10.8.2011

Viikon vinkki!


Toppaliivi,
juuri se kaunis vaaleanpunainen.
Prisma 19,90
Harmaa poolo,
hopeapilkuin.
Dpam 13,90

Ei muuta, jatkakaa!

7 kommenttia:

 1. Isommassa koossa(150-160) ja harmaana, ei sattuisi kukaan tietämään mistä saisi? Ollut hakusessa jo vuoden verran...
  Ihana tuo vaaleanpunainenkin on mutta isot tytöt tykkää enemmän harmaasta;)

  VastaaPoista
 2. ... mun on PAKKO päästä sinne DPAMiin. Perjantaina olis mahkuja, tuutko seuraksi..;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Millaista mitoitusta oli, eli otitko normaalissa vai reilummassa koossa? Annu

  VastaaPoista
 4. Iltaa, työstän vaaleanpunaista Mamboa ja kiroan kevyesti. Älyttömät laatuerot langoissa, sormet on tulessa ja fiilis kuin neuloisi jotain tappuraa, mur.

  Noniin, siinä Prisman hyllyssä oli jotain harmaatakin ja isossa koossa. Eli kannattaa ehkä käydä kauppareissulla tsekkaamassa varmuuden vuoksi :)

  Marja, =D Ei minuakaan kiinnosta yhtään vielä toppakamat mutta olin menossa ostamaan pukkoja ja tulin kauppaan niin, että tuo oli suoraan edessä -ja ei, ei voinut jättää. Etenkään kun likalla ei ole ainottakaan toppaliiviä :)

  Tanja, tulen. Monelta, missä ja millä kokoonpanolla? Varoitan, siellä ei ole juuri mitään nyt. Tai siis on, mutta aika paljon lilaa jne. Ilmeisesti heillä on iso kuorma tullut ja purkavat parhaansa mukaan. Mehän voisimme kysyä jos saisimme auttaa!! Txt me ;)

  VastaaPoista
 5. Annu, Arvoin hetken mutta lopulta otin tytölle koon 116 cm ja kokeiltiin niin että alla oli 116 cm fleece ja mahtui. Eli sanoisin että vastaa tuota senttikokoaan. Sama kokohan tytöllä on nyt suurimmaksi osaksi käytössä muutenkin(pituutta 111 cm).

  VastaaPoista
 6. Kivaa ihanaa kesää - olipa mukava päästä piitkästä aikaan koneelle ja selata niin valloittavan kauniita kesä kuvia. Lisä kivana oli, että sinäkin aina välillä niissä kuvissa vilahtelit. Hauskat syksyt ja koulun alut sinne. Kaisa

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥