16.3.2011

Terve!

Isken täältä takavasemmalta pienellä välikausivaatepohdintapostauksella. Tai on tässä pohdiskelut jo pohdittu, tulosten luku siis. Ja blogimaailmassa kuohuu taas, ei ollut vaikea arvata miksi. Ylimielisyyttäni (huomatkaa ironia) en nyt lähde sitä keskustelua kommentoiman, ei liene vaikea arvata mitä olen siitä mieltä. Ninan blogista voitte lukea muutamia mietteitäni, jos siitä nyt haluaa enää kukaan mitään lukea. Varmaan joku pakkasväsy muillakin kuin minulla. Pohtikaa te luonneanalyysejä tuntemattomista, täällä me jutellaan elämän perimmäisestä tarkotuksesta, eli välikausirytkyistä. Neeeeeext.....














Noniin ja asiaan. Aikaisemmin oli puhetta siitä varasetistä, vaaleanpunainen takki ja harmaat housut. Ja tässä seuraavassa sitten ne, mille se on varasetti. Olen ajatellut että pitää olla kaksi rymysettiä, päiväkotiin ensisijaisesti. Jos toinen on pesussa niin sitten se toinen on varalla. Kotiin yksi setti, joka on ja pysyy täällä, vähän siistimpi, vähemmällä käytöllä. Koska muistin jälleen ettei vk-vaatteita juuri ostella syksyllä, oli pakko ottaa pohdinnan kohteeksi myös mahdollinen haalari syksyksi. Olin jo liki sitä mieltä ettei haalaria tule, mutta käyttäjältä tuli toinen mielipide. Olin lähinnä katsellut T2H:n haalareita, jos kokoja riittää ja olisi joku meidän näköinen, vaan ei ollut. Likka kuitenkin pitää haalarista joten pelastus tuli Molo Kidsin harmaan välikausihaalarin myötä. Isoin koko on 116 ja nyt laitetaan sormet ja varpaat ristiin että mahtuu syksyllä -tuossa(kin) on todella lyhyet hihat. Ja sitten se perus.. pitää olla sellaset että kestää ja pitää vettä ja ja ja ... tiedätte kyllä.

Po.pin takkihan oli jo syksyllä käytössä. Housut samasta firmasta, joskus x vuotta sitten alerekistä. Sopivan värinen Fleece tarttui mukaan jostain Lindexin poistosta, jollain ihan muulla asialla kaupungilla ollessa Pari päivää sitten huomasin että meillä on kolmet vk-hanskat: yhdet jotka vuotaa kuin seula, toiset jotka on 2 vuotta käytetty ja jäämässä jo pieneksi sekä harmaat Rasavilit- joista en juurikaan käytönjälkiä löytänyt. Joten epätavanomaisesti kävelin Sokkarille ja ostin uudet hanskat.




Niin, ja sitten se kotisetti. Tästä taitaa mennä kiitos Ninalle sillä tähän liittyy tarina. Olin taannoin vahvasti pysymässä aiheessa. Etsimme Ninan kanssa syksyllä Nova Starin huppareita ja takkeja isompien koossa. Ja löysimme vihdoin ne eräästä ruotsalaisesta nettikaupasta. Minä, periaatteen ihmisenä, en katsonut mitä muuta kaupassa oli -virhe virhe virhe. Sillä Ninapa oli katsonut ja laittoi vallan ystävällisesti meiliä että tsekkaas mitä siellä alekorissa on. Kas kas, siellä oli se Mini a Turen anorakki jota en ollut jaksanut (lue: ehtinyt) etsiä ja tietysti se meni samaan tilaukseen heti. Ja jos en nyt ihan väärin muista, on nuo housut Babyshopin alekorista. Pupupipo on tietysti Petralta, pupupipo puputytölle. Etsin vielä uusia vaaleanpunaisia vk-rukkasia, tietysti sinä ensimmäisenä keväänä kun Reimalla ei niitä ole. Sen sijasta löysin JJ:n jämäkorista puoleen hintaan Kivatin (näitä on varmasti vielä Sellossa) lapasia, ne tietty on tarpeellisia myös. Puuvillainen kypäräpipo on Zarasta, niitä ei varmasti enää ole sillä on pari vuotta vanha. Ja sitten vuoden löytö! Valkoinen, korvaläpällinen, nauhallinen ja tupsukorvallinen pipo Lassielta. Täydellisyyttä. Miksi ylipäätään tälläisiä ei (yleensä) valmisteta kuin vauvakoossa? Tässä pitää nyt kuvitella miltä pipo näyttää päässä (jos ei mielikuvitus riitä, voi luntata Lassien sivuilta), vastaavahan on Po.pillakin -niinpä niin, siinä vauvakoossa.




Ja se haalari syksyksi. Aika kiva että tuli välikausihaalareita nyt Mololtakin, vielä kun valmistaisivat hieman isompaan kokoon. Vuosi vai kaksi sitten Petralta tilattu pipo mahtuu edelleen ja kirpparilöytönä viime syksyltä tiksun pipo kaveriksi. Hanskat on ne autenttiset, pari vuotta välikausia nähneet Reimatecit, jotka toivottavasti pitää edelleen vettä.




Ystäväni raportoi eilen että heidän Tretornin kumipuvussa on reijät polvissa. Yhtiöltä oli tullut aika tyly vastaus "Ei meillä ole paikka-aineita, kysy Ellokselta". Tänään hän kertoi että Prismasta oli löytynyt mustia kumipaikkoja ja aloitti askartelun. Ja tänään, likka tuli polvet märkänä päiväkodista, eli sama tarkastus alkaa tässä osoitteessa.





Tälläistä rentoutusta tälle illalla.
Aurinkoista viikonjatkoa ja ...ja *jotain mieltä ylentävää* !

35 kommenttia:

  1. Nätit ja käytännölliset setit! Tosiaan, kannattaa nyt miettiä se syksykin, kun tuntuu (ainakin) koot 110-122 olevan sellaisia, että vahingossakaan syksyllä löydä mitään järkevää.

    Et muuten ollut ainoa, joka jäi kaipaamaan Reimalta niitä vaaleanpunaisia vk-rukkasia. Meidän vanhat jää pieneksi, ja mä osaa oikein muun merkkisiä rukkasia kevääseen/syksyyn osaa ostaa.

    VastaaPoista
  2. Ai mitä herkku settejä ja varmasti käytännöllisiäkin.
    Itse metsästin myös tänä keväänä niitä vaaleanpunaisia Reimateckejä ja yllätys oli suuri kun löysin paikallisesta lastenvaateliikkeestä alella viime vuoden vaaleanpunaiset rukkaset juuri oikeassa koossa, luulin jo menettäneeni töivon. :)

    Niin ja tuo Lassien pipo on supersöpö! Ehkä pitää meillekkin metsästellä. :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa että sä jaksat jatkaa kirjoittelua! Ihania vaatteita ja taitavia neuleita.
    Älä välitä pahoista kielistä...

    Terkuin
    Suvi

    VastaaPoista
  4. Hyvät setit. Meillä reimatecin talvirukkaset vuotaa kuin seula, vastaavat välikautiset toivottavasti toimii vielä. Hauska sattuma, mutta tänään sovittelin pojilla kaikki kevätvarustukset läpi. Hankalaksi menee, kun kaikki sopii vielä kevään, mutta ei syksyllä ja kaikkihan tietää mikä kauppojen valikoima on syksyisin...
    Eli ostan uutta joka tapauksessa :))

    VastaaPoista
  5. Ensinnäkin: kiitos, sillä tämä postaus piristi kun tässä vasta kuohunnasta järkyttyneenä alan päästä omissa blogipohdinnoissani päätökseen. Toisekseen: valtavan kauniita settejä!

    VastaaPoista
  6. Ihania!
    Itse kaivelin pojulle välikausiromppeita viime viikonloppuna. Meillä on 128cm Reiman vuosia vanha vk-haalari, jonka luulin olevan ihan turha. Tuleva käyttäjä oli ihan eri mieltä :) Taitaa olla niin että nopeasti puettavat (kuka ekana portilla pihalle mentäessä?) ja helpot vaatteet on lasten mielestä pop.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa, että joku jaksaa kaikesta huolimatta postata näistä elämän tärkeimmistä asioista;)

    Tuo Molon harmaa haalari on todella kaunis, mutta meillä ei neiti haalaria enää halua ja pikkuveljen haalarikiintiö on enemmän kuin täynnä.

    VastaaPoista
  8. Hahaa näin se blogimaailma vaan porskuttaa, mädäntykööt av-mammat palstallensa!
    Just parasta iltalukemista!

    VastaaPoista
  9. En tajua, kuinka ne jotkut oli kirjottanu, että sulla on outoja/hölmöjä vai mitä ne oli tekstejä. Näähän on niin parhaita. Tuli hyvä mieli, vaikka omankin blogin jatko on tänään kovasti mietityttänyt.

    Niin joo ja se tärkein. Nastat rytkyt :) Ja pitää mun kans hakea noi Reimatec plussat, ainoat, jotka kestää isomman likan leikeissä.
    Niin ja Ellos tosiaan myy jotakin paikkaussettiä. Huomasin, mutten tutkinut tarkemmin.

    VastaaPoista
  10. No terve!:)

    Mä olen niin mahdottoman käytännöllinen, huomashan kaikki?

    Ihania pinkkejä ja harmaita vermeitä. Oikeasti, tykkään.

    Koska meinasit lanseerata Luksun kevätkamat?;)

    VastaaPoista
  11. Hups, tulikohan edelliseen pieni freudilainen? Siis POMPUN kevätkamat?

    VastaaPoista
  12. Nätit setit - ja varmasti on vesipilarit-mitkä-lie myös kohdallaan :-)
    Entäs itsetehdyt piposet, onko sulla niitä kevääseen varattuna?
    Ja koska esittelet Pompun kevään?:-)
    Minä en lue mitään AV-palstaa, enkä tiedä, mitä kuohuu ja missä, enkä paljon välitäkään, vaan iloitsen ja nautin näistä vaatepostauksista.
    Kiva että jaksat jakaa vinkkisi meille lukijoille ♥

    VastaaPoista
  13. Ton malliset lapaset on niiiiin parhaita!!!

    VastaaPoista
  14. Huhhuh, kaikenlaisia ihmisiä sitä onkin. Mutta sitähän tämä elämä on, ollaan kateellisia siitä, mitä jollaki toisella on, ja tuodaan se myöskin loukkaavasti esille. Kateellisten panettelua.
    Mukava kuitenkin että arvostelun kohteeksi joutuneet blogit jatkavat, ainakin osa, ne puheet sattuvat varmasti mutta kaikesta ei kannata välittää. Tsemppiä teille kaikille, arvostelun kohteeksi joutuneille, jatkakaa edelleen! :)

    VastaaPoista
  15. Tapojeni vastaisesti kommentoin nyt kaikkiin lempiblogeihini ja siten "ilmaisen tukeni" :D

    Ja sitten näihin "elämän tärkeisiin asioihin" kuten Oliviah hienosti ilmaisi. ;) Aivan ihania settejä! Meille on tulossa ekaa kertaa lapsille mini a turen anorakit käyttöön (tämänvuotiset roosa ja suklaa) ja hieman arastelen. Lähinnä kestävyyttä ja väriä. Millaisessa käytössä kestää? Hiekkalaatikkoa, pyöräilyä, liukumäkeä? En raskisi jättää vain siistimmäksi takiksi, ovat niin kauniit! :D

    t. Emmi

    VastaaPoista
  16. Oon ihan puulla päähän lyöty! Elelen täällä Ruotsissa ilmeisesti lappuset silmillä, koska en ollu kuullukkaat moisesta loskan heitosta siellä suomenmaalla. Uskomattoman epäkypsää ja tylsää käytöstä! Jotenkin niin kovin suomalaista... Täällä blogimaailmassa loskaa saa vaan ne kaikkein suurimmat bloggaajat joilla on kymmeniätuhansia lukijoita päivässä, ne jotka ei edes kerkeä kommenttejaan lukemaan. Kateellisten panettelua, mitäs muuta!

    Ethän lannistu, ethän?

    VastaaPoista
  17. Hyvännäköisillä seteillä kevääseen. Se on muuten ny jo :D

    VastaaPoista
  18. Ihania settejä! Vitsi kun itekin pääsis joskus vielä hypistelemään tyttöjen osastolle :)

    VastaaPoista
  19. Ihania vaatteita!
    Meille tuli eilen postissa tretornin kumipuku, jossa sauma rikki polvesta. Kyllä suututti, olisin tarvinnut sen jo käyttöön... Ellokselta laittoivat sitten isomman koon ja eri värisen pikana tulemaan, meidän koko ja värikin oli yllätys loppunut. Ilmeisesti hieman laajempi ongelma, täytyypä uusi puku syynätä hyvin tarkkaan ennen käyttöönottoa, ellei sitten ole aivan liian iso muutenkin.

    Hauskaa kevään odotusta ja jatka vaan samaiseen malliin, sinulla on aivan ihania kuvia ja upea blogi muutenkin :)

    VastaaPoista
  20. Heip, anana! Tsemit sulle, hyvä, että jätit ne typerät jutut omaan arvoonsa.

    Nyt mä jotekin heräsin, että eihän me nyt millään pärjätä meidän vk-asuilla, tarvitaanhan niitä vaihtareitakin. Kiitos muistutuksesta. Olet kerännyt tosi kauniit setit.

    VastaaPoista
  21. Hyvät rytkyt, ihanat värit, kaikki sopii yhteen. Ja kiitos Molon välikausivinkistä, meillä arvotaan esikolle juurikin haalaria tarttisko/eikö tarttis. Ja haha, hyvä asenne tähän ankeaan kohuun. Terkuin uusi lukija :)

    VastaaPoista
  22. Mahtava asenne sulla, ei voi kuin ihailla! Hienot ja käytännölliset kevätsetit teillä!! :)

    VastaaPoista
  23. Näyttää täydelliseltä.

    Mietin, että ehkä meilläkin tarvitaan vielä toiset housut. Mainitsemistasi syistä johtuen. Varalla on hyvä olla.

    VastaaPoista
  24. Nätit setit.Noita Lassien pipo taitaa olla Sokoksella tarjouksessa ensi torstaina.Väri oli kuvassa eri tai ainakin samanlaisiksi katsoin sen.
    Aurinkoista torstaita!

    VastaaPoista
  25. Heipä hei :)
    Onpas tullut mukavia kommentteja, odottelin jo ihan toiseen suuntaan. Varsin miellyttävä ylläty, ISO kiitos teille kaikille!

    Marika, tosiaan, ,minusta v.pun on perusväri, eihän sitä nyt voi jättää pois. ja voin muuten kertoa ettei olla ainoita jotka etsivät ;)

    Roosa, kiitoksia ja mukavaa tätä iltaa sinnepäin :)

    Meeri! Oisit ottanut minullekin rukkasia! Lassien pipo oli kyllä NIIN yllätys, olen erittäöin tyytyväinen. Istuu päähännkin todella hyvin. Hae ihmeessä, tuo on Anttilasta ;)

    Suvi, mikäs pahan tappais ;) Täällä ollaan, jos lopetan niin se on sitten ihan omista syistä. Neulaitakin olisi kiva tuottaa enemmän. Kaksi viimeistä on kyllä sellaisen takkuamisen kanssa tehtyjä että olisi kiva aloittaa sellainen antoisa projekti -kun vaan ehtisi.

    Katja, näin se on, mars kauppaan. Syksyksi en kyllä itse uskalla jättää mitään. Muistaakseni ostin tuon pinkin takin popista syksyn mallistosta -mutta eihän sellaista riskiä voi ottaa, ettei sitten sopivia tulekaan.

    Kiitos U.S. Tarkoitus olikin piristää ja hieman laittaa asioita perspektiiviin ja antaa muuta mietittävää :)

    Tuatara, luulen että tuo helppous ja nopeus on tytönkin haalari-haluamisen takana. Ja ymmärtäähän sen. pomppu jätti haalarin kokonaan vasta eskarissa että eiköhän tässä muutama vuosi vielä haalareita metsästellä.

    Oliviah, no tietysti jaksaa :) Olen yrittänyt pitäytyä yhdessä haalarissa per kausi. Ja pelkona aina on että tuleekin sitten uusi vielä kivempi. Tosin tänä keväänä ei siitä ole pelkoa ollut. tai sitten olen nirsoutunut entisestään..

    Anonyymi, just näin ;)

    Tea, joo, itsehän en ketjua ole lukenut. Mutta tosiaan ihmettelin hieman sitä ylimielisyyttä sekä, että tekstit ovat kauheita. Jokaisella toki oikeus mielipiteeseensä. Tämä blogi on kuitenkin perustettu ennen kaikkea kuville, kaikki muu tulee sitten niiden ympärille. Luki-vaikeus joka minulla on, on ainakin vakkarilukijoiden tiedossa, sille en voi mitään. Kiva kuulla että ainakin sinä todistettavasti, mustaa valkoisella, tykkäät :) Ja Reiman plussa oli mulle uus juttu, kun periaatteessa boikotoin reimaa niin paljon kuin mahdollista -toistaiseksi hanskoista ei ole ollut huonoja kokemuksia kuitenkaan. Oli kiva kun noissa oli kämmenosa harmaa eikä se musta! Ja kaveri muuten kertoi että soitti Ellokselle ja kyseli paikkasettejä, kuulemma vielä tympeämpi palvelu siellä kun Tretornilla, ei kuulema ollut.

    Jarna, tnx!

    Nina, olet. Kiitos. Tarkottaaks tää sitä että kohta meidän kaikilla lapsilla on amat setit ;) Ja siis, mulla on pieni paljastus pompusta, liittyen vk-postaukseen. Mutta enpäs paljasta vielä, siellähän jännität ;)

    ...jatkuu...

    VastaaPoista
  26. Miikkis, no se siinä ensimmäinen kriteeri on, että pysyy se vesi ulkopuolella. Ja toisena sitten, että kestää varmasti koko kauden ja sitten tähän se visuaalisuus päälle :) Ja itsetehdyt piposet varmaan tänä keväänä jää, ellei sitä aikaa maagisesti jostain ilmesty vuorokauteen lisää. Nyt näyttää tilanne aika huonolta. Luulen että aloitan tulevien joululahjojen tekemisen kuukauden päästä :D Ja kuten aikaisemmin vihjasin, pompun keväässä on vähän muutoksia ja ihan varmasti bloggaan aiheesta! Pian pian.
    Kiitos itsellesi kun olet mukana ja jaksat niin usein merkkisi jättää, olen todellakin huomannut ja arvostan. Huonoa omaatuntoa poden että niin kiireessä usein kommentoin takaisin- yritän ihan oikeasti parantaa tapani. Kiitos.

    Pieni Lintu, niin on, jos muistaa laittaa ne ENNEN kun laittaa takin päälle. Tuo beige on myös sangen armollinen väri :)

    Kiitos Elle, kyllä tässä itse on sen verran elämää nähnyt että osaa ottaa näihin oikean asenteen, tai sanotaanko että realistisen :) Olen itse niin sujut itseni sekä valintojen kanssa, ettei paljoa paina mitä joukko ihmisiä luulee tietävänsä. Enkä voi antaa painoarvoa heille jotka muodostavat täysin fiktiivisiä mielipiteitä asioista joista eivät tiedä yhtään mitään :) Kyllä täällä jatketaan, ainakin niin kauan kun muutama kiinnistunut lukija löytyy, kiitos siis teille!

    Kiitos Aarre <3

    Kiva Emmi että toimit tapojesi vastaisesti, ainakin minua ilahdutit! Meillä tuo MaT:n setti tosiaan tulee kotikäyttöön ja kyllä meidän lapset saa pihalla painaa niinkuin lasten kuuluukin. Toki käyttötunteja tulee paljon vähemmän kuin päiväkotisetteihin. Eli käyttötestiä tulee ja sittenhän sen tietää. Mielestäni materaali vaikuttaa hyvälle, katsotaan :)

    En lannistu E.M. On tässä oikeasti hieman pahempia asioita läpi käyty. Eihän tuo mukavaa ole ja harmittaa toki heidän puolestaan jotka saivat oikein kunnolla lokaa. Onneksi en ole ketjua lukenut, enkä haluakaan lukea. Ei se tuo minulle mitään lisäarvoa elämään. Ilman lukemistakin tiedän, ettei kaikkia meitä ole siunattu sellaisella onnellisuudella kuin minua, että minulle riittää se mitä itselläni on. Olen usein miettinyt, että onko se tosiaan niin, että tälläinen ilmiö on jotenkin korostunut suomessa? Että onnellisuutta pitää piilotella ja vähätellä ja suureen ääneen kertoa vain vaikeuksista ja ponnisteluista? Eikö me tosiaan osata iloita muiden puolesta vaikka itsellä olisikin vähemmän?

    RUMBO, ai on :o Minust tuol o kamalan kylmä :( Ensiviikoksi oli kai jo nousemassa yli 5 asteen \o/

    ...jatkuu...

    VastaaPoista
  27. Mari, no syynään viikonloppuna meidän pukua läpi. Hieman harmillista. Se edellinen koko kesti koko syksyn päiväkodissa, vieläpä hiekkamaalla. Eli olen kummissani. Onneksi meillä oli _varalla_ tiksun kaksiosainen vastaava, se meni nyt tilalle päiväkotiin. Toivottavasti teilläkin on nyt puku kunnossa ja kestää. Ja aurinkoa päiviin sinnekin, niin kauan kun on kaltaisiasi ihmisiä, on ihan kiva pitää blogia ;)

    Violette, viuuuuuuh, meni jo =) Kiitos ja kuule kyllä ne varasetit pitää olla. Jos jotain olen oppinut niin vk:t keväällä ja varalle toiset :D

    maman, no olihan tästäkin kohusta jotain hyötyä jos uusia lukijoitakin tulee- tervetuloa! Ja kiitos, me ollaan vähän rajoittuneita näissä väreissä, se ehkä näkyy :D

    Kiitos Nannallekin, nykyään on niin mieletön valikoima tätä ulkoiluvaatetta että sieltä onneksi jokainen löytää ne omansa.

    Mari A, nyt varovasti, ettei tule kenellekään alemmuudentunnetta. Mutta joo, nää on toivonmukaan täydelliset ainakin meille, vielä kun saisin ne v.pun hanskat jostain!

    Mirva, Lassien sivuilal olikin useampia värejä, tuo valkoinen on NIIN meidän juttu. Mikä tarjous Sokkarilla on torstaina? Onko siellä jotkut teemapäivät?

    Kiitän ja kumarran vielä. Voin paljastaa miksi kerkesin nyt kommentoida näin (omasta mielestäni) hienosti ja ajan kanssa. Minulla on vapaapäivä huomenna. Menen aamulla kampaajalle, lounaalle ja sitten etsimään itselleni mekkoa. En ota lapsiakaan mukaan vaan menen tyttökaverin kanssa. Vautsivau, tässä voi illallakin hieman irroitella nukkumaanmenoajan kanssa ;)

    Tuli kyllä NIIIIIIIIIIIN hyvä mieli kaikkien teidän kommenteista, enempää en olisi voinut pyytää ♥
    Ja olen muuten hieman hommaillut teille arvontaa, kerron siitäkin myöhemmin lisää.

    VastaaPoista
  28. Teille Reimatecin vaaleanpunaisia vk-rukkasia kaipaaville : Turussa keskustan Halosella oli tukkukaupalla näitä, alennushintaan 12€.

    VastaaPoista
  29. Kommentoinpa minäkin, että blogisi on ihana - jäin koukkuun kauniiden kuviesi myötä. En ole mikään vaatefriikki, mutta on silti mukava seurata, kun sinä olet - hyvällä tavalla siis. ;) Ja olenpa oppinut samalla jotain: vk-puku on jo ostettu ja pojalle samanlaiset Vikingin lenkkarit, kun niitä löytyi harmaa-turkooseinakin. Ja Ruotsin reissulla raahasin koko matkaseurueemme Kistaan ostoksille, hih. :) Kiitos siis blogistasi. <3 Heidi

    VastaaPoista
  30. TUHANNET kiitokset anonyymille, Turkulaiselle? Sattumalta tytön kummitäti meni tänään Turkuun ja tuo meille tuliaisena vk-hanskat kahdessa eri koossa ja vinkkasinpa heti eräälle blogiystävällenikin Turun suunnalla -eli KIITOS että kerroit!

    Ne varmasti siellä Halosella ihmettelee miski yhtä-äkkiä ihmiset soittelee ja varailee alehanskoja :D

    Ja Heidi, aivan ihana kuulla että olet saanut vinkkejä ja iloa arkeesi blogista. Juurikin tuollaista palautetta on aivan mahtava saada, että on konkreettista hyötyä jollekin tästäkin "tyhjänpäiväisyydestä" ;) Kiitos, todellakin sait kommentillasia minut iloiseksi ♥

    VastaaPoista
  31. Nuo Pim Pam-hatut on kyllä hurjan söpösiä!

    Ja hui, tosiaan, mäkin aloin miettiä, että pitäisikö olla jotain varallekin. Hankin on Ticketin housut ja takin ja ajattelin, että niillä mennään ja se saa riittää. Vara-varalle ostin kyllä KappAhlin housut. Niistä ei ole aiemmin kokemusta, mutta tämän kevään jälkeen on. Tietty joku haalari vois olla parempi päiväkodissa...
    Meidän pikkukirppu on niin hoikkanen, että pitää olla joko haalari tai housut henkseleillä.

    Kiitos blogistasi!!

    //J

    VastaaPoista
  32. Kiitos J kommentistasi :) Meillä on kapparin housuista huonoja kokemuksia mutta suurimmalla osalla taitaa olla hyviä. Eli ehkä meidän olivat maanataikappaleet. Päiväkodista meillekin tuli vihjettä että haalaria arvostavat ja tosiaan likalta suoraankin. Ei tosin juurikaan ikinä kotiulkoilussa haalaria käytetä, minään vuoden aikana.

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥