua. Siksak -tyynyt ostin kesällä Tuurista ja ovat Lennolin tuotantoa ja saivat kaverikseen Kodin Ykkösestä haetut Amaronan tyynynpäälliset, mietin edelleen hakisinko vielä mustat samanlaiset sieltä ykkösestä.


Myös matosta joku kysely tuli joten nappasin siitäkin pari kuvaa. Haimme ensin yhden Ådum maton Ikeasta ja olin varma että se on aivan liian tumma. Se näytti kaupassa tummalta ja likaiselta mutta meillä oli sille vaihtoehtoinen paikka, joten nappasimme silti maton kainaloon. Kun mattokäärö avautui olkkarissa olikin matto aivan eri värinen; vaalea ja sopi sohvaan täydellisesti. Tämän täytyy johtua siitä että Vantaan Ikean matto-osastolla on todella heikko valaistus. Viikon mattoa katseltuani tulin tulokseen että mattoja pitää olla kaksi ja kivasti maton hintakin oli tippunut, järjettömän halpaan, 149 euroon tällä välin. Tällä hetkellä olkkarissa on siis 4m*3m Ikean Ådum mattoa ja olen kokenut ihastumisen mattoihin... joita siis tähän asti meillä ei ole ollut. Matot ovat hieman eri kohdilla koska olemme odottaneet että matto "oikenee" jotta voimme siirtää ne linjaan.Ei muuta kun toivottelen kaikille energiaa uuteen viikkoon ja nautitaan vielä toivon mukaan auringosta eikä syyssateista.

Täältä muuten näkee Instagram -kuvia jos omassa puhelimessa ei Appia ole.

6 kommenttia:

 1. Onpa viihtyisää ja raikasta <3

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo marokkolainen rahi on ostettu? Olen yrittänyt sellaista metsästää löytämättä.......

  VastaaPoista
 3. Rahi on ostettu Helsingistä Annankadulla sijaitsevasta marokkolaisesta liikkeestä nimeltä Dokkän. Raheja myy myös nettikauppa Zoco Home mutta hintaa siellä oli noin 30 euroa enemmän kun viimeksi katsoin. Ostin hiljattain toisen eri värisen rahin Dokkanista ja sillonkin hinta oli vielä alle 100 euroa.

  VastaaPoista
 4. http://a-nanan.blogspot.fi/2013/09/olohuone.html

  VastaaPoista
 5. Late Shopping night will be tomorrow Thursday 12 December. Dokkän offer 20% discount on all white leather pouffes. Wishing all our customer a white Merry Christmas.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥