18.11.2013

Camelimen kuvat Floridan reissulta.

eli 17 miinus 5 päivää pähkinänkuoressa.

Camelin, oliskohan se sopiva nimi nykyajan puhelimille jotka myydään kameran ominaisuuksilla? Olen tässäkin asiassa niin old school (lue: mummo) että minulle puhelin on puhelin ja kamera on kamera ja laukusa kulkee paperinen kalenteri sekä lyijykynä. Joko tästä ajatuksesta johtuen tai kädettämyyden takia kaikki puhelimella ottamani kuvat ovat todella huonoja. Puhelin on iPhone4 ja käsitykseni mukaan Nokian ja Samsungin puhelimet pesee tuon valokuvien osalta 6-0, mutta olen silti nähnyt HYVIÄ kuvia jotka on otettu samanlaisella puhelimella, minulta niitä tosin ei löydy. Toki otan nykyään kuvia puhelimellakin koska olen aivan koukussa ig:hen mutta toivon ettei kukaan katso kuvia yli neljän tuuman ruudulta.

Floridan reissullamme en tosiaan juurikaan kantanut puhelinta mukana mutta sillon tällöin se eksyi käteeni ja jonkun kuvan sillä nappasin. Kävin viiimein eilen läpi kaikki olemassa olevat kuvat lomastamme, siis ne jotka on otettu kameralla ja kuvia oli noin 2130 kappaletta. Aloitin kuvien läpikäymisen puoli kolmen aikaan iltapäivällä ja lopetin joskus kymmen-yhdentoista aikaan illalla, yeeeep. Lopulta sain erilliseen kansioon katseltavat noin 350 kuvaa jotka on pienennetty ja that's it.

Nyt ajattelin sortata pikkuhiljaa niistä kuvitusta lopuille matkajutuille tänne mutta siihen asti teidän on tyytyminen kuuteen kollaasiin jotka tein picasalla niistä camelimen kuvista. Puhelimeni kuvat on yleensä jollain tavalla ironisia, tiedotteita ystäville tai perheelle ja sellaisia "tartu hetkeen" -väläyksiä. Yksi lemppareistani on tuo kolmannen kollaasin nopeusrajoitus -kuva. Olemme siinä kävelemässä pois Ellentonin Outlet Mall:lta jonka ostokset eivät meinanneet mahtua takakonttiin, oli ehkä tarpeen vähän hidastaa. Kuvateksteistä saa hieman vinkkiä missä päin olemme ajelleet.

Sarasota - Siestä Key - Ellenton


Sarasota - Siesta Key


Sarasota - Ellenton - Siestä Key - Venice

Sarasota - Ellenton - Venice - Naples

Naples - Everglades - Miami


Naples - Miami - Aventura

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Vaikea suhtautua näihin kun ovat sellaisia hetken juttuja, itsellä kun niihin liittyy ne muistot. Eli jos näistä tunnelmaa välittyy niin kiva kuulla!

    Mulla on muuten ihan eri väriset kuvat sillä läppärillä millä bloggaan, kuin millään muulla laitteella millä satun joskus bloggauksia katsomaan. Osaisitko sinä tai joku muu joku kertoa miten näyttöä voi kalibroida tai voiko sitä?

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥