19.7.2013

Särkänniemi


Kesän ensimmäinen kesäreisssu tehtiin viime viikonloppuna miehen jäädessä lomalle. Meillä oli asiaa Tampereelle ja samaan syssyyn mentiin Särkänniemeen. Viime kesänä koettiin useat itkut kun tytöltä puuttui strategiset kaksi senttiä siitä pituudesta millä pääsee moneen kivaan laitteeseen, nyt oli eri tilanne -eikun kyytiin!


Itsehän en käy laitteissa ollenkaan (paha olo tulee keinussakin) eli olin latautunut päivään valokuvauksen kannalta. En ole pitkään aikaan ottanut kuvia ajatuksella ja nyt tuntui olevan keli ja fiiliskin kohdillaan.  Muutenkin päivä oli aivan täydellinen, eli ruuhkaa ja sää mitä mainioin. Onko muuten Särkänniemessä ikinä jonoja muualle kuin Tukkijokeen, vai onko meillä vain toistuvasti hyvä mäihä?


On mukava huomata miten lapset kasvaessaan löytävät uusien tappelu-aiheiden lisäksi myös lisää uusia yhdessäolon muotoja. Vaikka Jii onkin enemmän vesipuisto-miehiä ja bella omaa perheen huimapää-geenin,  niin nyt ensimmäistä kertaa lapset pääsivät yhdessäkin samoihin laitteisiin. bella ei pääse kaikkiin vielä ilman aikuista eli on myös tosi mukava että on edes se toinen vanhempi joka kykenee laitteisiin ja jopa pitää niistä. 
Laitteiden lisäksi Särkänniemessä on muutakin, mm. Koiramäki joka kuulemani mukaan on tositositosi magee. Olin itse alueella aluelipulla enkä päässyt paikkaa katsomaan mutta kohderyhmä ja isi tykkäsivät kovasti. Mies jopa vertasi paikkaa Walt Disney Worldiin sillä kyseessä on kuulema kun kokonaan eri maailma.

Tänään alkaa loma ja ensi viikonloppupuolelle alkaa sääkin näyttää sellaiselta että remontti -ja muuttopuuhien lisäksi aletaan käymään kesälistaa läpi, jotain kivaa lomatekemistä on keksittävä. Vailla suunnitelmia tähän kesään nyt lähdetään ja aika myöhässäkin mutta kyllähän tässä vielä ehtii. Pääaia että tehään yhdessä ja kesäfiiliksellä!Särkänniemen paras laite bellan mielestä on Hurrikaani.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE !

10 kommenttia:

 1. Vähänkö pikkuneiti on rohkea! Nopsteri kävi myös ilmaveivissä pariin otteeseen ja viikinkilaiva oli tosi kova juttu :) Tirppa nyt ei menisi vaikka pääsisi, ei onneksi pääse vielä :)

  Meilläkään ei muuten ollut ruuhkia, oli tosi kiva pikkustenkin laitteisiin mennä vaan uudestaan peräjälkeen.

  Mä tykkäsin siitä koiramäestä tosi paljon! Teinkin siitä postauksen:

  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/2013/07/koiramaki.html

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!

  Meilläkin päästiin tänä kesänä ekaa kertaa niihin 120cm laitteisiin. Onneksi osaan laitteista pääsee jo ilman aikuista, mutta yhdellä reissulla jouduin kolmesti mukaan Viking laivaan.... Örk. Tuosta ketjukeinusta kieltäydyin tiukasti, siinä olisi laatta lentänyt ihan varmasti.

  Aurinkoista kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Moro ! Tuo toine kuva, missä on bella keinukarusellissa on niiiiiin hyvä kuva ! Mukavaa kesää teidän poppoolle, vielä sitä ehtii kummasti... !

  VastaaPoista
 4. Heippa! Siis kerro miten maailmassa minulla on jäänyt tämä kaunis blogisi löytämättä?! Nyt on virhe korjattu ja kirjautunut lukija nro 399 ilmoittautuu ja syventyy blogiisi virkein silmin huomenna :)

  VastaaPoista
 5. Upeita huvipuistokuvia! Mä en yleensä edes yritä ottaa laitteista kuvia, koska en pääse tarpeeksi lähelle eikä kamerassa zoomi riitä. Olet saanut vangittua näihin juurikin sen huvipuistotunnelman, kaikki on kohdillaan <3

  Teillä on varmaan ollut hyvä tuuri sillä kyllä me ollaan jonottamaankin jouduttu :) Joka vuosi käydään Särkällä kun se on mummilaa lähellä. Tänä vuonna Koiramäki oli ehdottomasti paras paikka, mäkin postasin siitä muutama postaus takaperin. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista näin keskellä "kesäkiireitä" :)
  LPT, se jonottaminen on aika kypsää puuhaa, ainakin kun on enemmän lapsia ja kaikki ei edes pääse siihen laitteeseen mihin osa jonottaa :D

  Jassu, kiitos :) Ja sä edes menet laitteisiin! Mitähän pitäs tehdä että itsekin taas kykenisi...

  Kiiitos Anonyymi! Kovasti yritetään viettää kesälomaakin remontin lomassa, onneksi on pitkät päivät ja valosat illat!

  Kerttu, kiitos ja ihan super saada uusia lukijoita! Toivottavasti viihdyt jatkossakin.

  Kiitos Terhi :) taidan näyttää aika toopelta kun sihtailen laitekuvia mutta ehkä kerran kesässä voi vähän toopeillakin :D Ja mun täytyy kyllä ens vuonna sitten päästä sinne Koiramäkeen ;)

  VastaaPoista
 7. Minäkin Kertun tavoin harmittelen, että nyt vasta löysin blogiisi. Kerraassaan upeita huvipuistokuvia olet kuvannut. Minulla on tältä kesältä satoja huvipuistokuvia, muttei yhtään esittelykelpoista. Canonin EOS 7D:llä kuvailen minäkin, mutta ihan "innokas harrastelija" -pohjalta. Millä putkella olit liikkeellä hurvittelemassa?

  VastaaPoista
 8. Viimeksi kuin vierailin blogissasi, kutsuit tyttöä padmeksi, mutta nyt bellaksi; onko se oikea nimi, vai toinen lempinimi, ja jos lempinimi, niin mistä se tulee?:)

  VastaaPoista
 9. Moikka Cillas ja Anonyymi!

  Harrastepohjalta minäkin kuvailen ja nyt vielä poikkeuksellisen vähän kiireiden takia. Lasten kanssa ollessa liikenteessä roikkuu 7D:n nokalla lähes aina Canon 18-135mm -loistiputki eläin -ja lapsikuvaukseen :)

  Kävinm muuten tutustuassa kauppaan, kiitos "vinkistä" ;)

  Teksteissä näkyy lasten lempinimet... Kun aloitin niin Jiitä sanottiin pompuksi ja bellaa Padméksi. Sittemmin Jii päätti ettei halua olla enää pomppu ja tässä olikin hieman opettelemista kun koko perhe oli pomppu nimeen tottunut 10 vuoden ajan :D
  bella on niin ikään lempinimi joka käytössä päivittäin, väännös oikeasta nimestä. Kun teksrtejä kirjoittaa, tulee luontevasti käytettyä noita lempinimiä vaikka toki lapsia oikeillakin nimillä välillä "livenä" kutsutaan :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥