30.7.2012

On the Street


Tänään olemme talsineet tytön kanssa Helsingin katuja. Parit puistot käytiin samalla, Lastenlehto sekä Ruttopuisto jonka ankeus alkaa olla surkuhupaisaa, nyt puuttui hiekkalaatikkokin. Eipä meillä ollut lelujakaan mukana joten laatikon puuttuminen ei nyt meitä haitannut mutta toivottavasti uusi laatikko ilmestyy tilalle jossain vaiheessa.

Täytyy olla ylpeä tytöstä joka jaksoi mukisematta kävellä kolmisen tuntia. Se sama tyttö joka ei kävellyt viime kesänä edes 150 metriä ja matkaa silloinkin saatteli ikuinen "en mä jaksa kävellä"-marina. Nyt on kuitenkin meininki muuttunut täysin ja kävely sujuu erittäin mallikkaasti!
Alunperin oli tarkoitus mennä Hitsun kirpparille ja siitä Kaivariin. Kaivari tuntuu aina olevan lasten toiveissa enkä valita, meri-ilmasto sopii minullekin. Kaivarissa on sellainen pienen pieni hiekkarantakaistale jossa emme ole ikinä käyneet ja sen kautta oli tarkoitus mennä puistoon. Hietsun S-marketista jäätelöt haettuamme kuitenkin suunta kääntyi Bulevardille sillä oli todella tuulista ja aika viileä. Kävimme katsomassa Kakkugallerian ihania leivoksia, mitä kuuluu omistajanvaihdoksen kokeneelle nostalgiselle Bunuellille [josta myös minulle pienenä vaatteita ostettiin] ja viereisestä Chez Mariuksesta ostimme uuden pinkin rätin. Bunuell on nykyään Le Bunuell ja merkkeinä mm. Gant, Kenzo, Ver de Terre, Lili Gaufrette ja Kate Mack. Matka jatkui Fredaa pitkin Gymnasticaan ja sieltä sovituskopin kautta poistuimme mukanamme ehkä yllättävimmän väriset ostokset ikinä. Kun kävimme vajaa vuosi sitten ostamssa tytölle voimisteluun pöksyt, oli liikkeessä hieman kekustelua siitä minkä väriet pöksyt ostetaan. Lopulta tytön vihreä ja minun vaaleanpunainen tai musta saatiin yhteisymmärryksessä taivuteltua pinkkiin ostopäätökseen ja pinkeillä GK :n pöksyillä voimisteltiin kevääseen saakka. Nyt tytöllä oli jälleen erittäin vahva väritoive voimistelupukuun.

Gymnasticasta matka jatkui Ziccoon jossa tulee käytyä valitettavan harvoin. Yllätyin sillä kaupan valikoimaan kuuluu nykyään myös mm. Petit Patapon sekä meidän ehdottomasti lemppari pehmokaverimerkki eli Jellycat. Jellycatin pehmoja olen tilannut tähän asti Ebaysta sillä Suomesta ei näitä ole saanut. Ovat muuten aivan mielettömän ihania sekä laadukkaita, suosittelen lämpimästi. Ziccossa on tosi paljon muitakin kivoja leluja joten kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa jos lähistölle sattuu. Meidän mukaan tarttuikin lahja torstaina oleville synttäreille. Ziccosta jatkettiin matkaa Punavuoren peikon ja Ruttopuiston kautta Kamppiin ja isin kyydissä kotiin.

Haalarit How to Kiss a Frog/ Paita NoaNoa.

Meillä oli tosi kiva päivä ja täytyy myöntää että tytön kanssa oleminen kahdestaan on niiiiiiiin seesteistä että oksat pois. Hän yleensä lauleskelee kävellessään tai höpöttää taukoamatta kaikesta. MIKSI, MISSÄ, MITEN. [Jep, on tosi kiva jutella lapsen kanssa kun hän ei intä/kiukkua/uhmaa/raivoa/vaadi] Hän huomaa mitä ihmeellisempiä asioita ja haluaa ehdottomasti käydä joka paikassa. Koffin puiston läpi piti kävellä sillä siellä hän ei ole käynyt. Piti kuunnella kirkon oven läpi onko häitä. Punavuoren peikossa piti käydä piirtämässä sillä kerran aiemminkin on tehty niin. Ihan mieletön persoona jos minulta kysytään. Kahdestaan ollessa katoaa kaikki kiukut ja uhmat ...jota jaksan aina ihmetellä. Ehkä se on se vanhemman yksilöllinen aika ja seura.


Ja Gymnasticasta kotiutui
puku ja pöksyt kahdessa postuvassa värissä
Lime ja midnight blue.


Laura kyseli tytön viivästyneestä puheesta ja palaan siihen seuraavassa postauksessa.

Hyvää heinäkuun viimeistä päivää kaikille !


8 kommenttia:

 1. Mistä ootte ostanut noin ihanaa jäätelöä hedelmien kera? :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, kyseessä ei itseasiassa ole tavallinen jäätelö vaan jogurtti. Tennispalatsissa on Yogo -myymälä josta saa erilaisia annoksia jotka koostuvat frozen yogurtista sekä valinnaisista lisukkeista, hedelmistä/leseistä/karkeista jne.
  Tässä linkki nettisivuille: http://www.jogo.fi/index.php/jogo

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa ihmetellyt, että kun menee kahdestaan lapsen kanssa niin se kiukku yms katoaa - johtunee varmaan just tosta jakamattomasta huomiosta:) Pitäisikin itsekin tehdä kierros kaupungilla kahdestaan Niken kanssa.
  Tuo NoaNoan haalari on suloinen.

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva uutinen tuo Le Bunuelin valikoima! Pitääkin rientää sinne joku päivä. Mentiin osittain samoja reittejä tänään, meilläkin oli uimakamppeet messissä, mutta ei sitten ollutkaan uimasää. Lämmintä muuten onneksi :)

  VastaaPoista
 5. Katri, suosittelen todella :)

  -Anni-, harmi kun ei törmätty :) Oltiin kyllä likan kanssa niin toistemme lumoissa etten olisi ehkä nähnyt vaikka vastakkain oltaisiin kävelty :) Valikoima vaikutti mielenkiintoiselta ja uusi kauppias oikein ystävlliseltä, piipahda ihmeessä katsomassa. Ja voitais mekin treffata joku päivä vaikka puistossa..

  VastaaPoista
 6. Hienoja kuvia taas kerran. Zicco on kyllä tosi kiva, hyvä kun muistututit :)

  VastaaPoista
 7. Vau! Ihan mielettömän ihana toi haalari <3 ja upea kuva kirkon portailta!

  Lapset on kyllä aina niin enkeleitä ja reippaita, kun ollaan kahdestaan liikkeellä/tekemässä jotain kivaa ja saavat jakamattoman huomion.

  VastaaPoista
 8. Roosa kiitos! Ja Ziccoon mars matkaan :)

  EAF, haalari onkin aika poikkeuksellinen vaate tytöllä voimakkaampien väriensä ansioista. Mutta se on mieletön ♥ Ja totta turiset... miten ne osaakin valikoida käytöksen tilanteen mukaan niin oivasti :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥