17.7.2013

Sisustuslöytö

Viimeinen työviikko ennen lomaa. Alkaa olla puhti loppu vaikka oikeasti kun loma alkaa, niin sitten vasta tehdäänkin! Tällä hetkellä mies on jo "lomalla" ja tekee makuuhuoneita talossa valmiiksi, seinät on kuulema maalattu mutta parketit odottavat vielä asentamista. Eilen kävimme Ikeassa hakemassa PAX-sarjan kaapit meidän makuuhuoneeseen ja bellan huoneeseen  sekä hieman sitä sun tätä. Ensi viikolla nykyinen takka puretaan (jos olet kiinnostunut vuolukivisestä varaavasta kulmatakasta, laita meiliä) ja paikalle muurataan uusi takka. Ja ensi viikolla saanen blogiinkin ehkä hieman enemmän kuvia kun olen itse lomalla.

Paljon ideoita, liian vähän aikaa ja ehdottomasti liikaa tapahtumia samaan aikaan. Kaikki pyörii mielessä sekaisin: lomasuunnitelmat, tarvittavat hankinnat, remontti-aikataulut ja muutama muua asia. Tuntuu vaikka miten toisesta päästä tekee niin jono vain kasvaa. Olisi tosi kiva jos maalarin saatua valmiiksi työt, pääsisimme muuttamaan *naps* mutta jotenkin luulen että tupareiden pito venyy väkisin ensi vuoden puolelle. 

Eniten päänvaivaa tuottaa olohuone koska en tunnu mistään löytävän oikeaa sohvapöytää. Olen mielessäni visualisoinut tietyn tyyppisen mutta ehkä pitää nähdä asunto asuttuna ennen kuin olen varma. Mattokin sinne ostettiin, vaikka en matto-ihminen olekaan mutta katsotaan! Ateljee - tuoleja ei vieläkään viety viety verhoiltavaksi mutta toivon että lomailulta ja pakkaamiselta ehditään sekin tehdä -ainakin mennä katsomaan ne kankaat. Nooh, pääasia että sängyt löytyy ettei tarvitse lattialla nukkua...


Olen saanut ostettua, verkkaisesta tahdista huolimatta, jo yhen kaapillisen kaikkea kivaa pientä sisustuskrääsää sieltä täältä ohimennen. Olen vähän sellainen että kun näen jotain kivaa niin ostan -en oikein osaa mennä etsimällä etsimään. Vähän niinkuin lahjoissakin, sen tavaran pitää huutaa lahjansaajan nimeä jo hyllyssä =) Selkeä kuva lasten makkareista on jo mielessä, pitää vaan tupsahdella just ne oikeat tavarat vielä esiin. Tavaroiden pitää myös kestää aikaa, en sisusta kämppää uusiksi puolen vuoden välein tai kausittain, meidän sisustus on aika eleetön, vaalea ja pysyvä ...eli tylsä?

Uusin hankinta on tänään Annankadulta Dokkän -nimisestä liikkeestä haettu marokkolainen rahi. Sain inspiksen Mervin ihanasta Moderni Puutalo -blogista jossa näin rahin ensimmäistä kertaa. Meillä oli hieman samantyyppinen rahi ollessani lapsi ja tämä toi heti muistot mieleen. Luulen että näitä tupsahtelee meille vielä muutama lisääkin -kun vain saan päätettyä värit valikoimasta.
Ei muuta kun loppuviikkoa kohti,
kauniita kesäpäiviä kaikille !

www.dokkan.fi

10 kommenttia:

 1. i-h-a-n-a! Kiva, että vinkistä oli iloa :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa lomaa!!!Kaunis rahi:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa ja koeta välillä rentoutua:) ihana rahi, meidän tuttavaperheellä oli lapsuudessani tuollainen ja muistan istuneeni kylässä aina siinä - kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Ihana lukea sisustusjuttuja! L

  VastaaPoista
 5. Hyvää remonttia ja muuttoa!! Aivan huippu teidän talo! Tismalleen samat mietteet Espoon kehityksestä kuin sulla. Mä olen myös viettänyt lapsuuteni Tapiolan metsissä majoja rakentaen. On ollut mahtavaa nähdä sun kuvia omista lapsuudenmaisemista. Meillä on alkamassa asunnon etsintä Suomesta. Katsotaan mihin päädytään, Kirkkonummea on jo heitetty ilmaan...
  CalGirl

  VastaaPoista
 6. Kiitos Mervi ja on tosiaan iloa! Olen vakuuttunut että pari kolme näitä pitää taloudessa olla :D

  Kiitos villa auroora ♥

  Ole hyvä Katri ja yritän muistaa :) teidän lomareissu vaikuttaa ihan kympiltä!

  Kiva kuulla L :)

  The L for L ;)

  CalGirl, kuulostaa huipulta! Kirkkonummella on paljon kivoja taloja, meille van oli liikaa rantsuun matkaa niistä mitä oli tarjolla ennen kuin tämä löydettiin. Tervetuloa takaisin Suomeen!
  Ps. Aion mennä kuvaamaan nykyisen Tapiolan lomani aikana, stay tuned ;)

  VastaaPoista
 7. Vitsit, miekin haaveilen tuosta valkoisena joten kiitti vinkistä ;). täytyykin suunnitella reissu etelä-suomeen ja noutaa tuollainen samalla meillekin :)

  VastaaPoista
 8. Oletko huomannut aivan ihastuttava Zoco Home avaa 1.9 nettikauppan. www.zocohome.fi ja Facebook.com/zocohome

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥