30.11.2013

Florida 2013 / Naples Beach
 Uskoisin että suurin osa Floridaan matkustavista matkustaa juurikin auringon ja rantojen perässä. Onhan Floridassa mieletön määrä erilaista tekemistä, kulttuuria, eläimiä, kansallispuistoja, seikkailukokemuksia, Disneyn täyttämää Orlandon aluetta unohtamatta mutta silti uskon että aurinko ja rannat on suurimmalle osalle se juttu. Ja Sun Shine State ei ole harhaa, täällä tosiaan appelsiinit kypsyy sellaisessa auringossa että oksat pois.

Vaikkakin allekirjoittanut inhoaa hiekkaa ja Suomessa mielummin istuu altaan reunalla kun rannalla niin täällä asia on toisin. Ehkä se johtuu siitä että reissuelämässä esimerkiksi hiekka autossa ei niin nypi kun auto ei ole oma ja sama juttu majapaikassa. Tai ehkä se johtuu siitä että Floridan rannoilla hiekka on ihan erilaista, pehmeää ja silkkistä minne on kiva työntää varpaat eikä tarvitse noukkia lasinsirpaleita ja tupakanstumppeja. Ja se että ei ole kylmä. Olenhan mieletön vilukissa joka viihtyy parhaiten 24-30 asteen lämmössä ja Floridassa rannalla on lämmin tuulella ja tyynellä, päivällä ja illalla, tykkään!Myös Naplesin ranta on piiiiiiitkä ja ruuhkaton jossa on kiva vain istua tai kulkea vedessä etsimässä simpukoita ja hainhampaita.
Auringonlaskut värjäävät kaiken oranssin punaiseksi ja maailma pysähtyy, on vain nyt.3 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, varsinkin tuo iltakuva, jossa tyttö juoksee rantaan! <3

  VastaaPoista
 2. Lapset huippuruskeita! Me ei olla uskallettu muulla kuin vaatteilla ja pelkällä 50-suojavoiteella vedetty melkein Euroopassakin, ja ainakin Euroopan ulkopuolella. Eli eskarilainen ei ole oikeestaan koskaan ruskettunutkaan (eikä toisaalta edes punehtinut saati vaikka hiukan olkapäistä palanut kuten me ilman aurinkorasvaa kasvaneet 70-luvulla ihan Suomenkin auringossa)....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän perheessä kulkee joku aurinkogeeni eli lapset, minä ja mun vanhemmat on ihan mielettömiä aurinkomagneetteja. Eli ei tarvitse kun vilaukselta nähdä aurinko niin väri tarttuu ja emme ole koskaan palaneet vaikka Suomessa olemma aivan liian laiskoja aurinkorasvan käyttäjiä. Mies on taas enemmän perinteinen suomi-ihon kantaja eli palaa herkemmen ja ruskettuu hitaammin. Lapsilla on airinkosuoja vaatteita ja uimiksiakin ollut mutta Floridan lämpötiloilla pääasiassa suojaus tapahtuu 50-kertoimen rasvoilla...ja kyllä, silti lapset näyttävät tuolta :D Lapsilla on kyllä tummempi pigmentti ihossa, etenkin bellalla, joka talvikaudellakin erottuu esim. uimahallissa selkeästi muista vaaleaihoisista lapsista.

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥