4.5.2014

Verhopäivitys ja niin edelleen.


Nyt on menty niin kovaa että taitaa kroppa ilmoittaa että pitää hidastaa. Ainakin jos jotain yritän päätellä tästä täydellisestä vetämättömyydestä sekä kurkkukivusta. Tulimme Tallinasta toissa iltana ja eilen juhlittiin synttäreitä sekä tupareita ja väliin mahtuu aika monta sattumusta ja tapahtumaa. Tänään piti tosiaan tehdä töitä että sain hinnoiteltua kirpputoritavarat jotka jäivät kahteen isoon Ikea kassiin koska hintalaput loppuivat kesken. Osan vaatteista laitan tänne blogiin myyntiin koska muutamia juttuja kysellään välillä suoraan. Jotain on jo Instagramminkin kautta mennyt. Kirpparihintoja piti kysellä vähän kavereilta kun kirppareille en ole yli vuoteen ehtinyt. Tiistaina löytyy Nella ja Nutusta 122-128 senttisiä kesäisiä hyväkuntoisia tytön vaatteita.


Enkä malttanut olla napsasematta muutamaa kuvaa tytön huoneesta jonne viimein laitoimme ne verhot. Pitänee ottaa parempia kuvia kun vaikka lomat alkavat, tai loputkin lasten harrastukset jäävät kesätauolle. Nyt mennään sataa vielä ainakin kesäkuun alkuun asti. Instagrammista löytyy kaikki paljon nopeammin kuin täältä, tulee sinne lähes päivittäin päivitettyä kuvia sieltä täältä, suosittelen tutustumaan jos on vielä vieras juttu.

Verhot on ovinaruverhot ja ostettu Tuurista Keskiseltä viime kesäsä. Talosta löydetty verhotanko maalattiin spraylla valkoiseksi ja kiinnitettiin tytön vanhoilla lettinauhoilla pieniin koukkuihin.Energiaa kaikille uuteen viikkoon, enää alle kuukausi kesäkuuhun!

15 kommenttia:

 1. Superkaunis huone <3
  Ja vitsit kun toi Espoo on meiltä niin kaukana, mä olisin juossut heti apajille :D Ja tiistai vielä työpäiväkin, pyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on koko viikon siellä ;) ja voithan meiltä tulla katsomaan löytöjä tarvittaessa :)

   Poista
  2. Mä voin tulla käymään vaikka jämille sitten :D
   ps. tuo Murula on kyllä tosi kiva paikka, siihenkin kuuluu siivous hintaan!

   Poista
 2. Minäpä saattaisin ehtiäkin tiistaina! Vietkö vaatteet tiistaina illalla?

  VastaaPoista
 3. Kivoilta vaatepinoilta näyttää, harmi kun viet Espooseen saakka. Ettekö te Sipoossa asu, olusin paikkakuntalaisena mieluusti tullut kotikirpparille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan kyllä :) Nella ja Nuttu on hyväksi todettu ja siellä pidetään pöydät siistinä niin ei tarvitse itse käydä siivoamassa joten viem mielelläni sinne. Katsotaan jos vaikka syksyllä saisin järjestettyä kotikirpparin :)

   Poista
 4. Tuusulassa on kiva lasten kirppari Murula, kannattaa tutustua!
  Lila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääkin vaikka lomalla käydä katsastamassa :)

   Poista
 5. Pakko tulla vielä huikkaamaan että sinun blogissasi on todella helppoa löytää jokin tietty teksti mikä on jäänyt mieleen sinun uskomattoman hyvän järjestyksen ansiosta! Tunnisteista on helppo löytää se oikea :)

  VastaaPoista
 6. Miten saat tytön pöydän pysymään noin siistinä? vai onko juuri ennen kuvausta siivottu kaikki pois? Meillä eskaripojalla legot, paperit ja kynät suloisessa sekasotkussa (=kaaoksessa, koko pöytä täynnä) työpöydällä ja enimmäkseen piirretään ruokapöydällä. Tai sitten raivataan nesin se tila siitä omalta pöydältä. Huoh! Ja siis huoneessa on kyllä paljon lattiatilaakin, millä voisi leikkiä niillä legoilla.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normi 7-vuotias meillä asuu eli pöytä ei aina ole siisti :) Nyt oli siivottu edellisenä päivänä kun oli synttärijuhlat. Tyttö rakastaa omaa huonettaan ja työpöytää ja toisin kuin veljensä, käyttää pöytää aktiivisesti. Tietää myös että jos se on täynnä roinaa, ei siinä mahdu askartelemaan tai piirtämään tai rakentamaan niitä Legoja. Välillä pöytää siis siivoaa mina ja välillä tyttö, välillä on siisti ja välillä kuin pommin jäljiltä :) Aika vähän enää tekemisiä kantautuu olohuoneesen/ruokatilaan, eli kivasti ovat lapset oppineet pitämään leikit omassa huoneessa.

   Poista
 7. Heippa,
  Mistä ostat noita ihanan värisiä tyttöjen Gantin huppareita?

  Lumia

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥