1.8.2011

elokuun eka


ja yks juttu

kesäloma jatkuu,
vaikka kuukausi vaihtuu
me ollaan vielä täysin kesässä
kesäjutuissa
kesäfiilareissa ja vetimissä
ei kiinnosta topat eikä talvi

syksykin on vielä välissä
tuo kuunvaihde siitä muistutti
jostain syystä, elokuu tuo aina mieleen syksyn
tai sitten se johtui tuosta paidasta
ei yhtään meitä mutta
rakkautta ensi silmäyksellä
olisi mennyt jo käyttöönkin jos en
tiukasti kieltäisi
siis  m e i l l e  mieleinen todellakin!

mutta olkoon elokuun eka tekosyynä syksypostaukselle
nyt jatkan neulomista, kiirekiirekiire
ja meidän kesälomaa! 
Ja paita on Kapp Ahlista,
kupongilla -25% [naftit koot]

6 kommenttia:

 1. Kappiksessa oli pari muutakin kivaa. Koukkasin sen ohi ja läpi. Mutta niin syksyisiä! Mä tahdon vielä kesän.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ajatuksia pitkin kesää! Ihan aiheen ohi, mutta mahtuuko teillä neiti hyvin rattaiden kuomun alle ja nukkumaan ilman että jalat viistää maata? Meilläkin pitkä neiti ja haluaa nukkua rattaissa edelleen 3v4kk. Voisin harkita ostavani nuo samat kärrit kuin teillä, jos niihin mahtuu hyvin. Mitenkäs talvella?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jarna ja samoin sinne :)

  Mari A, oli sellä jotain -ei nyt tarvittu niin otin vain tuon paidan kun on taas visio :D Me ollaa ainakin ihan kesässä ja mukaan mahtuu!

  Suvi, kiitti ♥ Kyllä likka vielä mahtuu nukkumaan rattaissa ja jopa yli 2 h pätkiä nukkuu kerralla. Pää mahtuu kuomun alle istuessakin (noissahan kuomua voi vähän nostaakin) ja jalat on jalkatelineellä eikä viistä maata. Välillä venyttelee unien välissä niin ssaattaa toinen jalka tipataa jalkalaudan sivulle mutta laitan takaisin laudan päällle. Meillä se lauta on ala-asennossa kun tyttö nukkuu, muuten luulen että tulisivat jalat yli ja painaisi sinne alapuolelle jalkoihin se pystyreuna. Padmé on nyt 111 cm pitkä.

  En usko että talvella jaksan enää työnnellä ainakaan lumesssa likkaa (painaa himpun päälle 20 kiloa) eli sitten on vaan pysyttävä hereillä :D Ellei ole todella vähäluminen talvi :P

  Ja meidän rattaat on siis _vanhan_ mallin Scootterit, uusiin ei likka mahtuisi -ovat pienemmät. Kannattaa varmasti vielä kokeilla jossain miten lapsi sinne sopii ennen kun ostaa rattaat. Pitää katsoa jos huomenna saisin jonkun kuvan nukkuvasta lapsesta ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ne rattaat joita katselin ovat 2007-mallia, eli sitä vanhaa kaiketi, kun renkaat ovat erilaiset kuin uusissa. Meillä on Brion Kombit ja niissä makuutila on pitkä, mutta selkänoja liian lyhyt isolle lapselle = ei mahdu talvihatussa kuomun alle istumaan..

  VastaaPoista
 5. Ihanaa elokuun alkua täältä Tampereeltakin sinne toivottelen ja pakahdun uteliaisuudesta, mitä ihanuuksia sun kutimelta on nyt valmistumassa? Jotain syksyyn vai talveen.

  Terkuin
  -SuviJ-

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥