21.4.2010

Huutokauppaa globaalisti.Mekko on Ebaysta, käytetty.
Se on ihan helppoa;
ensin luot Ebay-tilin ja sitten Paypal-tilin.Itse käytän:
jossa on pienet postimaksut,
vähemmän valikoimaa,
enemmän käytettyjä ja
vähemmän Buy it now-kohteita.

jossa on koko maailma,
paljon Buy it now-kohteita
ja yleensä korkeammat postarit.

on suomenkielinen.
Mutta siellä on paljon,
paljon huonommat hakumahdollisuudet.
Sieltä on hyvä etsiä krääsää,
vaikka Minnie Mouse -hakusanalla.
Sieltä saa paljon, halvalla
ja jopa postikuluitta.

Joka paikkaan käy samat tunnarit,
joka paikasta voi jo haussa valita
todella tarkasti mitä etsii.
Jokainen myyjä ilmoittaa minne toimittaa,
ja jos ei ilmoita, sitä voi kysyä.Itse käytän myyjiä
joilla on paljon positiivia palautteita.
Etenkin merkkivaatteissa.

Ikinä ei ole jäänyt paketti tulematta,
aina on ollut se mitä on tilattu.
Ja kertaakaan en ole pettynyt tuotteeseen.
Yleensä ostan vain uutta.
Selkeästi edullisemmin kuin Suomesta.
Poikkeuksia on, tämä mekko Monsoonilta
ja tulossa oleva mekko Oshkoshilta.
Nyt uskallan tilata käytettyjäkin.
Toistaiseksi olen ollut vain tyytyväinen.

***
Mutta varoitan,
siihen jää koukkuun.
Kuvissa oleva hilkka ei ole Ebaysta.
Se on tehty ihan itte, lukijalle.


29 kommenttia:

 1. Itse olen eniten käyttänyt UK:n ebayta. Nyt tosin ihan viime aikoina on siellä parikin myyjää väittänyt, kun olen kysellyt toimittavatko Suomeen (kun kohteen kuvauksessa ei ole ollut siitä mainintaa) että eBay ei muka hyväksyiai postittamista UK:n ulkopuolelle. Vaikea uskoa että pitäisi paikkaansa moinen. Tosin viimeksi tilaamani paketti viipyi matkalla 2kk, mutta tuli kuitenkin lopulta perille.

  VastaaPoista
 2. Valloittavia kuvia!!!

  Itse olen nuo tunnukset luonut tasan kaksi kertaa ostanut uusia markkivaatteita tytölle sitä kautta.

  En ole saanut aikaiseksi erikseen kysyä mahdollisuutta lähettää tänne, jos siitä ei ole ollut mainintaa. Pitäisi taas jossain vaiheessa käydä katsomassa mitä kivaa siellä nyt olisi tarjolla.

  VastaaPoista
 3. Vaikka ite tilaankin tosi paljon ulkomailta enkä koe sitä mitenkään hankalaksi, mutta toi ebay on mulle ollut joku kirosana :) Muutaman kerran oon käynyt kurkkimassa, ilmeisesti jossain sekunda sivuilla kun kaikki oli halpaa ja kiinasta. Ei kai se sen kummosempaa kaupankäyntiä oo kuin huutiskaan, mut en oo vaan saanut aikaiseksi perehtyä. Ehkä parempi niin, menee sitä rahaa ihan tarpeeksi noihin "oikeisiinkin" kauppoihin :) Tosin varmaan tekee hyviä löytöjä kun tietää mitä etsii!

  ps. Ihana mekko!

  VastaaPoista
 4. Joo toi koukuttaa ja pahasti. Mä käytän kanssa eniten UK:n ebaytä ja yleensä olen ollut tosi tyytyväinen. Ja nyt varsinkin löytyy kaikkia ihania vähän käyttettyjä vaatteita vauvalle.
  Upea mekko!

  VastaaPoista
 5. Kolmas ja vika kuva ovat tosi ihanat kuten tyttö ja mekkokin!

  Paljonko mekon hinnaksi tuli postareineen?

  VastaaPoista
 6. Olen ostanut Ebaysta tasan kerran.

  Suosin Huutiksessa kuten nettikaupoissakin kotimaista mieluiten.

  Söpö tyttönen!

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi Ebay-ostaja :)

  Ebaysta ostaminen on PALJON helpompaa ja halvempaa mitä esim. huuto.netistä. Sivut ovat selkeät ja valinnanvaraa enemmän. Lisäksi paypalilla maksaessaan saa rahat takaisin, jos tuotetta ei tulekaan.

  Suosittelen :)

  Ihana mekko... :)

  Rose

  VastaaPoista
 8. Hurmaava Padme, taas kerran!
  Mä innostuin kokeikemaan Katrin innoittamana ja heti löysin sellaisen ihanan laurenin neuletakin, mikä joskus huutiksessa meni ohi suun. Nyt odottelen että se saapuisi, 1,5 vkoa mennyt, mutta toki tuo tuhkapilvi varmaan vaikuttaa. Kaikkea muutakin kivaa olisi, mutta päätin että ensin katsotaan onnistuuko tämä ensimmäinen kauppa :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana mekko ja hilkka ja tyttö on niin valokuvauksellinen:)

  VastaaPoista
 10. Minä tilaan myös paljon ulkomailta ja ebayn kautta myös. Toistaiseksi kaikki mennyt hyvin ja toivottavasti jatkossa myös:)
  Ihanan mekon olet ostanut!

  VastaaPoista
 11. Hei!


  Tuo hilkka on aivan mahtava! Oletko millaista hintaa pitänyt tuollaiselle hilkalle? Tai onko sinulla siihen kaavaa, voisitko vaikka myydä kaavasta kopiot?


  terveisin

  Sarianne

  VastaaPoista
 12. Mäkin jossain vaiheessa ostin UK:n eBaysta, mutta sitten jossain vaiheessa mun hyvä ja myyjän hyvä alkoi eroamaan niin kovasti toisistaan, että lopetin kokonaan, kun lähes kaikki oli ihan nukkavieruja ja jopa reikäisiäkin!

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia ja ihana blogi muutenkin! Löysin tieni tänne eräästä toisesta blogista, mutta taidanpa eksyä toistekin.

  Ebay on minulle vielä iso kynnys. Huutonettiäkin vielä opettelen, mutta parempaa tavaraa ebayssä kyllä olisi.

  VastaaPoista
 14. Elekee puhuko siitä Ebaysta! En halua jäädä koukkuun, en en en...

  Jos tilaan jotain niin takuuvarmasti ajaudun siihen että tilaan sieltä koko ajan ja kaikkea. En käy edes katsomassa.

  (paitsi ehkä vähän kurkkimassa, nopeasti ettei kukaan huomaa)

  Ihana mekko!

  VastaaPoista
 15. AIVAN IHANA mekko - kolahtaa mun makuun ihan täysin :) Ja niin tuttua tuo eBay-homma.. siihen todellakin jää koukkuun :) Äitiysloman/hoitovapaan aikoihin meille tuli miltei joka päivä (tai ainakin viikottain) paketteja jostain päin maailmaa - oikein huvitti sekä postinjakajasetää että minua moinen :D Silloin miltei asuin eBayssa, nyttemmin en ole niin paljoa tullut sieltä ostettua mutta pitäisi varmaan ryhdistäytyä ;) Toisaalta, rahat säästyy kun malttaa pysyä sieltä(kin) poissa... Mutta IHANA tuo mekko ja kuvat!!

  VastaaPoista
 16. Kerrassaan upea mekko! Ja mekon haltija on täydellinen mekkoonsa, myös toisinpäin.

  VastaaPoista
 17. Ebay on mahtis! Olen käyttänyt sitä jo yli 7 vuotta. Tuhansia ja taas tuhansia euroja olen sinne laittanut enkä ole pettynyt. Kerran jäi n. 150 dollarin edestä tavarat tulematta. =( Mutta siis vain kerran.

  VastaaPoista
 18. Ebay on kyllä tosi koukuttava, itsekin olen tuota Englannin ebayta käyttänyt eniten ja enimmäkseen ollut tosi tyytyväinen. Ihana mekko ja ihana tyttö!

  VastaaPoista
 19. Tää tykkää. Nyt on tuhkapilvet rajoittaneet ostoksia tosin myös Ebaysta. Vauvalle odotan pakettia.

  VastaaPoista
 20. Mulle on kerran jäänyt tulematta UK:n eBaysta tilattu tavara, mutta myyjä kyllä reippaasti palautti maksetun summan mun Paypal tilille kun ilmoitin ettei ole pakettia näkynyt. Että ehdottomasti kyllä suosittelen minäkin, sieltä tekee aina vaikka mitä löytöjä :)

  Kokemukset käytettynä ostettujen vaatteiden kunnosta on ollut pelkästään hyviä, ainoa mikä häiritsee on se tolkuton hajusteen lemu mitä ne niihin vaatteisiin laittaa...

  VastaaPoista
 21. Itse käytän myöskin ebay.com/uk sivua ja ostan melkein kaikki lastenvaatteet ebaysta. Olen ollut kirjautunut käyttäjä jo 7 vuotta ja noin 5 kertaa tänä aikana paketti/huudettu tuote jäänyt tulematta. Myyjät ovat aina palauttaneet rahani takaisin. Paljon halvempaa kuin huutiksessa. Myöskin postikulut vaikka vaatteet tulevat ulkomailta asti.

  VastaaPoista
 22. Mä en uskalla edes kurkata, olisin taatusti koukussa.
  Mekko ja kantajansa ovat upeita :)

  VastaaPoista
 23. Voi, miten kauniita kuvia taas! Toinen on niin kaunis ja suloinen..:)

  VastaaPoista
 24. Ihana mekko!

  Itse en ole netin kautta juurikaan ostanut. Kannustavia kokemuksia kuitenkin sinulla.

  VastaaPoista
 25. Tästä innostuneena päätin minäkin!Ebay kirjautuminen onnistui hyvin,mutta paypal tiliä luodessani,tuli jossain vaiheessa kohta,jossa piti vahvistaa korttitiedot ja pyydettiin laittamaan 4-digit code! Mistä semmoisen löydän?Toivottavasti ei hirmu tyhmä kysymys...
  -aurora

  VastaaPoista
 26. Mahtavaa että aihe on tuonut esille paljon kokemuksia. Mielestäni juuri näitä kanssaihmisten kokemuksia on hyvä saada esille niin varmasti tulee kolikon kmolemmat puolet näkyviin. Itse pidän Ebaysta paljon enemmän kuin Huutonetistä mutta se on tietysti makukysymys... ja että mitä hakee.

  Mielenkiintoista on se että postit ovat monesti pienemmät esim. Englannista tilattaessa kun suomen sisällä lähetetyissä lähetyksissä. Postimaksu on minulle iso juttu sillä etenkin käytetystä tavarasta inhottaa maksaa korkeita posteja, mielestäni sillon vähän menee se pointtikin jo.

  Tuo mekko on aivan mieletön ja malli on täydellinen pyöreämmälle lapselle. Aionkin pitää silmäni auki ja toivon että kaappiimme tulee lisää nenäliinamekkoja :) Nyt olen selannut sandaaleita, nekin varmasti tarvitaan jos se kesä sieltä joskus tulee :) Kiitos myös ♥ Äitinä on aina ihana kuulla kun lasta kehutaan söpöksi.

  Auroralle tiedoksi että se security code on yleensä mielestäni 3-numeroinen mutta ilmeisesti voi olla 4-numeroinenkin. Se löytyy kortin takaa, pitkän numerosarjan perästä. ( https://drh2.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Library/images/security/cc-securitycode-pp.jpg ). Todella hienoa kuulla että rohkaistuit reggaamaan, ei, en saa tästä sponsseja :D Kiva vaan että muutkin ovat kivojen juttujen ulottuvilla :)

  Ja tosiaan, englantilaiset käyttävät kummia hajusteita, saa kyllä pestä vaatteet ennen käyttöä :D

  Kertokaapa lisää kokemuksia :)

  VastaaPoista
 27. Ihana löytö ja kivat kuvat.
  Mäkin käytän paljon ebaytä ja yleensä kaikki sujuu hyvin.

  Oletko pienentänyt fonttia vai onko mun silmät jossain aamusuhrussa;)??

  VastaaPoista
 28. OshKoshin mintunvihreässä teepparissa on tosi pieni pääaukko, en tiedä koskeeko muita merkin vaatteita, hyvä etää mahtuu 49-50 kokoiseen päähän!

  VastaaPoista
 29. Hyvä tietää noista pääaukoista, inohottaa kun joskus aa repiä paitpja lapsen päältä niin että meinaa korvat irrota :D

  Tanja, eri fontti ;) iski kyll'styminen, eli vaihtelen ;)

  ja mizyéna, tuo mekko oli tilattu miehen tunnuksilla ja yritin kysellä mitä sen hinnaksi tuli mutta hän ei muistanut. Itse muistelisin että posteineen hinta oli 20 ja 25 euron välillä.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥