21.7.2012

Hyvinkään Sveitsi

ei petä !Niinpä. Jätettiin sateet sade Savonlinnaan
nostettiin kytkintä ja
ajettiin kotiin eilen.

Välissä pysähdyttiin yhdessä paikassa,
siitä myöhemmin lisää.

Illalla purettiin tavarat kaappiin, laitettiin uimakassi ovensuuhun
ja aamulla vrumvrum, täältä tullaan aurinko, vesi ja frendit
-ja se vesi altaassa niinkuin kuuluukin.

Bodenin froteehuppari koko 5-6 / tyttö 117 cm

Tuli oikein sellainen kesäfiilis.
Ja tunnustan että olen löhöillyt ja kieriskellyt huovalla,
ei tässä sen enempää,
otetaan mitä saadaan,
kolme viikkoa jäljellä.
Jeejee.

Hyvät Sunnuntait !

5 kommenttia:

 1. Kiva päivä selvästi. Minulla on ollut pidempään mielessä, että pitäisi käydä Hyvinkaan Sveitsissä (ja samalla rautatiemuseossa), mutta laiskuuttani en ole viitsunyt lähteä ajelemaan. Pahasti kyllä kuvasi kasvattivat poltetta käydä tsekkaamassa paikka, viime kerrasta on vuosia.

  VastaaPoista
 2. Vitsi kun näyttää kivalta, oon käynyt tuolla viimeksi about 25 vuotta sitten:) nolottaa tunnustaa, kun toihan on ihan "lähellä" meitä. Nauttikaa lomasta!

  VastaaPoista
 3. Rva Kepponen, kiva kuulla että kuvista tuli sellainen fiilis :) Kannattaa kyllä mennä, juuri sanoin kavereille että onneksi ei asuta Hyvinkäällä sillä olisin tuolla varmasti joka päivä :D

  Katri! Nyt muksut mukaan ja Sveitiin (soita niin mekin saatetaan tulla ;))

  VastaaPoista
 4. Syntyperäinen hkääläinen (ja täällä edelleen asuva)ilahtuu kommenteista : )
  Tiesittekö, että Etelä-Suomein komein hiekkaranta löytyy Nurmijärven Sääksistä? Hyvinkää on valitettavan kuiva kaupunki, joten uimarantaa täytyy hakea vähän kauempaa. Sääksissä on Nurmijärven ja Hyvinkää kaupunkien yhteinen pitkä hiekkaranta kaikkine palveluineen. Itse järvi on kirkasvetinen ja ihana. Hyvällä ilmalla kannattaa olla ajoissa liikkeellä, parkkipaikka täyttyy nopeasti eli moni muukin paikan tietää.

  Riksuakin vähän mainostan, vaikka hyvinkääläiset ja riihimäkeläiset vähän keskenään kisailevatkin. Rautatieaseman läheltä, ns. Punaisesta Talosta löytyy kahvila/ life style- myymälä Pompoti. Joka kerralla tarttuu mukaan jotain ihanaa, viimeksi esim. Mummi ja minä- ekosaippuaa sekä puinen rannnekoru kummitytölle. Käykäähän kurkkaamassa! Taitaa heillä olla kyllä nettikauppakin olemassa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvistä vinkeistä Anonyymi! En tosiaan tiennyt tuota hiekkarantaa ja ehdottomasti lisään sen kesälistalle :) Riksussa olen käynyt ainoastaan kerran vuosia sitten työasioissa mutta täytynee sielläkin piipahtaa ohiajaessa, kiitos ♥

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥