17.4.2010

Tässä se nyt on.

Arvonta.
Minun piti pitää omakin arvonta nyt keväällä
mutta
tartuin mahdollisuuteen.
***

Nova Star otti minuun yhteyttä haluaisinko pitää arvonnan lukijoille. En tietenkään kieltäytynyt vaan Katrin ja Hannan lailla haluan tarjota mahdollisuuden lukijoille voittaa näitä raikkaita vaatteita lapsille.

Mitään ohjeistusta ei tullut mutta ajattelin että tämä on samalla hyvä mahdollisuus saada kuluttajan ääni kuuluviin valmistajalle eli jätetään vähän terveisiä. Kerro siis osallistumisen yhteydessä mielipiteesi Nova Starista jos se jo tuttu brandi tai mitä uutta mahdollisesti toivoisit valmistajalta. Itse otan muutamia vaatteita käyttötestiin ja bloggaan aiheesta jossain vaiheessa.


Palkinto 1
Pitkähihainen paita ja tummansininen pipo, koko 116/122cm ja L



Palkinto 2
Collegetakki ja sininen pipo, koko 122cm ja L



Palkinto 3
Ruskeat housut 110cm + sininen pipo M

Palkinto 4
Vihertävät housut 122cm + punainen pipo L



Palkinto 5
Sininen tai punainen pipo.
Pipoja koossa S ja M
Pipot ovat aika reiluja, koko L menee minullekin



Vaatepakettien ja housujen (palkinnot 1-4) arvontaan voivat osallistua vain rekisteröityneet lukijat. Näin pyrin vähentämämään anonyymiyden tuomaa mahdollisuutta jättää monta osallistumiskommenttia. Pipoarvonta on kaikille vapaa.

Muistathan laittaa kommenttiin selkeästi minkä palkinnon arvontaan osallistut ja pipon väri/koko toiveen.

Viimeinen päivä osallistua arvontaan on 
26.4.2010

Onnea matkaan!

116 kommenttia:

  1. Meillä ei vielä ole yhtään NS:n vaatetta. Tanskanmaalta on tulossa huppari ja housut. Toivoisin merkiltä enemmän vielä tyttöjen värejä housuihinkin. Esim ihania vaaleanpunaisia resorihousuja ja miksei huppareitakin. Olisi myös kiva, jos kesämallistossa olisi enemmän t-paitoja, mekkoja ja toppeja. Itse en oikein pidä violetista niin merkin kesämekot on jääneet ostamatta. Tämän kevään pinkki huppari on ihana!Jos onni meitä suosii niin valitsisin punaisen pipon koossa M.

    VastaaPoista
  2. Palkinto 2 olisi mieleen pojalle =D

    Meillä Nova Starin farkut vain käväisevät, sillä vaikka ajattelen, että ne ovat kivat niin ovat hieman tylsät, koska ovat olleet samanmalliset niin kauan.

    Meillä tykätään taas ihan hirveästi niistä collegekankaisista housuista, joissa on tähti edessä. Voi että, jos niitä saisi muissa väreissä kuin harmaana, niin meille tulisi kaikki! Verkkarikangas on taas niin booooooring.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. HUOM!
    Ei tarvitse olla lukijapaneelissa vaan ainostaan omata rekisteröityneen käyttäjän tunnukset. Blogger tai joku muu mikä täällä käy (en muista niitä kaikkia).

    VastaaPoista
  5. Nova Star on uppo-outo meille. Kivan tyylitelty merkki olis mun mieleen. Inhoan printtijuttuja missä mainostetaan isosti mielipiteitä lapsilla, näissä sitä ei ole. Ja hei, N niin kuin Nuutti! :)

    Nro 3 olis Nuutille sopiva!

    VastaaPoista
  6. Minustakin olisi kiva nähdä nova starilta enemmän mekkoja. Pojille oli viime talven mallistossa ihana talvitakki, tai toki se oli ihan unisex, mutta olisi ollut kiva jos tytöille olisi ollut hieman tyttömäisempi versio :) Pojille en oikeastaan kaipaa mitään uutta, jatkoa samaan malliin vaan :)

    Ja meille olisi todella mieluinen palkinto nro. 3

    VastaaPoista
  7. Nova starin vaatteet ovat laadukkaita, materiaali mukavan tuntuista ja muotonsa pitävää. Toivoisin mallistoon lisää tyttöjen juttuja, mm. housuja. Kokoja saisi myöskin olla isompia vaikka huppareissa, esim. 140 asti.

    Meille kävisi kaikki palkinnot mutta lähdetään nyt tavoittelemaan palkinto nro ykköstä :)

    VastaaPoista
  8. Minäkin osallistun mielelläni arvontaan ja mieluisin voitto olisi nro 2. Pipon värinä sininen ja koko M. :)

    Nova Staria meillä ei koskaan ole ollut vaikka usein olen meinannut tilatakkin. College takeista erityisesti tykkään. N kirjain pipoissa ja muissakin vaatteissa on kiva, kun esikoisen nimi alkaa N:llä. :)

    VastaaPoista
  9. Osallistun palkinnon numero 3 arvonaan ja pipoarvonnassa punaisen pipon joka menee 50kokoseen päähän.
    Meillä ei ole yhtään kyseisen firman vaatetta. Kuulin tästä vasta pari viikkoa sitten eräästä toisesta blogista. Meillä tykätään vihreästä joten toivon vihreitä vaattieta mallistoon :) Vaatteet näyttä kyllä raikkailta ja pirteiltä.

    VastaaPoista
  10. Piti vielä lisätä että erityisesti tuo kuvassa nro 2 oleva collegetakki on super kiva, siinä kun on lähes tulkoon meidän esikoisen nimi ja syntymävuosikin ;)

    VastaaPoista
  11. Oi, tämä onkin minulle ihan uusi vaatemerkki! Surffasin firman sivuille ja ihastuin...

    Palkintoa nro 2 tavoittelen...

    VastaaPoista
  12. mamirani osallistuu pipoarvontaan:)
    meillä ei ole nova staria vielä ollut mutta huppari on hankintalistalla. mahtavaa, että ns tarjoaa tällaista teille blogisteille!!

    VastaaPoista
  13. Meille ei ole Nova Staria tullut - mutta mukavan simppeleiltä vaikuttavat. Omaan makuuni kaipaisin enemmän tyttömäisyyttä, kun noita tyttäriä perheessä on. Palkinto numero 3 olisi mieluisin, ja pipoista punainen L.

    VastaaPoista
  14. Jee! Meillä ei ole vielä kokemusta Nova Starin vaatteista käytännössä. Mutta pidän kovasti värimaailmasta. Selkeät täyteläiset värit, ei pastellia. Joku raikas turkoosi/vedensininen väri voisi olla ihana unisexväri pipoihin ja miksei muihinkin vaatekappaleisiin.

    Jos niin ihanasti kävisi että arpaonni minua suosisi niin toivoisin saavani palkinnon 4. Pipoarvonnasta taas pipon kokoa M.

    VastaaPoista
  15. Meillä on vain verkka-asu käytössä ja olen ihastunut merkin muihinkin vaatteisiin. Verkka-asut ovat todella hyvin kestäneet pesuja ja näyttävät edelleen upeilta. Olen siis tyytyväinen!

    Mieluiten voittaisin palkinnon numero 3.
    Pipoarvonnassa mieluisin olisi koko S, värillä ei väliä :)

    VastaaPoista
  16. hienoja palkintoja! tavoittelen palkintoa nro1:stä. pipo koko M ja sininen

    VastaaPoista
  17. Mukana tietty. Mahtavaa!
    Nova Stari iskee reippaudellaan, tähdillä, unisex malleilla ja väreillä ja tietty laadulla.
    Meiltä löytyy vasta yksi pipo mikä ollut aivan YKKÖNEN tyttärelläni.
    Osallistuisin setin nro 4 arvontaan koska olisi aivan täydelliset Automiehelle.
    Hatuista koko S sekä M käy eikä värillä väliä. Meillä kun menee kaikki. =)

    VastaaPoista
  18. Hei! Osallistun ehdottomasti. Haluaisin mieluiten pipon, koossa S =)

    Meillä ei vielä ole yhtään NS:n vaatetta, joten on aika vaikeaa toivoa heiltä mitään...Mitä nyt hiukkasen olen valikoimaa katsellut, niin pojille voisi olla enemmän värejä. Itse pidän miellelläni pojallani mm. vihreää, keltaista ja punaista. Näitä värejä olisi ihana nähdä esim. huppareissa! =)

    VastaaPoista
  19. Meillä on odottamassa kesää/syksyä huppari ja pipo. Käyttökokemusta ei siis vielä ole, ainoa minkä huomasin myös että pipot ovat todellakin
    r e i l u j a :)

    Osallistumme palkinnon numero 5. arvontaan.
    Mieluinen väri olisi punainen ja koko S.

    VastaaPoista
  20. Merkkinä minulle uusi tuttavuus. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta tuttavuudelta!
    nro 3 passais meille!

    VastaaPoista
  21. Osallistuisin ehdottomasti, mieluinen palkinto olisi palkinto 5. eli punainen pipo koko M. Aivan uusi merkki tuttavuus minulle, kivan näköisiä vaatteita!

    VastaaPoista
  22. Palkinto 3 ja pipoista sininen kokoa M


    NS on meillekin outo merkki, mutta kivalta näyttää kuvat mitä nyt olen netissä nähnyt!! ..pitäisihän meidänkin saada kokeiluun! ;)

    VastaaPoista
  23. Setti numero 3 olisi kooltaan ihan meille :) Pipon värinä ei väliä, kokotoive M.

    Meillä on ollut kyseiseltä merkiltä parit housut ja paidat, kestivät kyllä tosi hyvin ja olivat pitkäikäisiä. Paljon on tykätty ja enemmän pitäisi ehdottomasti ostaa! Ja tosiaan pojan nimikirjaimet on N.S :)

    VastaaPoista
  24. palkinto nro 2 tavoittelemme!

    meillä on tykätty erityisesti nova starin verkkareista ja collegetakeista. pipoja en ole rohjennut vielä kokeilla, kun olen ajatellut, ettei niissä koko meille riitä :o) yhdet farkut löytyy myös. yhdistävä tekijä kaikissä näissä on ollut loistava laatu!

    VastaaPoista
  25. Meillä ei ole kokemusta nova satrin vaatteista. Vastikään olen merkin huomioinut, mutta en enää viitsi hankkia kokeiltavaksi, koska koot alkavat olla siinä ja siinä. (tyttö nyt tuon 122cm pitkä)

    Kivan rento ilme vaatteissa kyllä on!

    Pipo koossa M kävisi meille, värillä ei väliä, jos onni potkaisisi.

    VastaaPoista
  26. Tuttu merkki minulle :) tykkään! Osallistun palkinnon nro 2 arvontaan.

    VastaaPoista
  27. :o Mikä ihmeen Nova Star? Nytpä tiedän :) Mekot olis kivoja, niitä ei näyttänyt olevan. Mikä tahansa palkinto käy, mut punainen pipo mieluiten, jos pipomäihä käy ;)

    VastaaPoista
  28. Uppo-outo merkki minullekin! Raikkailta vaikuttavat :)

    Osallistun 2:sen arvontaan. Ja pipoarvontaan punisella S-kokoisella pipolla :)

    VastaaPoista
  29. Moikka!

    Osallistun paketin 2 arvonaan. Olen pitkään ollut tilaamassa nova starin pinkkiä pipoa ja hupparia tytölleni joita olen kuolannut mutta arvonnassa on ihkut nuo kakkoset odottelemaan kun poitsu kasvaa:)Ei ole aiempaa kokemusta kyseisistä tuotteista. Kiva olis kokeilla!

    Niina

    VastaaPoista
  30. Osallistun setin nro 3 arvontaan! Tykkään Nova Starin vaatteista, vaikka meillä on niitä vain yksi vasta. Eniten pidän NS:n housuista.

    VastaaPoista
  31. Osallistun pipon arvontaan, sininen M koko meille :)
    Meillä ollut muutamat housut ja huppari Nova Starilta ja ovat kyllä olleet hyvälaatuisia. Just meidän tyylisiä selkeitä vaatteita :)

    VastaaPoista
  32. Palkinto 2 olisi mieluinen. Nova Starin vaatteet on ihania. Itselle tuli ekan kerran Nova Staria tilatessa yllätyksenä se kuinka reiluja vaatteet olivat.

    VastaaPoista
  33. Palkinto numero 1. olisi meidän mieleen :).

    Meilä on Nova Starilta yksi huppari pojalla ja äiti, sekä poika tykkää. Pitkät resorit ja konepesua hyvin kestävät värit :). Tytöille lisää variaatioita noista huppareista, eli ainakin viime vuoden mallistossa ainakin oli tuo huppari-tunika. Sellaista himoitsen tytölle. Vetoketjullinen malli vaan olisi hurjasti kätsympi.

    VastaaPoista
  34. Meillä odotellaan kesää, jolloin testissä on NS:n farkkushortsit. Kokopitkät farkut odottavat sitten vuoroaan talvella. Minua miellyttää joustava resori housuissa ja muutenkin lapsiystävällinen mitoitus. Pipoissa vierastan vähän sitä NS -logia niin isolla, varsinkin kun kirjaimet eivät meillä satu olemaan pojan nimikirjaimet :)

    Palkinto nro 3 olisi meille koonsa puolesta sopivin!

    VastaaPoista
  35. Novastar on meidän lempparimerkki. Äiti tykkää yksinkertaisuudesta ja istuvuudesta ja laatukin on huippua. Sopii pulleammallekin massulle ja poikakin tykkää kun ei purista eikä kiristä ja voi rymytä ja kiipeillä.
    Jos onni suosii, niin meille kelpaisi M-kokoinen pipa, joko sinisenä tai punaisena.

    -iira-

    VastaaPoista
  36. Palkinto numero 3 olisi meidän perheen mieleen;) Pipo M tai L.

    Toivoisin pojille enemmän valikoimaa Nova Starin vaatteissa. Joku turkoosi takki+housut voisi olla ihana, nythän on turkoosi collegetakki kevään mallistossa..

    VastaaPoista
  37. Hei!

    Osallistun ilman muuta, palkintotoiveet ovat setti nro 2 ja sininen pipo kokoa M.

    Meillä on Nova Starilta vain yksi collegetakki. Se on hieman "tönkkö" eli kovin paksua ja joustamatonta materiaalia. Vaatteet ovat kyllä kivan näköisiä ja haluaisinkin saada niitä lisää käyttöön, jotta tietäisin, kannattaako näistä maksaa.... Jos olisivat halvempia niin ilman muuta ostelisin enemmän.

    VastaaPoista
  38. Mä tykkäsin enemmän niistä sun omatekoisten juttujen arvonnoista :(

    VastaaPoista
  39. Meillä ei ole ikinä vielä ollut Nova Staria -en ole uskaltanut vielä tilata (vaikka olenkin niitä netissä ihaillut) sillä en ole päässyt niitä hypistelemään...

    Mie haluaisin osallistua tuon 3-paketin arvontaan. Pääsisi poika testaamaan :)

    Jos pipo-arpaonni osuisi kohdalle niin M tai L kokoinen ja sininen (tai miksei punainenkin) olisi esikoiselle mieleinen :)

    VastaaPoista
  40. Meillä ei ole ollut Nova Starin vaatteita, mutta olen ollut aikeissa ostaa useastikin. Sporttisia ja värikkäitä. Esikoispojan lempiväri on punainen ja sitä NS:lta löytyy...

    Osallistun palkinnon 2 arvontaan!

    -Nina

    VastaaPoista
  41. Meillä etenkin pojalta löytyy Nova Starin vaatteita ja parasta NS-housuissa on niiden pitkäikäisyys sekä mukavuus (hyvät myös ulkovaatteiden alla) yhdistettynä kivaan ulkonäköön. Laadusta myös plussaa. Tyttöjen juttuja minäkin toivoisin lisää, hameet on kivoja, mutta jotain lisää...

    Osallistun palkinnon 4. arvontaan. Pipo koossa M olisi sopiva, värillä ei väliä, molemmat natsais hyvin pojan ulkovaatteisiin:)

    VastaaPoista
  42. Meillä on vain yksi Nova Star -vaate. Käytettynä ostettu collegetakki, ja sekin aika vasta tullut meille, joten käyttökokemusta ei paljon vielä ole. Mutta tykkään takin korkeasta kauluksesta ja paksusta kankaasta, ei ole tosiaan mikään ohut luiru. Tyttömäisempiä housuja kaipaisin minäkin.

    Osallistun palkinnon numero 3 arvontaan. Ja pipoista mieluisin olisi punainen kokoa M.

    VastaaPoista
  43. Meillä on parit Nova Starin pöksyt eikä jää ainoaksi. Laadukkaita ja yksinkertaisen tyylikkäitä, mii laiks. :)

    VastaaPoista
  44. Meillä ei ole vielä kokemusta Nova Starin vaatteista.

    Jos onni suo, punainen M koon pipo olisi meille mieleisin.

    Kiitos ihanasta blogistasi!

    -Hanna

    VastaaPoista
  45. Meillä ovat olleet suosiossa etenkin farkut ja hupparit. Valmistajalle näin kuluttajana haluaisin lähettää terveiset, että kaipaisin enemmän läpinäkyvyyttä tuotantoprosessiin. Valmistusmaa tulisi mainita tuotteissa ja lisäksi tulisi valvoa, että työntekijät saavat työstään asianmukaisen palkan ja työolosuhteet ovat hyvät. GOTS-sertifioidun luomun tai reilun kaupan puuvillan käyttö olisi plussaa. Myös farkkujen tuotantoprosessi mietityttää, kuluttajana kaipaisin enemmön tietoa niiden valmistuksesta ja siinä käytetyistä menetelmistä.

    Palkinnoista valitsisin sinisen pipon S- tai M-koossa.

    VastaaPoista
  46. Pieni välikommentti:
    kuten todettu olin pitämässä omaa arvontaa nyt keväällä myös enkä aio ajatusta hylätä vaikka tulikin nyt tämä eteen :)

    Eli jossain vaiheessa arvonta on tulossa, sellainen missä on omia käsintehtyjä juttuja ;)

    VastaaPoista
  47. Meillä ovat olleet suosiossa etenkin farkut ja hupparit. Valmistajalle näin kuluttajana haluaisin lähettää terveiset, että kaipaisin enemmän läpinäkyvyyttä tuotantoprosessiin. Valmistusmaa tulisi mainita tuotteissa ja lisäksi tulisi valvoa, että työntekijät saavat työstään asianmukaisen palkan ja työolosuhteet ovat hyvät. GOTS-sertifioidun luomun tai reilun kaupan puuvillan käyttö olisi plussaa. Myös farkkujen tuotantoprosessi mietityttää, kuluttajana kaipaisin enemmön tietoa niiden valmistuksesta ja siinä käytetyistä menetelmistä.

    Palkinnoista valitsisin sinisen pipon S- tai M-koossa.

    VastaaPoista
  48. NS on täysin tuntematon merkki. Itse kaipaan todella laadukkaita ja ns. ajattomia lastenvaatteita.
    Osallistun 1 paketin arvontaan.

    VastaaPoista
  49. Toki lähden mukaan, kivaa että osa bloggaajista on saanut tämän mahdollisuuden tarjota näitä Novan vaatteita lukijoilleen arvontapalkinnoksi. :)

    Itse toivoisin Nova Starilta laajempaa kokoluokitusta, vielä nimittäin mielelläni pitäisin 6v:llä näitä, mutta 116-122cm ei enää mahdu!
    128cm saisi olla ainakin ja miksi ei isommillekin.

    Jos onnistuisin voittamaan niin palkinto nro.3 olisi eniten mieleen. :)

    VastaaPoista
  50. NS vaatteet on laadukkaita ja yksinkertaisia. Meillä on tykätty huppareista kovasti. Tilasin keväällä pinkin piponkin ( kokoa L)mutta se oli hirmu suuri. Pipoista ei siis muutakokemusta. Palautetta kyllä: Pipojen kokomerkintä on harhaanjohtava. Toivoisin pipojen kokomerkintöihin parannusta. Meillä varmasti menisi S koko vielä isommillekkin.

    Osallistun paketin 1 arvontaan :)

    VastaaPoista
  51. Nova Star on yksi minua eniten kiinnostavista lastenvaatemerkeistä tällä hetkellä, joskin melko uusi tuttavuus. Täällä "blogimaailmassa" olen siihen tutustunut.

    Nova Starin vaatteet vaikuttavat laadukkailta, kestäviltä, simppeleiltä unisex vaatteilta. Niissä on tietynlaista "skeittarihenkeä", josta tykkään. Ostin vähän aikaa sitten tyttärelleni NS farkut. Pidän siitä, että housuissa on resorit, jotka pidentävät vaatteen käyttöikää. Olen myös huomannut, että Nova Starin vaatteilla on hyvä jälleenmyyntiarvo. Näin ollen vaatteiden todellinen käyttökustannus ei jää välttämättä kovin korkeaksi.

    Minusta tähtilogo on kiva, ja vanhempi tyttäreni tykkää siitä myös. Ostin hänelle juuri tänään NS:n pinkin tähtipipon. Uskon, että siitä tulee suosikki. Haaveissa olisi vielä pinkki huppari, olisi farkkujen ja pipon kanssa kiva kokonaisuus. Vaatteiden korkeasta hinnasta johtuen en vain usko hupparia ostavani, ellen sitä alennuksesta löydä. Myös farkkumekko olisi kiva.

    Onkohan Nova Starilla tähtilogolla varustettuja t-paitoja? Sellainen voisi olla pinkkinä tai punaisena aika magee...

    Toivon, että NS vaatteet pysyisivät jatkossakin ihanan simppeleinä. Vaikka olenkin tyttöjen äiti, en kaipaa vaatteisiin juuri nykyistä enempää tyttömäisyyttä.

    Lähden tavoittelemaan palkintoa nro 4, olisi meille värien puolesta sopivin. Pipon ottaisin punaisena koossa M.

    VastaaPoista
  52. Nova Star on meille tuttu merkki vain kuvista, kaappiin asti eivät ole koskaan päässeet. Ihastelen sitten virtuaalisesti nettikauppoihin jääneitä väärän kokoisia verkkatakkeja ja -housuja, ne ovat mielestäni jotenkin ihania ;) Tuntuvat menevän nopeasti kaupaksi, joten olettaisin että laatukin on kohdallaan.

    Jos onni suosisi meitä edes kerran, palkinto nro 3 olisi mieluisin. Pipon osalta meille voisi kotiutua punainen kokoa M :)

    VastaaPoista
  53. Palkinto3
    Kivoja nämä arvonnat!
    t.Lassin ja Elmerin äiti

    VastaaPoista
  54. Heippa!
    Aika uusi tuttavuus minulle. Ihan nyt lähiaikoina olen nähnyt/kuullut tästä. Ihastuin pipoihin!

    Sininen M koon pipo olisi paras palkinto! :)

    -Jonsku-

    VastaaPoista
  55. Palkinto Palkinto 3
    Ruskeat housut 110cm + sininen pipo M tai sitten 52cm päähän sopiva pipo sininen :)

    Kirjoittelee Kotikoulussa/STT

    VastaaPoista
  56. Osallistun palkinto numero 1.
    Nova starin vaatteet on kivoja, ajattomia mutta trendikkäitä, hyvälaatuisia!
    Pipoarvonnassa toiveena koko M, väri sininen
    Kiva arvonta!

    VastaaPoista
  57. Tämä merkki on meille täysin vieras, mutta hyvältähän nuo vaatteet näyttävät ja värit ovat ainankin loistavat!
    Palkinnot 1 tai 2 olisi erityisen mieluisia;)

    VastaaPoista
  58. MOi. Osallistuisin tuon 3 palkinnon arvontaan!
    Meillä ei ole veillä yhtään kyseisen merkin vaatteita, että nuo olisivat ensimmäiset.

    VastaaPoista
  59. Minulle tuo merkki on myös entuudestaan tuntematon, mutta oikein mukavilta näyttävät. Meille sopisi mainiosti palkinto nro 3.

    VastaaPoista
  60. Meille kotiutui juuri ensimmäiset novat ja aivan niin hyviä ovat kuin olin kuvitellutkin. Nro 2. lähdetään kokeilemaan,ihana arvonta kertakaikkiaan=)

    VastaaPoista
  61. Osallistun palkinto 3 arvontaan. Pipon osalta koko M sinisenä voisi olla hyvä :)

    Ei ole merkki entuudestaan tuttu, joten ei ole käyttökokemusta. Mutta ainoastaan hyvää olen merkistä kuullut :)

    VastaaPoista
  62. Palkinto 3
    Ruskeat housut 110cm + sininen pipo M

    Tuon arvontaan voisin osallistua mutta voiko vaikuttaa pipon väriin ja toivoa punaista :)

    Meillä ei siis ole vielä yhtäkään NovaStarin vaatetta ja en ole tainnut nähdä niitä täällä päin kellään livenäkään, joten olisihan se kiva kun sellainen omien lasten vaatekaapissa olisi. Mutta merkistä olen siis kuullut vain hyvää ja olisi kiva itse kokeilla millaista laatua nätit ja kivat vaatteet ovat.

    Ihana arvonta kyllä. Toivottavasti onni suosii.

    VastaaPoista
  63. Oooh, ihana arvonta! :) Itse osallistun mielellään 2 palkinnon arvontaan. :)
    Nämä vaatteet ovat ihan uusi tuttavuus, mutta näyttävät tosi kivoilta. Pitääpä tutustua merkkiin paremmin. ;)

    -Heini-

    VastaaPoista
  64. Sattuneesta syystä en osallistu arvontaan, mutta mielelläni annan kommenttini:
    Laadukkaita ja kestäviä. Meillä on suursuosikkina collegehousut, jotka kestävät erinomaisesti jatkuvassa käytössä. Ja ne pipot, niissä kun sattuu olemaan pojan nimikirjaimet. Mutta jätä minut pois arvonnoista.

    VastaaPoista
  65. Nova Star ei oo meille tuttu mutta kiinnostais kyllä kokeilla.
    Palkinto 5 kiinnostais. Kevääks ja kesäks ei voi olla liikaa pipoja :)

    VastaaPoista
  66. Palkintoon 4 arvontaan haluaisin osallistua, ja tuossa mietin että miksi ei ole noita vaaleanpunaisia housuja ja mekkoja enempää? Meidän ekat Novat olisi nämä jos onni suosisi. Kovasti on kehuttu, Sisukkaan alesta mietin mutten sitten kuitenkaan tilannut. Nova Starit ovat ihan meidän mallisia, pitää varmaan ainakin huppari tilata! Aavistelinkin arvontaa tulevaksi. Jos voitetaan, nämä muuttaa meidän nauravaisen 5v vaatekaappiin, ihana arvonta!

    VastaaPoista
  67. Jos arpaonni suosii niin palkinto 3. ois kooltaan varmaan meille parhain. NS on mulle ihan uusi tuttavuus. Kivoilta näyttävät.

    VastaaPoista
  68. Mukana ollaan. Ja ykköspalkinto olisi meille mieluisin, mutta kaikki kovin kivoja :)
    Omaa kokemusta ei vielä tuotteista ole toistaiseksi.

    VastaaPoista
  69. Mä voisin osallistua 1 palkinnon arvontaan.
    Mulle Nova Star on ihan outo tuotemerkki, mutta tulishan testattua jos vaikka voitto osuis omalle kohdalle :D

    VastaaPoista
  70. Meillä käytössä Nova Starin pipo. Kivat kirkkaat värit : ) Kevyempää pipoa kevääksi etsin.
    Vaatemallisto on tuttu. Toivoisin ehkä vielä enemmän värivaihtoehtoja. : )

    Jo&Jo ja Palkinto nro 2

    VastaaPoista
  71. Meillä on muutamia NS vaatteita (lähinnä huppareita) ja ovat laadultaan hyviä. Lapset tykkävät tähdistä : )

    VastaaPoista
  72. Olen ollut tosi tyytyväinen nova starin vaatteisiin, mutta pipojen koko-merkinnät ovat vähän hassuja. Jos jotain rakentavaa palautetta antaisin, niin nuo numerokoot antaa väärän kuvan pipon todellisesta koosta.
    Tilasin pojalleni koon 48-50, koska hänen päänympäryksensä on lähes 48cm, mutta pipo on liian iso jopa isosiskolle, joka käyttää pipoissa kokoa 52-54. Ihmettelin tuota L merkintää, ( kun koko oli ilmoitettu 48-50/ L ) mutta luotin silti tuohon sentti kokoon, joka ei varmaan sitten olekaan cm-mitta ollenkaan. :)
    Mutta jos siis voittaisin, niin ottaisin tilalle uuden oikean kokoisen pipon, eli palkinto 5; punainen pipo sellaisessa koossa, joka menisi tuohon 48cm päähän. :)

    VastaaPoista
  73. Meillä on esikoistytöllä paljon vaatteita ja myös minä kaipaisin "tyttömäisempiä" housujen värejä. Mutta toisaalta käyvät sitten pikkuveikoille;)

    Tahtoisimme punaisen M-koon pipon (jos siinä on tähti, eikä NS kirjaimia). Muutem S-koko sininen.

    VastaaPoista
  74. Merkki ei ole lainkaan tuttu, mutta kiinnostaisi tutustua!
    palkinto nro 4 olisi mieluisin.

    VastaaPoista
  75. Aikaisempi kommenttini ei näykään joten uudestaan.
    Ei ole kokemusta kyseisestä merkistä mutta ainakin hyvältä näyttää:)
    Kovasti miellyttää palkinnot 1 tai 2

    VastaaPoista
  76. Uusi tuotemerkki minullekin. Vähäsen kävin kurkkimassa ja tykästyin :) .

    Palkinto nro 3. tavoitellaan.

    VastaaPoista
  77. Meillä ei kokemusta, mutta pipot iskee ja osallistuisin sinisen M-koon arvontaan :)

    VastaaPoista
  78. Ykköspalkinto kävis tänne jos nakki napsahtaa. Merkistä ei mitään kokemusta ja jos ihan rehellinen olen niin en tykkää ulkonäöstä ihan satasella :)
    Pojille uskon kelpaavan.

    VastaaPoista
  79. Ainoaakaan vaatetta meillä ei vielä heiltä ole. Eli ei kokemusta.

    Minä olen lukija ja jos niin kävisi, että voitto osuisi meille, niin
    PALKINTO 2 (collegetakki ja sininen pipo) olisi eniten toivottu.

    Jään innolla odottelemaan käyttökokemuksia sinulta näistä.

    Terkuin Hipsu

    VastaaPoista
  80. Meillä on ollut paljon NS-vaatteita. Hyviä ovat ja coolin näköisiä! Ainoa moite on kapeat paidat, jotka sopivat oikeastaan vain hoikille.

    Osallistun palkinnon nr. 4 arvontaan, se kelpaa sellaisenaan.

    T. Tyttönukke

    VastaaPoista
  81. Merkin vaatteita ei meillä ole vielä ollut yhtäkään, lähellä tilaaminen on kyllä monta kertaa ollut.
    Mallit ovat ihan kivoja, mutta väreihin kaipaisin enemmän myös "tyttömäisempää" pinkkiä.
    palkinto 4 olisi mieluisin, sekä pipoista punainen ja M-koko jos kerran ovat reilua mitoitusta.

    VastaaPoista
  82. Meillä ei ole kokemusta merkistä. Palkinto numero 4 kiinnostaisi. Pipon väri punainen/M.

    VastaaPoista
  83. Lastenvaatteiden maailmassa olen kaikenkaikkiaan pikkuisen esikoiseni myötä ehtinyt vasta vain hetken harjoitella, joten Nova Starista ei ole kokemuksia:) Arvontaan osallistun tietysti aina mielelläni, ja piposta haluaisin pienimmän koon.

    VastaaPoista
  84. Merkistä olen kuullut, mutta kokemusta ei ole.. Vaikea valita mitä palkintoa tavoittelisin, mutta päädyin nroon 3. Punainen pipo kävisi myös ;)

    VastaaPoista
  85. Heips! Nova Star on meille melko tuntematon, kun yhtäkään sen merkkistä vaatekappaletta ei meiltä vielä löydy. Mukavan raikkaan näköisiä ja selkeälinjaisia vaatteita kyllä ovat. Me voitas tavotella palkinto nro 3:sta :)

    VastaaPoista
  86. Merkkinä ihan uusi tuttavuus, mutta tosi kiva näköisiä juttuja.

    Osallistun Palkinto nro 3 arvontaan.

    Teidän muksuilla tosi kiva näköiset nuo pipot mustien takkien kanssa.

    VastaaPoista
  87. Hei!Nyt kun noita kommentteja lukaisin niin kävi ilmi, että pipot ovat vissiin tosi reilua mitoitusta..saaks vielä vaihtaa? :) Jos onni meitä kerrankin suosisi niin ottaisin sen punaisen pipon mutta S koossa.

    VastaaPoista
  88. HEI! Kivan näköisiä vaatteita, en vain tunne merkkiä entuudestaan.

    Osallistun arvontaan / Palkinto nro 2 ja koko 122cm

    Hyvää kevättä!

    VastaaPoista
  89. Palkintoa numero kolme tavoittelen. :) Meillä tykätään todella paljon NS:n vaatteista.

    VastaaPoista
  90. Meillä ollut paljon NS:n vaatteita. Tykkään, ei kai niitä muuten olisikaan. Kivannäköisiä ja pitkäikäisiä, housut menevät helposti kaksi-kolme kokoa resorien ansiosta. Ja helppo pukea. Tarpeeksi kapea mitoitus meille.

    Isompia kokoja kiitos, näitä voisivat käyttää isommatkin lapset.

    Mäkään en osallistu arvontaan:)

    VastaaPoista
  91. nova star on meille kuvista tuttu. housuja ja pipoja himoinnut olen meille mutta vielä meille siis käytössä uppo outo merkki. noi farkut/housut olis kuin tehty meidän vanhimmalle pojalle joka ei siedä mitään puristavaa.
    olisin virallisesti liittynyt lukiaksikin mutta en löytänyt sitä lukija listaa mistään että olisin voinut liittyä.
    suosikki palkinto olisi 4 ja 5:nen . kaikille kyl löytyis käyttöä.

    VastaaPoista
  92. Toivoisin mallistoon mekkoja ja raikkaita tyttömäisiä värejä sekä kokoja 140 cm:iin asti.

    Osallistun arvontaan numero 2, ja pipoarvonnassa meille käy kumpi tahansa koko ja väri.

    VastaaPoista
  93. Itse en ole koskaan hankkinut näitä vaatteita, lähinnä katsellut huuto.netissä mutta kaikki kohteet ovat aina livahtaneet ohitseni. Ihan kivan näköisiä ja kirkkaat ja selkeät värit miellyttävät!

    Palkinto nro 3 kiinnostaa koska on lähinnä nykyään käytössä olevaa kokoa.

    VastaaPoista
  94. En ole kokeillut lapsellani aikaisemmin Nova Staria, joten ei ole lähettää kokemuksia tai terveisiä valmistajalle. Osallistun silti pipoarvontaan.

    -annuee@googlemail.com

    VastaaPoista
  95. Ykköspalkinto HEP! sekä punainen pipo M, kiitos :)

    Hauskoja vaatteita, eipä ole aikaisemmin eteen tullutkaan.

    VastaaPoista
  96. Meillä ei ole ollut NS vaatteita, tässähän olisi oiva tilaisuus testata. Katsellut kyllä monta kertaa, mutta tilaamatta jäänyt.

    Jos arpa suosii niin meille passais oikeastaan mikä vaan, mut just nyt menis parhaiten nro 3, muut jää odottamaan kasvamista :)

    VastaaPoista
  97. Itse pidän NovaStarin selkeydestä ja väreistä. Täällä alkaa retrojutut jo vähän kyllästyttää... :) Lisäksi kahden pienen pojan äitinä arvostan kyseisen merkin laatua!!
    Meille mieluisin olisi vaihtoehto nro 2.
    Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
  98. Mulla ei oo omakohtaista kokemusta Nova Starin tuotteista, kivan selkeitä perusvaatteita, uskoisin että ovat ihan laadukkaita :) Palkinto neljä olis kiva, punainen pipo kävis jollekin meistä tytöistä :))

    VastaaPoista
  99. Arvonta, kivaa! Meillä on yhdet Nova Starin farkut ekaluokkalaisella pojalla ja ne ovat sekä pojan että äidin suosikit.

    Farkut ovat kerrassaan mahtavat, kun niiden käyttöikä on lahkeesuiden kapeiden resoreiden ansiosta tosi pitkä. Poika on pitänyt farkkuja jo yli vuoden eivätkä ne ole vieläkään liian pienet. Lisäksi vyötärön leveä resori kiritysmahdollisuudella on aivan huippu hoikalle pojallemme. Kangas tuntuu tosi laadukkaalta, kulumaa ei näistä kauan käytetyistä housuista huomaa.

    Ainut mieleentuleva kehitysidea olisi se, että vaatteita saisi olla suuremmissakin koissa. Miksi kaikki kivat vaatteet loppuvat kokoon 122 cm?

    Palkinnoista numero 4 olisi meille sopiva. Ja punainen pipo koossa M :-)

    VastaaPoista
  100. Tytöillä on ollut parit hupparit Nova Starilta. Todellla hyvälaatuiset, paljon pidetty ja pesty, jopa kuivausrummussa pyöritetty -silti pysyneet kuosissaan ja väreissään. Muita toiveita ei jatkossa ole kuin tyttömäisempiä värejä enemmän ja isompia kokoja.

    Osallistumme 4 palkinnon arvontaan, lähinna punaisen pipon toivossa :)

    VastaaPoista
  101. Kivoja ja persoonallisia:)!
    Meille mieluisin olisi kolmossetti.

    VastaaPoista
  102. Osallistutaan ihanaan arvontaan! Meillä ollaan jo pidempään haaveilu tuosta punaisesta piposta koossa s. Kokemusta merkin vaatteista ei vielä ole. Ulkonäkö ja perusvärit miellyttävät. Onko näitä aikuisillekin? Jos ei, niin kannattaisi miettiä tekoa, täällä olisi ainakin yksi hupparin ostaja!

    VastaaPoista
  103. Meille ihan uusi merkki, mutta näyttävät kovin kivoilta! Palkinto 2 olisi varmasti sopivin meille :)
    Mallistoa en tunne, mutta kaikki tyttöjen ihanat mekot, tunikat, topit ovat tervetulleita kesäksi!

    Sinulle vielä kiitos ihanasta blogista! Paljon olen lukenut, mutten koskaan saanut aikaiseksi kommentoida. :)

    VastaaPoista
  104. Moi!
    Nova Star tuo ensimmäisenä mieleen ne makeat farkut joissa pitkät resorit, niistä Nova Star on tullut mulle tutuksi ja sitä myöten muutkin vaatteet NS logoilla. Yhtään vaatetta ei silti ole vielä meille kotiutunut:( Jotenkin kalliimpi hinta on vielä estänyt ostamasta. Joten olisipa ihanaa jos 6v poikani saisi sinisen pipon kokoa L.
    t. Anne

    VastaaPoista
  105. Tykkään kovasti NS-merkin vaatteista, ne ovat niin yksinkertaisen selkeitä. Nettikuvien perusteella vaikuttuvat laadukkailta, hinta on ehkä vähän turhan kova.

    Meillä ei ole niitä ennestään. Kaikista mieluiten voittaisin palkinnon 3. Pipon koko olisi ehkä M ja värinä punainen mieluisin.

    VastaaPoista
  106. Ei ollenkaan tuttu merkki, joten täytyypä vähän googlettaa ja tutustua tarkemin.

    Palkinto 3
    Ruskeat housut 110cm + sininen pipo M

    VastaaPoista
  107. Hiphei, mukaan arvontaan!
    Nova Staria ei meilläkään ole aiemmin ollut, sillä olen mieltänyt vaatteet melko poikamaisiksi omaan makuuni. Eli toiveissa olisi (kuten monella muullakin näköjään) lisää tyttömäisempiä värejä.

    Osallistuisin M-kokoisen pipon arvontaan.

    VastaaPoista
  108. Me osallistutaan mielellään M kokoisen pipon arvontaan :)

    VastaaPoista
  109. Täältä myös mukaan arvontaan =) Meillä on joitakin NS:n vaatteita ollut käytössä, tykätään kun ovat hyvälaatuisia, kestäviä sekä tyyliltään raikkaita ja "ajattomia", niihin on helppo yhdistellä muutakin.

    En muista olisko joku jo tästä maininnutkin, mutta terveisenä sinne valmistajan suuntaan sellaista että jonkinlainen ekohenkinen mallisto ois kiva, luomu- tai kierrätyspuuvillaa materiaaliksi ja silleen. Ja sitte jos ihan hurjaksi haluaisivat heittäytyä, niin sentyyppisen malliston tuotoista voisi ehkä lahjoittaa pienen siivun johonkin hyvään tarkoitukseen!

    Jos arpatuuri käy, valitsisimme mieluiten palkinnon nro 3. Tai sitten punaisen pipon koossa M.

    VastaaPoista
  110. Minulla ei mitään kokemusta tuosta merkistä, mutta haluaisin tutustua tottakai! Hankin laadukkaita lastenvaatteita, mutta kyseiseen merkkiin en vielä ole törmännyt.

    Palkinto 3 kiinnostaa :)

    VastaaPoista
  111. Osallistun sinisen M pipon arvontaan:)

    Sari

    VastaaPoista
  112. Heips, ei mitään kokemusta Nova Starista ennestään mutta mielelläni kokeilisin. Mieluisin olisi palkinto numero 3.

    VastaaPoista
  113. Nova Star on ihan uusi juttu meille, olisi kiva päästä kokeilemaan :)
    Palkinto 3 olisi meille jo kohta sopivan kokoinen :)
    Sininen pipo koossa M olisi ehkä meille hyvä, jos ovat reiluja :)
    (L-kokoinen Kimperi on vielä hieman reilu)

    (Missä on lukijapaaneli,koitin etsiä,en löytänyt) :)

    VastaaPoista
  114. Kiva olisi kokeilla näitä vaatteita
    Palkinto 2
    pipo M

    VastaaPoista
  115. hei. täysin tuntematon merkki mutta pienellä tutkimisella kyllä kokeilemisen arvoinen. meille sopisi palkinto nro 4.

    VastaaPoista
  116. Ollaan tykätty, ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja käytetty urheilemassa ja ulkoilemassa. Ihania raikkaita värejä!
    Tykkään tähdistä ja Nova Starista niitä löytyy =)

    Palkinto 3 Ruskeat housut 110cm + sininen pipo M

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥