19.2.2014

Hetki vielä...

Sukat nro. 3 valmistuivat hetki sitten. Takkatulen ääressä uudet villasukat jalassa olisi suorastaan eeppisen rentoa, jos en menisi töihin huomenna kello kahdeksan. Kaiken lisäksi olin aivan väärässä päivässä ja kun nyt tajusin noin kolme sekuntia sitten että huomenna on perjantain sijasta torstai, saattoi vireystasoni hieman notkahtaa. Sanoma on kuitenkin ytimekäs, palaan edellisen postauksen kommentteihin huomenna tai ylihuomenna. Sillä välin muutama kuva siitä mikä on tällä hetkellä lähinnä sydäntä, eli villasta.
Ylimmässä kuvassa on Lang Novena joka ei ole vielä käynytkään puikoillani mutta odotan kovasti. Viimeinen silmukka -blogista löytyy ainakin Rikke joka on tehty Novenasta. Jos ei nuo kuvat inspaa niin ei mikään. Novenasta tulee ihan varmasti pipo, kun vielä lyön suunnitelmat lukkoon mallista, ajatuksia on, niinhän aina. Keskimmäisessä kuvassa on suomalaisen kädentaison hedelmiä mitä parhaimmassa muodossa. Käsinvärjätty Louhittaren Luolan Väinämöinen Sport on uudehko sukkalanka joka on hieman paksumpaa kuin Väinämöinen. Koska sormeni eivät sostu käsittelemään pienempiä puikkoja kuin nro. 3, voin vain toivoa että langat muovautuvat supersukiksi niillä. Värit Kelo ja Myrsky ovat täydelliset kotivillasukkavärit, onhan merenrantaan vain kivenhetto ja takapihaa koristaa laskelmieni mukaan ainakin viisi keloa. Alimmassa kuvassa meidän trendiväri-liukuväri kotikissa nietos vahtii aarteistaan kalleimpaa eli huopapalloa. Valitettavasti kissalla on tapa hukata pallonsa ja niitä pitäisikin pyöritellä kasa lisää.


5 kommenttia:

 1. Kauniita , ihania lankoja sinulla ja 'pikkuapuri'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuapuri on jo välillä oppinut hienosti hillitsemään itsensä, mitä lankoihin tulee. Läheisriippuvainen kissa on kyllä ♥

   Poista
 2. Ihania lankoja. Ollapa täälläkin päin Suomea putiikki, mihin noita Louhittaren Luolan lankoja pääsis hypistelemään... ja teidän kisu on vallan suloinen otus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko lähiställä esim. käsityömessuja tms? Monesti niissä on hyvin edustettuina suomalaisten yrittäjien tuotteita. Yhden vyyhdin voi tilata testiinkin, siitä syntyy iha mitä vaan kaunista :) nietos kiittää ♥

   Poista
 3. Turussa on messut nyt maaliskuussa ja olen tälläkertaa luottavaisella mielellä, että olisivat tänä vuonna vähän paremmat (mainoksen mukaan)... ovat yleensä olleet aika laimeat messut ja lankatarjontaa on ollu tyyliin Novita eikä muita... Hieno yhteistyö Titityyn kanssa, taidan minäkin tilata sieltä sinun suosituksen perusteella tota Semillaa ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥