30.8.2011

Juostiin viimeistä kertaa...




...rannalle!
Niin että kengät lensivät pois
ja tartuttiin sankkoihin ja lapioon.
Niin että tukka hulmusi tuulessa pipotta
ja kädet oli hiekassa.
Niin paljon me läträttiin
ja hiekassa juostiin
että lopuksi sanottiin,
kesälle näkemiin.


Kesän kivoimmat vaatteet ehdottomasti,
henkan paitis ja Nextin caprit.
Ihan megamageet ♥












Jotain pientä on syksymallistoista tarttunut vaikka ulkovaatetuksen osalta mennään kepeästi keväisillä. Henkalla manasin sydänfarkkuja ja sammareita... Yleensä Padmé valitsee aina mekon tai hameen -tai sitten ne sydänhousut. Mutta henkan housut on entisestään kaventuneet ja mielestäni työn jälkikin on varsin siihen alle kympiin hintaan sopiva. Sattumalta bongasin Bodenilta vastaavia housuja ja aikani mitan kanssa huiskittuani, tilasin meille kahdet housut koossa 7 testiin. Ilokseni sain huomata että housut ovat leveämmät kuin henkan vastaavat, työn jälki on erittäin siisti ja housuista löytyy myös takaata sydäntaskut.  Materiaali on pehmeä mutta kuitenkin jämäkkä. Vyötäröllä on mukava resori jonka sisällä kulkee kiristysnyöri lisänä. Hän ja minä, olemme erittäin tyytyväisiä. Tässä koossa on vielä pituutta liikaa, mutta käännän omatkin farkkuni joten eiköhän nämäkin jo kohta käyttöön tule.





Päällä on H&M:n resorivyötäröfarkut.
Boden koko 7, H&M koko 116cm

Tuntureilta on tulossa vielä lisää kuvia,
fiilistellään välillä näitä vähän arkisempiakin asioita :)

**

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia.. kylläpä näyttää taivas jo syksyiseltä ja harmaalta, taisi olla kesä nyt ohi. :) Nyt alkoi jänskättää, kun tilasin Eppuselle Bodenin sammarit, mutta eivät ole vielä tulleet..saa nähdä pyöriikö jalassa. Kuten monilla pojilla, meilläkin tuo vyötärö aina "hölskyy". Ne kylläkin taisi olla sieltä baby puolelta... :P

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! <3

    Tilasin Ronjalle henkalta sellaiset vaaleanpunaiset sydänpolvisammarit, kun luulin, että ne ovat sita samaa suht kapoista mallia kuin ennenkin. Eipä olleet, vaan malli oli sellainen punteista kapea vähän pillimalli, mutta reisien, pyllyn ja vyötärön kohdalta mitoitus oli niin väljää, etten saanut niitä pysymään Ronjan päällä, vaikka vedin vyötärökiristykset kireimmälle.
    Mulla on siis hakusessa ne vanhat kapeavyötäröiset ja ylimääräisenä yhdet väljän malliset... :)

    VastaaPoista
  3. Oli muuten tosi huima valo ja väritys tuolla rannalla, ja edelleen osa siellä "auringon otossa" :)

    Tuo Boden on ehkä hivenen arvaamaton. Minähän tilaan sieltä pojalle housuja koska ovat todella kapeita vyötäröstä ja ainoat housut jotka eivät pojan päältä tipu. Sitten taas ne poikien yläosat ovat todella leveitä, ja niihin menee kaksi J:tä sisään. Paitsi tuo falnellipaita jonka tilasin nyt, joka on tosi kapea.

    Likalla on ollut Bodenilta paitoja, yöppöjä ja shortseja. Paidat ovat aika leveitä ja shortsit aika kapeita, mielestäni näitä housuja kapeempia. Että kokeilemalla hyvään tulokseen?
    Summasummarum: poikien sellaiset housut missä on resori/kumppariyläosa ovat kyllä kaikki olleet kapeita, ainakin koossa 9-12. Kaikki saman koon trikoopaidat aika leveitä. Tyttöjen shortsit aika kapeita, paidat leveämpiä ja nämä housut mielestäni erittäin "normaalia" mitoitusta :)

    VastaaPoista
  4. Emmi ennätti väliin :) Katselin liikkeessä niitä sammareita ja malli oli todella kapea lahkeista -ja en tykkää pilleistä. Ja tuskin ne kovin kivat päällä on leikkiessäkään. Meillä on yhdet pari vuotta vanhasta mallistosta, ja niissä sellainen perus "bootcut" malli ja ne on superhyvät. Tarpeeksi leveät ylhäältä ja lahkeet kivasti hieman levenevät alaspäin -niitä olen aina joka sesonki odotellut...

    Tämä tilanne on oikeasti hassu. Pojan ollessa pieni, oli vaikea löytää tarpeeksi kapeita housuja hänelle ja sillon juuri missään ei ollut sitä kiristyskumpparia -siksi hänellä monesti olikin henkselit ;) Nykyään kun kumppareita on lähes kaikissa housuissa, me ei niitä tarvita :D

    VastaaPoista
  5. On teillä kuvauksellinen tyttö!
    Ja kaunis.

    Söpöjä nuo sytänbyysat!

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia. Ja tyttö on nätti kuin mikä ♥

    Onnea osuneesta ostoksesta, ei se aina helppoa ole. Meillä mennään mekko/tunika/hame-leggarit -linjalla talvikausi, en edes jaksa sopivia housuja ruveta metsästämään, kun farkut eivät pikkuneideille kelpaa... Tylliä pitäis olla. Arvaa millainen poru tuli, kun Nextin tutu koossa 5-6 ei mennytkään nelivuotiaalle :/ (Siis tytölle, äiti selvisi koettelemuksesta ihan ok, kun samainen hamo sattui sopimaan 2-vuotiaalle oikein nätisti.)

    VastaaPoista
  7. Upeita, tunnelmallisia kuvia!
    Neiti on kyllä todella kuvauksellinen ja huimasti kasvanut kesän aikana!
    H&M:n sydänsammarit ovat ihan tajuttoman kapeita, meidän tikkuneidille eivät menneet reisistä ja kauppaan jäivät. ja meillä on yleensä ongelmana löytää tarpeeksi kapeita housuja..
    Pitääkin käydä nuo Bodenit tsekkaamassa

    VastaaPoista
  8. Moi!

    Olin just tekemassa tilausta bodenilta kun paatin viela googlailla kokoja. Ohjauduin sopivasti sun blogiin:-) Eli kysyisin neuvoa, lapsi on pitka ja tosi hoikka (J:n tyyppia?). Ostaako pitkah.puserosta ian mukainen koko vai seuraava? Lapsi ei tykkaa kaarityista hihoista, joten kasvuvaraa ei tarvi kamalasti olla, mietin vaan onko liian lyhyt jos otan sen ian mukaisen. Uaah.. tan vuoks me kaytetaan enimmaksee lyhythihaisia kun ilmastokin sen sallii. Nyt muksut lupas pitkin hampain etta saan tilata yhdet pitkahihaiset kylmia paivia varten...

    Mahtavaa kun yks suosikkiblogisteistani kirjoitti sattumalta juuri siita aiheesta josta tarvin tietoa:-) Luotan suhun enemman kuin niiden virallisiin kokotaulukoihin!

    Kiitos jos ehdit vastailla!
    CalGirl

    VastaaPoista
  9. Kiitos ryppymekko :)
    Sydänbyysat on kultaa, ainakin mekkotytöllä...

    Miikkis, ei mennyt :o Oho, Nextiin on tähän asti aina voinut mielestäni luottaa, kertaakaan ei ole tullut vaatetta joka ei mahtuisi. Tosin viimeksi tilaamani pupufleece näyttää tosi tosi naftilta... Ja nätin äiti kiittää ;)


    *riikka* tytöstä on tullut jotenkin eskarilaisen olonen, vaikka aikaa siihenkin vielä on. Onneksi käytös päivittäin vastaa kuitenkin 3:vuotiaan uhmiksen käytöstäkin joten ollaan juuri sopivasti keskiverto 4-vuotiaita ;) Ja se henkkiksen malli on todella kummallinen, siosittelen kyllä noita Bodeneita.

    Kiitos Anskuliini!

    CalGirl, en tiedä tuleeko myöhässä vastaus mutta yritetään :) Tilasin vuosi sitten (ainakin) sellaisen trikoopaidan J:lle missä on niinkuin muka T-paita hihat siinä päällä. Otin koossa 11-12 sillä housutkin on sitä kokoa... mutta paita on valtava. Sen pitäisi vastata kokoa 152cm mutta mielestäni lähempänä on 158cm -ainakin jos lapsi on hoikka.

    Laitoin tänään sen ja Benettonin 150 senttisen paidan päällekäin ja tuo Bodenin paita oli kummaltakin puolelta ainakin 3-4 cm leveämpi... Hihat oli melkein saman pituiset mutta Bodenissa vielä vähän pidemmät -mielestäni Benettonillakin on kuitenkin pitkä hihanmitoitus. Summa Summarum, mielestäni paidat ovat reiluja ja vastaavat ainakin sitä Bodenin sivuilla olevaa pituusmittaa -tosin, vaikea arvoida jos lapsi olisi paljon harteikkaampi tai skrodempi... J:llä ei se paita ole käytössä vieläkään ja on 150 cm pitkä...

    Ja mietin sinua tuossa työmatkalla, miten olet jäänyt mieleeni kommentteinesi jo alusta alkaen. Isket aina vähän puun takaa yllättäen ja kommettisi ovat aina piristäviä ja saavat hymyn huulille -kiitos ♥

    VastaaPoista
  10. Kiitos anana! Sainpas ihanan nopean vastuksen. Nyt lahtee tilaukset saman tien, otan hoikkikselle sen pienemman. Tytolle tulee pupu ja pojalle just semmoinen muka t-paita sahkokitaroilla. Ja vahan jotain muutakin.

    Ai niin semmonen juttu viela etta 50millinen linssi on ollu kesan ajan kaytossa ja oon ollut oikein tyytyvainen. Siitakin kyselin aikanaan sulta kayttokokemuksia. Saisivat alkaa maksaa sulle provikoita:-)

    Oikein hyvaa tyopaivaa sulle, ma lahden puolestani unten maille.
    CalGirl

    VastaaPoista
  11. Kauniita kuvia.

    Magee on tytön asukokonaisuus, tykkäsin! :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥