28.2.2014

Päivän asu, ihan tosi.


Padmerine haastoi minut esittelemään päivän asun. Tuotannossa on hieman kestänyt kun tätä varten pitää kerätä erityistä rohkeutta sekä huumorintajua. Olen joskus tehnyt päivän asu -postauksia muutaman ja jotenkin kesäkaudella tunnenkin itseni hieman ”esittelykelpoisemmaksi”, blogeissa lienee kuvien tarkoitus on kuitenkin yleensä inspiroida. Fakta on että olen äärimmäisen kaukana kaikista vaatetrendeistä ja sellaisesta ”huolitellusta bisnesluukista” tai edes harkitusti huolettomasta urbaaniluukista. Tämä vielä korostuu talvikaudella, sillä käytän lähes yksinomaan farkkuja ja jotain yläosaa joka ei ikinä ole pikkutakki tai naisellinen pusero vaan neule tai neuletakki…joskus huppari. Jalassa on lähes poikkeuksetta nahkaiset Vagabondin tennarit ja takkina Peakin tai Canada Goosen untsikka (koska palelen aina) ja lämpimämmällä kelillä vihreä Scotch Maisonin parka. Omistan myös aivan ihanat villakangastakit joista toinen on Zarasta ja toinen Vansin mutta niitä käytän vielä harvemmin koska niissäkin palelen. Kaulassa on likimain aina huivi ja melkein koko tämä talvi on mennyt itsetehdyssä baktus-huivissa. Ostan itselleni todella harvoin uusia vaatteita ja jako on aika selkeä: takit, neuleet ja villatakit pitää olla klassisia sekä aikaa ja käyttöä kestäviä, T-paidat saa olla lähes mitä vain höpöhöpöä ja farkut pitää olla bootcut. Tyyli on siis lämmin mukava ja aina sama.

No mutta siis päivän asuun. Ehdin kuvat ottaa lauantai aamuna joka oli todella erityinen. Aamu oli muuten kuin mikä tahansa lauantai, harrastuksia ja asioita mutta kaikki farkut sattuivat olemaan pesussa ja koska olen lihonut noin kahdeksan kiloa, on vaatevarastoni varsin rajallinen tällä hetkellä. Harmaiden hiusten kanssa siinä mietittiin että mitä ihmettä puen päälle kunnes muistin että olen joskus ostanut parit tregginsit? kaappiin koska se tuntui silloin hyvältä ajatukselta. Minähän olen henkeen ja vereen bootcut-nainen ja en IKINÄ käytä legginssejä tai vastaavia. Kaivoin ennakkoluulottomasti farkkutregginssit (kai tämä on edes oikea termi?) esiin ja eikun kiemurtelemaan housuihin. Sitten juoksin kolmen kerroksen väliä etsimässä tarpeeksi pitkää ja leveää paitaa ja lopulta löysin silittämättömän (ei kai se haittaa kun on kiire ja tulee takki päälle) J. Crewn paitiksen… ja tässä ne nyt nököttää. Miehen kanssa molemmat katseltiin minua ihmeissään ja minulle jäi epäselväksi mitä mieltä kumpikaan meistä asusta on –Instagramissa se sen sijaan sai kannatusta, kiitos kaikille! Tähän tuli päälle juurikin se Maisonin parka ja ruskeat tennarit mutta huivi jäi poikkeuksellisesti kotiin koska kävimme vain parkkihallin kautta paikoissa.


Ja pisteet kaikille "Päivän asu"-kuvien ottajille, on aika vaativa laji! bella muuten kiteytti aika näppärästi: ”Äiti, ootko sä menossa lautailemaan?” Miten niin bella? ”Nokun sulla on kerrastohousut jalassa” =D En usko että slimmeistä tulee minun juttu mutta ehkä sillon tällöin voin sellaisetkin jalkaani sujauttaa. Mitä siniseen väriin tulee, niin se on tullut takaisin kaappiini  (siis muissa vaatteissa kuin farkuissa) 15 vuoden jälkeen. Sininen oli lempivärini kunnes parikymppisenä en enää kestänyt sitä sitä missään muodossa, mutta nyt se on hiipinyt pikkuhiljaa oman kaappini lisäksi myös bellan kaappiin. Muuten vaatteideni väripaletti koostuu lähinnä valkoisesta, harmaasta, mustasta ja kesällä myös keltaisesta sekä pinkistä.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE !

11 kommenttia:

  1. Ihanaa, että toteutit tämän <3 Upea oot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellisi siitä että pakotit pois mukavuusalueelta :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja oikein hyvältä näyttää! :)
    Sininen on väri johon itsekkin oon huomannyt tykästyväni, ensimmäistä kertaa elämässäni myös tyttöjen sekä omien vaatteiden kohdalla.

    Mukavaa viikonloppua sinne myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos bianca, jotain outoa vetovoimaa siinä sinisessä tosiaan nyt tuntuu olevan ♥

      Poista
  3. Kiva Asu!
    Mutta mitä tarkoitat että olet lihonut kahdeksan kiloa? oletko raskaana? ;)

    Tyyne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähti syöminen vähän lapasesta viime kesän jälkeen kaikkine reissuineen ja muuttoineen :D En ole raskaana, meidän perheeseen tulee korkeintaan enää kissavauvoja ;)

      Poista
  4. Heh:-) Loistavan rento asenne pukeutumiseen ja päivän asuihin!! Hyvältä näyttää, hauskaa viikonloppua!
    CalGirl

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti CalGirl, kiva kuulla sinustakin! Ja hyvää viikonjatkoa!

      Poista
  5. Päädyin ihanaan blogiisi, kun googletin Fermin koreja, jotka teiltäkin löytyivät upeasti kuvattuina. Huomasin sivupalkista, että kuvaat Canon 7D:llä. Voitko suositella tuota kameraa, mulla tällä hetkellä 60D ja uusi on pian hankinnassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun ole tänne päätynyt :) Voin suositella 7D:tä, tosin en ole seurannut sittemmin kameramarkinoita yhtään. Itse vaihdoin seiskaan 400D:stä ja olen ollut todella tyytynäinen runkoon. Etenkin sen "luontokuvaus-ominaisuudet ovat kuin tehty minulle, jolla kamera on välillä sateessa ja tuiskussa ja kolisee vähän siellä täällä -eli ei ole runko siitä herkimmästä päästä.
      Minulla on Canonin kittiputki 18-135 joka on edelleen lempparini -kaapista löytyy myös Canonin 50mm 1.8 sekä uusinpana laajempi SIGMA 10-20mm F3.5 EX DC HSM. Silti tuolla kittiputkella on 90% kuvista -todella käytännöllinen.

      Poista
  6. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥