8.5.2015

Ei juurikaan mitään uutta tällä saralla.


Tai ehkä vähän. Löysin kaappien kätköistä vanhan päiväpeittoni ja päätin sijoittaa sen Jiin huoneeseen ja yllätysyllätys poika ei laittanut lainkaan vastaan. Päiväpeitto on teetetty minulle vähän sen jälkeen kun pikkusiskoni syntyi Yhdysvalloissa. Muistaakseni minulla oli 90 senttinen sänky siihen aikaan mutta peitto riittää nippanappa Jiin 120 senttisen sängyn päälle, ei sillä että se ikinä siinä olisi. Jiin huone on vähän hassu kun siellä on minun makuuni aika ylikokoiset huonekalut. Itse laittaisin sängyn lattialle ilman jalkoja mutta sitten alle ei mahtuisi sängynaluslaatikkoa jossa on pelejä ja pitkä tv-taso on aikoinaan Nollanollassa teetetty minun piirrustuksien ja mittojen mukaan entiseen kotiimme. Uskokaa tai älkää mutta sillon ei saanut  kaupasta korkeakiiltoisia liukuovellisia tv-tasoja joka tuntuu nyt aika uskomattomalta kun kaupat on niitä pullollaan. Tuoli on pojan itsensä valitsema ja pöytä on minun vanha Muurame josta ei kannata luopua koka laatikot vetävät supermäärän tatavaa sisäänsä. Näillä mennään.
2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen huone. Itsellä on tässä lähitulevaisuudessa 8-vuotiaan pojan huoneen päivitys, joten kiva nähdä miten muilla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jaana ♥ Tämä Jiin huone taitaa olla aika pelkistetty mutta jo sellainen tyyli miellyttää niin ideat kiertoon vaan :)

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥