11.11.2013

Näkymiä

Ihan spontaanisti.
Mitä näkyy sohvalta sunnuntaina?


Zoooooooom, näkyy kissa koska se ei ole ikinä kaukana. Näkyy kasa lasten toppavaatteita K tuolin päällä, ne on juuri sovitettu ja menossa vaatehuoneeseen odottamaan pakkasta. Vasemmalla näkyy 27 senttisiä koivupuita takan puusyvennyksessä ja pitkäaikainen haave, lamelliverhot. Kehtaisikohan kertoa että ihailin näitä verhoja jo pienenä Tapiolan palvelu-Alkossa kun äiti haki juhliin viiniä, todellakin visuaalisesti minua viehättävät.  Puita on muuten säälittävän pieni kasa, pitää patistaa miestä puutöihin. Mutta edustalla hengailee urheampi kasa joulusukkia josta ajattelin tehdä oman postauksen. Takan edessä lojuu lapsi joka katsoo telkkaria, kesken oleva Kiddo ja kasa lasinalusia Pinosta. Listoja ei näy vieläkään mutta kuvaajan villasukat näkyy! Nappasinpa vielä isomman kuvan vaatehuonekeikan jälkeen kun aurinko teki eniten ihanat varjot olkkariin. En i k i n ä  kyllästy valoon ja varjoon. En ikinäikinäikinä. Kuvassa näkyy myös nietoksen foliopallo ja eksynyt Fatboy. Kuka löysi kuvaajan?

Kaikki kuvat sohvalla letkeästi letkottaen, sunnuntaifiilareissa ja kamerana Canon 7D ja nokalla varsin pystyvä putki 18-135.
Heitänpä haasteen ilmoille jos joku ottaisi vastaavan sarjan ensi sunnuntaina. Tulen mielelläni katsomaan mitä näkyy muiden sohvilta.

Letkeetä työviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Letkeää viikkoa sinne, taidampa tarttua haasteeseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tule vinkkaamaan kun saat postauksen tehtyä niin kipitän heti katsomaan!

   Poista
 2. Kivoja kuvia :)
  Talvivaatepino kiinnostaa.. Mitkä nuo harmaat paidat (?) on ja mistä? :)

  VastaaPoista
 3. Moi Anu ja kiitos <3

  Talvivaatepino on kokonaisuudessaan saatu Reimalta kausitestiin.
  Harmaat paidat ovat väliasuksi tarkoitetut fleece-takit Katy ja Henri (http://www.reima.fi/fi/collection/alus-ja-valiasut/valiasut). Nimestä huolimatta eivät ne ole sellaista perinteistä fleeceä vaan materiaali näyttää enemmän collegelta mutta ominaisuuksiltaan vastaa fleeceä eli siirtää kosteutta pois iholta.Teen jossain vaiheessa toppaesittelyn kun kelit tästä hieman vielä kylmenevät :)

  VastaaPoista
 4. Kuvaajan bongasin heti mutta foliopalloa en olisi sanomatta huomannut. Katsoin kuvat lukematta tekstiä ja jäin ihailemaan kaunista kotianne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mizyéna ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Kuulostaa aika tutulta, kuvat vie minunkin silmät yleensä mennessään kun blogea "luen". Huomasin itse myöhemmin että Jiikin näyy yhdessä kuvassa haamuna ;)

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥