3.11.2013

Woodnotes ja niin edelleen.




Päätin tähän kohtaan lätkästä tälläisen sisustusbloggaustyyppisen iltapostauksen. Alunperin idea oli mahtava, minulla oli vinkki ja vain kuvat puuttuivat. Mietin että nyt pääsen taas siihen laatubloggauksen aallonharjalle kun ilahdutan hyvällä vinkillä, ajankohtaisesti. Pieleen meni todennäköisestri kun olen noin viikon myöhässä.

Joka tapauksessa alkuperäinen asia oli vinkata lautasliinoista. Kas meille on kuulema tulossa jouluna enemmänkin porukkaa ja havahduin siihen tosiasiaan että me tarvitaan lautasliinoja. Olin aivan muissa asioissa H&M Homella, joka muuten pitää tällä hetkellä ykkössijaa Granitin kanssa lemppari kevytsisustuskauppana, ja katseeni kiinnittyi myymälässä lautasliinoihin. Otanpa. Enpä. Otanpa, kun tarvitsen kuitenkin. En, kun ehdin myöhemminkin. Mikäs tuo tuossa on... 40 ostoksesta miinus 10 euroa. Ja lautasliinat, 4,95 kpl kertaa 12... no otan tietty! Ja otinkin ja sulloin samaan kassiin piparipurkin kanssa. Sellainen  piparipurkki että ihan takuuvasti leviää ne piparit ympäri keittiötä kuin Jokisen eväät kun vääännät kannen auki *BLOP*, ei haittaa, tiedänpä milloin joku hiipii niitä makustelemaan. Ja lautasliinoihin sen verran että kannattaa katsoa kaksi kertaa mitkä ostaa. Nappasin sen kummemmin tutkimatta 12 siitä valkoisten kasasta ja nyt noita on kahta eri sävyä, eri erää. Mur. Ja yleensä aina katson ja vertailen ja ylianalysoin kaiken. Näin käy just sillon kun sitä ei tee. Talvitakki, hiki, samperin spottilamput.

Mutta olen siis ehkä myöhässä vinkkeineni kun ei minulla ole nyt mitään tietoa että onko se ale enää voimassa! Mutta jos on niin nyt kelpaa hankkia joulurekvisiittaa tai vaikka niitä paljon puhuttuja pellavalakanoita. Ja itseasiassa ihan hiljattain kävi ilmi etteivät kaikki edes tiedä että henkkamaukalta saa kotijuttujakin, vaikea uskoa että tiedolta olisi välttynyt jos blogeja lukee mutta tulipa sekin nyt tässä ilmi. Eli H&M, kivoja, edullisia, kotijuttuja, tsek.




Traditionaalisesti kotikuvia koristaa myös sisustuskissa Nietos, jonka rotumääritelmään voisi tarkentaa "seurallisen" tilalle "osallistuva". Tässä kun ollaan jo toisesta periaatteesta luovuttu ja kissa nukkuu sängyssämme joka yö niin yritetään kynsin ja kulmahampain pitää kiinni edes siitätoisesta eli katti on täysin luvattomasti pöydällä, osallistumassa.

Kissan iloksi ostettiin myös minulle uusi tuoli, neulomista varten. Telkkuakin tuosta katsoisi mielellään, teatterikiikareilla toki, koska en näe 32 tuumaista telkkaria sieltä missä tuoli on. Eli tavarat hakee paikkaa taas ja en halua olohuoneeseen isompaa telkkaria.




Tuoli on pitkäaikainen haaveeni, se oli rakkautta ensisilmäyksellä joskus jo vuosia sitten, tuoli on täydellinen. Inhoan kaikkia mekanismituoleja ja kun aikoinaan muutimme miehen kanssa yhteen, oli aika selväpeli ettei miehen keikkaava yyh-yök-onpa-joo-tosi-soma-kampi-mekanismituoli muuta kanssamme kaksioon. Karua mutta veikkaan että aika tuttu juttu monelle muullekin. En olisi aikoinaan uskonut että on mahdollista valmistaa tuolia joka kiikkaa, kääntyy, palautuu ja myös näyttää hyvälle. Olin väärässä ja Koskinen sen todisti. Olen melkein vakuuttunut että myös hänen menneisyydestään löytyy tragedia,  katkera ero rakkaasta mekanismituolista joka on toiminut innoittajana K tuolille. Tuoli ei ole mielestäni täydellinen ilman rahia ja siinäpä vasta olikin pulma. Olimme miehen kanssa kuitenkin yhtä mieltä että tuolin tulee olla valkoinen ja rahin tuolin värinen. Koska valkoinen väri ei ehkä ole paras vaihtoehto sukkien alla niin kipasin Ikeasta harmaan lampaantaljan joka suojaa rahia mutta jättää kulmat näkyviin ja sopii kivasti takkaluukun väriinkin. Siinä se nyt nököttää ja kissa on kerran käynyt jo kokeilemassa kynsiään mutta ystävällisesti lopetti käskystä... tarvitaan ehkä nanny cam jotta nähdään mitä todella tapahtuu kun ei olla paikalla.



m e k a n i s m i - ihanan maskuliinista.

Woodnotes / K tuoli
Ja sisutuskuvien ottaminen kaipaa näköjään vielä hiomista sillä yleensä tuo talja on ihan erilailla tuossa, paljon nätimmin, eikö tuolla tavalla retkota, ihan oikeasti. Taustalla näkyvään mustaan koriin tehdään ohuesta pleksistä "seinät" ja kun Ferm Living saa joskus tulevan vuoden tuohikuussa toimitukseen korien kannet, muuttaa allekirjoittaneen neuleprojektit koriin.

Ja sitten ne luvatut SUKLAAT  !! Eli laittahaan viestiä oikealla näkyvään sähköpostiin, Ansku (17. lokakuuta 2013 8.39) ja Anonyymi Piia (Anonyymi17. lokakuuta 2013 21.54)  Niin saadaan teille herkkuja syysillaksi. Ja suklaat on arvottu randomisti, eli tässä ei kirjoittajan sokeroiminen tuonut voittoa.

Palataan!


16 kommenttia:

  1. K-tuoli on niin kaunis. Meillä on se mustana, kun farkkuperheen farkuista tuntuu jäävän kaikkeen jälkiä. Ja tuo Nietos vasta onkin kerrassaan ihana.

    VastaaPoista
  2. Musta ♥
    Tunnustan että huomautin pojalle tänään kun lösähti tuoliin että "Sulla on hei ulkohousut jalassa ja istut mun neulontatuolilla", sitten se lampsi laittamaan kollareita jalkaan. Tiedän että valkoinen on aikalailla itsetuhoisa väri ja ainoa toivonkipinä on siinä että meillä on tapana aina kotiin tullessa vaihtaa kotikollarit jalkaan. Katsotaan vuoden päästä miltä penkki näyttää (olikohan tääkin liian toiveikasta =D)
    Ja Nietos kiittää, se on kyllä supermakee katti!

    VastaaPoista
  3. Iiiiiihana tuoli <3

    Mukavaa maanantaita :)

    VastaaPoista
  4. Minulla menee ihan sisustusjutut ohi (thihi) kun tuo teidän pörriäinen (kissa) on niin suloinen tapaus ♥

    Mutta on ihana tuoli, sen ehdin myös huomata :)

    VastaaPoista
  5. Hihi, kiva kuulla että näinkin päin. Nietos onkin nimetty sisutuskissaksi kun kaikki vitsailevat siitä miten hyvin sopii meidän väreihin... tosin jos pitää vaaleista väreistä sisutuksessa niin miks ei eläimissäkin! Tässä yksilössä myös luonne kohtaa ulkonäön ja on todellakin vallan lepposa tapaus kissaksi :)

    VastaaPoista
  6. Tuo tuoli on mun haave listalla aika korkealla. Mukavaa kun sait tuolin ja mekin lukijat hyödymme siitä, saamme nähdä ihania neulomuksiasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan totta että nyt ei ainakaan neulominen jää paikasta kiinni :) Toivottavasti saat myös tuolin listalta käyttöön <3

      Poista
  7. Piti oikein käydä varmistamassa että tarkottiko Ansku mua kun muitakin Anskuja voi olla liikenteessä ;) Mut näytti tarkoittavan. Vesi kielellä jo täällä...

    Mutta tuli mieleen noista kotihousujen vaihdoista, että mites lasten kaverit? meillä ainakin ongelmana on ettei näillä kurakeleilläkään kavereilla ole kuin ne yhden housut enkä voi vaatia niitä silloin ottamaan pois. Sitten istutaan sohvalla likaisilla housuilla ja mua hirvittää :( Meillä kun pelikonsolipelejä pelataan meidän olkkarissa kun lapsilla ei ole omia telkkareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ansku :D
      Nyt vasta aloin miettiä niitä kavereita. Yleensä ovat kyllä lastenhuoneessa tai ruokasalissa... JA meillä ei mitään pelikoneita olkkarissa ole eli jos eivt halua neuloa minun kanssa niin tekemiset on vähissä ;) Jii ja kaverinsa ovat olleet jo siistimmissä vaatteissa kun ovat jo sen verrran vanhempia ja bellan kavereilla on ulkkarit joiden alla on esim. sukkikset eli ulkkarit jää automaattisesti naulakkoon. Mutta elämäähän se on, väkisinkin siihen tuliin käytön jäljet tulee, pitää yrittää sitten vaan puhdistella. Tuota kangasta suositellaan jopa pyyhekumilla putsaamaan :)

      Poista
  8. Hieno tuoli, sopii teille! Antaako Nietos sunki joskus istua siinä?
    CalGirl

    VastaaPoista
  9. Ihana tuoli! :) Mutta mikä sulla tossa nurkassa on? Takkako?

    VastaaPoista
  10. Kiitän <3 ja tosiaan takkahan se siinä :)

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

      Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥