29.8.2013

Katin kontit eli ferm LIVING


Kontit tai korit, i h a n a t ja just ihan täydelliset rautalankakorit.
Nämä oli rakkautta ensi silmäyksellä.


Minun on ihan turha yrittää esittää sisustajaa, siis sellaista joka pitää sisutusblogia ja osaa.
Sellaista joka osaa tehdä kauniita sommitelmia
ja jonka koti on aina,
no sellainen kauniin harmoninen.
Sellaista joka tietää mitä tekee.
Ei vain onnistu.
Kun olen enemmän sellainen että tykkään täysiä tai sitten en
ja hankin iloisesti sekaisin niitä tykkäyksen kohteita.
Yhtenäinen linja?
Ei oleee.
No okei on, jos vaalea, tumma ja beige sellaisen tekee.
On minulla sellainen ajatus, modernista sisutuksesta pienellä itämaisella ja maanläheisellä twistillä,
mutta epäilen että kotikutoiseksi jää.
Eli jätän analyyttisemman puolen oikeille sisutusbloggareille ja
keskityn vain huokailemaan.




Ja kaiken huippuna näissä "sisustuskuvissa" loikkii kissa satunnaisesti
koska Pyhä Birmat on tosi seurallisia,
ja kun kuvat otin, olin se ainoa seura.
Lisäksi nietos tykkää leikkiä koreissa,
totesinkin jo alkuviikolla instagrammissa että kalliit on kissanlelut...
Lopulta vain keskityin koko korien sijaan kuvaamaan kissaa koska
se on superhassu leikeissään.




Yritän seuraavalla kerralla keskittyä paremmin.
Mutta kyllä tässä ehkä se pontti tulee esille että koreja on kolmea eri kokoa joista minulla on
pieni ja keskikokoinen ja väreinä harmaa ja musta.
Ja että korit ovat i h a n a t ♥
Muitakin värejä on mutta nämä on ne meidän, tuo isompi mätsää kissaankin, huomasitteko.

Korien päälle tilaan puulevyt heti kun niitä tulee lokakuun alussa ferm LIVING :in omaan kauppaan.
Sitten koreja voi käyttää pöytänä tai pallina, niin kuin olenkin ajatellutkin että
takan viereen palliksi ja sohvan viereen sivupöydäksi.
Oikeasti. Voisin kuorruttaa koko kodin näillä.

Ja sitten nietoksen riehut, se on todella vakava pupunvaanija.




Huomasitteko muuten että pöytälevyjen lisäksi meiltä puuttuu listat, osa pistokkeista ja kipinäpelti, eli olemme edelleen vaiheessa.

I H A N A A PERJANTAITA 
SULLE, SULLE
ja SULLE!

15 kommenttia:

  1. Korit ovat kauniita! Ja en kyllä yhtään kiinnitä huomiota mihinkään puuttuviin asioihin, koska tuijotan vain tuota i-h-a-n-a-a kissaa! Niin suloinen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Perla ♥ Omaan silmään ne ehkä käykin kun tietää että puuttuu. Kissa on mainio ja kiitos, myös suloinen kuin mikä. Mutta samalla erittäin läheisriippuvainen ja olemme tässä käyneet pientä vääntöä siitä saako tietokoneen johtoja syödä tai että onko sopivaa maata näppiksen päällä kun joku yrittää blogata :D

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tuo kisuli on kyllä valloittava :) Hyvä vinkki tuo kansi - voisivat varmaan toimia yöpöytänäkin vaikka lastenhuoneessa :)

    VastaaPoista
  5. Argh, kirjoitin pitkän vastauksen sulle Eva ja sitten se katosi :D

    Anycase, olisin halunnut tytön huoneeseen myös korin ja kannen mutta väreistä tällä hetkellä ei oikein mikään sovi, pitää katsoa tuleeko tulevaisuudessa sopivampia värejä. Meidän makkariin oli myös harkinnassa yöpöydäksi ja kun saamme haettua varastosta yhden sohvapöydäksi ajatellun lasilevyn niin meinaan mallata saisiko siihen jalat näistä koreista :) Eli siis ovat todella monikäyttöiset...

    VastaaPoista
  6. Onpa kivat korit! :) Toimisi myös takkapuiden kanssa. Voikun itsekin voisin laittaa kutomiset tuollaiseen koriin. Meillä "haittatekijänä" 10kk innokas tyttö ;)

    VastaaPoista
  7. Padmerine, niin toimii ja jossain ferm :in kuvassa taisi ollakin. Meillä on takassa sellainen halkokolo niin todennäköisesti ei tule koreihin siksi halkoja... ehkä koristeeksi mutta veikkaan että kissan kanssa yhtä huono yhdistelmä kuin 10-kuukautisenkin :D

    Ja niin on muuten myös tuo tekemäni neulefiltti, kissa rakastaa repiä ja hivuttaa sitä :( Mitään neulejuttuja ei voi enää jättää esille eli minulla on hakusessa kiva, suljettava, raoton laatikko/kori mitä voi pitää olkkarissa ja mihin mahtuu neulomukset :D Toivottavasti kissan kasvaessa tuo neulos ja puikko-into hieman laantuu..

    VastaaPoista
  8. Meidän vanhin kisu on vähön yli 2v, se on aika möhkäle :) eilen nukkui mun sylissä kun neuloin, eikä sitä sohvalla lojuvat langat kiinnosta. V kyllä jaksaa juoksuttaa sitä langanpätkön kera ja kissanpennut raatelee kahta paritonta pientä lapasta päivittäin..

    VastaaPoista
  9. No tulin heti katsomaan sun kuvia ja mä en kestä!!! Miten hitossa sä osaat, ihan mahtavia noi sun kuvat!! Yritän nyt kysyä, juuri oppimillani termeillä, että millä objektiivilla kuvaat kun tausta blurrautuu noin kauniisti? Ja saako tavallisella 18-55mm 1:3,5-5,6G kittiputkella mitenkään syväterävyyttä säätämällä tuollaisia kuvia. Huomaa ammattisanasto!! Opin sanat juuri ja voi olla ettei kysymys ole ollenkaan edes oikein aseteltu ;D

    VastaaPoista
  10. Ihana uusi koti! Onnea. Kaunis matto, minkä merkkinen se on? Ja kestääkö hyvin kissanleikin :)

    VastaaPoista
  11. Kippuralla, eli pari vuotta odotellaan :D Meillä etenkin villasukat saa kyytiä -kun ne on minun jaloissa, pitääkin katsoa joku oma sukka nuorelle herralle :)

    Tuija, kiitos =D Mulla on termit ihan yhtä hukassa kun olen kokeilemalla vain opiskellut, aika muka ei riitä aiheesta lukemiseen.

    Mutta se "taustablurri" on bokeh ja itse tykkään tosi paljon kuvista joissa on kiva bokeh. Se riippuu tosi paljon objektiivista sekä toki taustastakin.

    Nämä kuvat on otettu Canon 50mm 1.8 :lla koska en jaksanut vaihtaa putkea ja olin viimeksi kuvannut kummityttöä -ja tuo putki on siis sellainen hyvä henkilökuvausputki. Se sopii siksi myös hyvin kuviin missä halutaan erottaa itse objekti taustasta ...mutta laajoja kokonaisuuskuvia sillä ei oikein saa. Putki maksaa noin satasen eli suosittelen hankkimaan jos ei vielä ole, loistava hinta-laatusuhde. 1.8 on valovoimainen ja minun mielestäni hyvinkin riittävä mutta 1.4 on vielä valovoimaisempi mutta reippaasti kalliimpikin.

    Koska olen teoriassa ihan idiootti (ainakin valokuvauksen osalta) niin enpä ala tässä mutuilemaan teoriasta sen enempää vaan vinkkkaan esimerkiksi tämän: http://www.mikkosaari.fi/aukko/

    Mulla on itelläni tainnut olla sama kittiputki edellisessä kamerassa (400D) kun sulla ja silläkin saa hyvän bokeh:n mutta vaatii sitä etäisyyttä, valoa ja tsuumaamista.

    Mutta itse olen tehnyt juuri noin niinkuin sinäkin, eli kokeilemalla ja kokeilemalla. Nykysin on jo hyvä selkärankaote siitä mitkä manuaalisäädöt laittaa missäkin tilanteessa ja hienosäätää sitten muutaman koekuvan jälkeen. Onneksi nykysin eletään digiaikaa eikä pala filmiä ;)

    Kiitos Anonyymi :) Mattoja on itseasiassa kaksi ja laitettu ihan vierekkäin. Kyseessä on Ikean Ådum matto, 200cm*300cm. Matto on niin edullinen (muistaakseni 149 e nyt)että ostimme kokeeksi yhden ja heti perään toisen. Toistaiseksi matot on miellyttänyt omaa silmää (meillä ei ole ollut mattoja oikeastaan koskaan) ja ainakaan vielä ei ole langat sinkoilleet vaikka kissaa leikitetään lähes aina maton päällä, sillä myös kissa tykkää kun saa tukevan otteen kynsillä :D Matto on ihan iisi imuroida, meillä on vain parkettisuutin mutta kevyesti käy. Matto on paljon tummemman näköinen Ikeassa (koska ainakin Vantaan Ikeassa matto-osastolla on niin pimeää) mutta yllätyin tosi paljon itse (iloisesti) että kotona matto olikin vaaleampi sävyltään.

    VastaaPoista
  12. Kiitos paljon. Vai olet muka idiootti, ei siltä vaikuta :)
    Tuolla Mikko Saaren sivuilla kävinkin, mutta täytyy mennä uudestaan. Josko harjoitus tekisi tässäkin mestarin, kiitos vielä :)

    VastaaPoista
  13. Tuija, unohdin vielä mainita että katsoppas sellainen kuin objektiivi.info, siellä on hyvin koottuna eri objektiiveja, mallikuvia sekä käyttäjäkokemuksia. Kuvista kannattaa myös katsoa mitä aukkoa ja valotusaikaa on käytetty ;) Kohta tulen jo ehkä sinulta kysymään neuvoja ;)

    VastaaPoista
  14. Täytyypä käydä vilkaisemassa ja mä just kyllä meinasin ehdottaa että tulisit tänne meille antamaan oikein lähiopetusta, koska huomatessani että Nikonissa on sisäänrakennettu guide for dummies ja siitä huolimatta taustaan ei tullut samalla tavoin bokehia kuin sulla. Mutta jospa se sitten johtui objektiivista, i hope ;))

    VastaaPoista
  15. Hyvää tiistaita kans Sulle!! :-)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥