13.3.2011

Tänään,

roiskasin taas Huutikseen lisää.

klikkaamalla kuvaa pääset kurkkaamaan

Ja samaan hengenvetoon,
ilmaisen närkästymiseni.
Viime kierroksella jäi
n e l j ä
kohdetta lunastamatta.

Mielestäni se on aika paljon,
myös ystävieni mielestä.
Se on myös
äärimäisen ärsyttävää,
sekä epäkohteliasta.
Voisin listata tähän vaikka kuinka paljon
sopivia adjektiivejä.

Mutta se siitä,
antaa menneiden olla,
ja kenkää tulee sitten myöhemmin.


Laitanpa vaihteeks tälläisiä kuvia.
Tykkäsin itse noista edellisistä valtavasti,
ja olisin ne pitänyt mielelläni tuossa koko viikon, ekana.
Mutta ajattelin että lienee syytä laittaa
pieni kaupallinen tiedote.

Olen oikeasti ajatuksessa,
että kun lumi sulaa,
saan mystisesti ainakin 3 tuntia vuorokauteen lisää
aikaa.
Sitä odotellessa.


Viihteellistä viikkoa !

Ps. Punainen Uffo ja Wheatin housut vielä siis kaupan,
kysy jos kiinnostaa.

17 kommenttia:

 1. tylsiä nuo lunastamattomat. mulla on sellainen tuntuma, että ne ovat lisääntyneet.

  VastaaPoista
 2. Ompa ikävää. Itselleni ei ole sattunut kuin kerran ostaja josta ei koskaan kuulunut mitään. Mutta kai se on niin että mitä enemmän myy, niin sitä enemmän sattuu myös näitä ikäviä tapauksia :/

  VastaaPoista
 3. Tylsää tuollainen, luulisi ihmisten tietävän voivatko ostaa jotain vai eivät.
  Kivan keväisiä kuvia, ehkä tuo loppukin jää häviää juhannukseen mennessä!

  VastaaPoista
 4. Voihan persus. Minä sitä Uffoa kovasti koitin huudella, mutten saanut voitettua (tai oikeastaan hinta meni kipurajani yli) ja kerkisin sitten juuri toissapäivänä hankkia toisen puvun meille :(

  t.yksi etpäonninen...

  VastaaPoista
 5. Mulle on sattunut ihmeellisen vähän noita lunastamattomia huutoja. Muistaakseni vain yksi, josta ei koskaan kuulunut mitään ja kauppoja myyjänä taitaa olla ainakin se 500. Mikähän noissa sitten on motiivina? Itseäni vaivaa jo, jos en saman vuorokauden aikana ehdi käydä maksamassa huutoa.

  VastaaPoista
 6. Minulla on kyllä kanssa ollut selkeästi lisääntymään päin nuo lunastamattomat. Olisiko koko huutisuran aikana noin 3-4 lunastamatonta huutoa tullut. Joitakin on kyllä joutunut kohtuuttoman kauan odottamaan, se on aina kurjaa myös.

  Katami

  VastaaPoista
 7. Iltaa vielä :)
  En ole kauheasti myynyt Huutiksessa ja en osannut itse suhteuttaa tuota määrää ennen kuin ystävät olivat aika samaa mieltä siitä että on paljon lunastamattomia. Itselle on päivänselvää että jos jostain huudan jotain, maksan heti pois ostoksen. En osaa oikein ajatella ettei joku niin tee. Mutta näin se nyt näköjään on, enpä enää pakkaa valmiiksi kun huuto päättyy, vaan vasta kun rahat on tilillä :)

  p.ä., olisko todella näin? Itse ajattelin että menisi toisinpäin, kun negoja annetaan ehkä nykyään herkemmin sen Tehomyyjä-statuksen takia?

  Joanne, tätä menoa en kyllä kohta enää myy -tulee paha mieli itselle ja heidän puolestaan otka menettivät ostomahdollisuuden siksi että viimeinen korottaja ei pakettia lunastakaan.

  Roosa, Juhannus on musta ok takaraja limenlähdölle, samoissa mietteissä siis täälläkin :) Ja tosiaan, mitä ostamiseen tulee, samoin olen ajatellut.

  Anonyymi, no tää pisti juuri tosi vihaksi. Kun arvasin kyllä että siellä on ollut niitäkin korottajia jotka olisivat lunastaneet ja sitten tosiaan joku tekee näin. Olen pahoillani :(

  Oliviah, samaa sanoi eräs ystäväni, kymmenen vuotta myynyt huutiksessa ja kuulema maksimissaan 5 lunastamatonta -yhteensä. Ja samaa mieltä tosta maksamisestakin. Nyt kun maksuja tuli tilille, kävin joka päivä postiin viemässä paketteja vaikka kipeänä olinkin. En kehtaisi odotuttaa jos toinen osapuoli kuitenkin toimii jämptisti ja sääntöjen mukaan. Hyvä mielihän siitä itsellekin tulee kun toimii joutusasti :)

  Katami, oudolta kuulostaa :( Pitänee toivoa että tulee äkillinen moraali-puuska ja loppuu lunastamttomat kertalaakista :)

  Kiva kun kävitte ja öitä!

  VastaaPoista
 8. Minä olen kanssa huomannut, että lunastamattomia on tullut enemmän. Meni jopa pari vuotta minullakin ettei niitä ollut ollenkaan ja nyt on taas alkanut tulla. Kökköä, etenkin kun kuulun jo tehomyyjien piiriin ja joutuu sitten hakemaan sitä hyvitystä kun on noista lunastamattomistakin maksanut välityspalkkion.
  Ja nykyään huomaan odottavani maksuja aiempaa kauemmin, ennen ihmiset oli huutiksessa nopeampia maksamaan, nyt saattaa venyä yli viikonkin maksut. En tiedä lukeeko he ollenkaan myyjän ehtoja kaupalle? vai eikö sitten ollenkaan välitä..
  Itse en myöskään edes pystyisi olla noin välinpitämätön, jos huudan niin maksan pikinmiten.

  VastaaPoista
 9. Ihan samat fiilikset kuin muillakin, kahdella viime kerralla lunastamattomat ja todella pitkään maksua venyttävien määrä on noussut ihan tosi paljon.
  Ja sattuipa yksi tyyppi joka hupihuusi muutaman blogistin kohteita ja joku oli sitten selvittänyt että ko. osoitetta ei ollut olemassakaan, mutta sai lyhyellä "urallaan" paljon tuhoa, varsinkin kun nuo palkkioiden perumiset on nykypäivää.
  Mä kanssa pakkasin ja laitoin postimerkitkin valmiiksi aina heti kaikkiin, nyt olen oppinut, että sitten vasta kun maksu näkyy, merkkejä kun ei kuorista saa irti jos ei lunastakaan.

  VastaaPoista
 10. Minullekin on nyt sattunut lunastamattomia huutoja aiempaa enemmän. Vielä tylsempiä ne ovat, kun on sovittu nouto kotoa. Kiva odotella, kun kukaan ei tulekaan hakemaan :(

  VastaaPoista
 11. Sielujen puutarha. Tuolla minun rakkaani lepää.

  VastaaPoista
 12. Todella ikävä juttu, että lunastamattomia. Se on todella ärsyttävää. Mutta tuo eka kuva on niin ihana :)

  VastaaPoista
 13. Vinkkinä muuten vastaisuuden varalle, jos ei halua uudelleen kaupata lunastamatonta huutoa niin itse olen tässä tapauksessa laittanut yksityisviestin edellisen huudon tehneelle ja kysynyt haluaako hän ostaa tarjoamallaan hinnalla. Sen kerran kun tällainen sattui kohdalle niin sain helposti myytyä edelliselle huutajalle, eikä koitunut suurta vaivaa.

  VastaaPoista
 14. Jep, on lunastamattomia enemmän kuin aikaisemmin. Itse annan myös nykyään negaa lunastamattomille juuri tuon tehomyyjä-tittelin takia. (Siinä on huono puoli, ettei voi myyjänä joustaa, vaikka itse haluaisikin). Ja suosittelen yksäriä toiseksi korkeimman huudon tekijälle, jos voittaja ei huutoa lunastakaan.

  VastaaPoista
 15. samat mietteet täällä, ei kovin montaa lunastamatonta, mutta ihme venyttelyä ja pyydetään maksuaikaa vasta kun huuto on sulkeutunut. Vaikka mulla lukee, että jos haluaa pidemmän maksuajan yhteydenotto pitää tehdä ennen huutamista.

  VastaaPoista
 16. Mun blogissa olis sulle jotain: http://villasukatjapipa.blogspot.com/2011/03/haasteita-tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 17. Kas kas, vauva on taas iskenyt blogimaailmaan -hohhoijaa...

  Tosiaan, nyt uskon että tämä lunastamattomuus-trendi on lisääntynyt, kun kokemuksia siitä on näköjään todella laajalti. Harmillista mutta minkäs sille sitten voi. Soitin itse asiakaspalveluun ja sanoivat että he laskevat myös lunastamattomat toteutuneiksi kaupoiksi siinä vaiheessa kun myyjä ei ole vielä tehomyyjä. Ts. tehomyyjäksi pääsee nykyisin entistä nopeammin! (huomatkaa ironia)
  Näillä mennään...

  Kiitos Villasukat ja pipa blogin pitäjälle -kävin nopeasti kurkkaamassa ja tulen vielä varmasti takaisinkin!

  Nähdään :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥