19.4.2010

Kun tulee valoa, tulee varjoa.Olen impulsiivinen ihminen.
Kun näen jotain kaunista.
kaikki jää.
Keskityn vain siihen.
Tänään se oli valo.
tai oikestaan ne varjot.
Tiedättekö Te,
sen valon ääriviivan joka jää esineeseen kun katsoo sitä
vastavaloon.
Se on  I H A N A

Nyt kun aurinko on korkeammalla.
Se paistaa illalla olohuoneeseen.
Ei kirkkaana, niin se paistaa päivällä.
Vaan sellaisena tummana.Tänään tulimme pyörälenkiltä,
laitoin pyykit
ja jäin jumiin.
Niin kaunis se valon ja varjon leikki on.


16 kommenttia:

 1. Mä huokailen täällä, sä osaat vangita tunnelman, ei ihme että jäit jumiin. Mulla tuo ei onnistu, siis tunnelman vangitseminen linssin läpi, jumiin jääminen kylläkin:)

  VastaaPoista
 2. Arjen kauneutta parhaimmillaan!

  Hyvät yöt ♥

  VastaaPoista
 3. Meillä alkaa olemaan liikakin valoa valokuvauksen kannalta ja saa pimentää kaikki kuvia jälkikäteen :D

  Varjot on ihania!

  VastaaPoista

 4. Kiva että saan jonkun huokailemaan. olen viimeaikoina ollut yleensä vain "tyhmä äiti" joka ei ainakaan huokailuta hyvällä :) Nää on näitä tilanteita, ihanaa kun ne saa talteen.

  Mizyéna, toi ei oo nyt oikeen reilua :D Me ei olla ihan vielä tossa... ja olen kuullut huhuja että kesästä täällä tulisi huono :( Mutta toivotaan toivotaan.

  Öitä ♥

  VastaaPoista
 5. Olet oikeassa, se leikki on todella kaunista! Ja sinä osaat vangita sen kuviisi, hieno taito ♥

  VastaaPoista
 6. *huokail* Ihanat vaatteet, ihanat pyykit! Ei meillä vaan näin kauniisti kuivatella.

  Mun täytyy varmaan virkata kostoksi maailman kaunein tiskirätti ja kuvata se aamuauringossa kun sumu nousee vuorten takaa. :P

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta blogista, taidan tietää, mistä puhut..

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia. Täytyypäs nyt kysyä kun sinulla taitaa olla samanlainen kamera kuin minulla että minkälainen irtosalama sinulla on?Olen harkinnut erillisen salaman ostamista ja vastavalosuojakin harkinnassa, vasta kuitenkin olen kuvaamista aloittelemassa.

  VastaaPoista
 9. Valot ja varjot ovat sokaisseet minutkin,
  ihastelen alituiseen.

  VastaaPoista
 10. Sinulla on k y k y.
  Kyky nähdä kaunista ja välittää sitä muillekin, kiitos --

  VastaaPoista
 11. Moi! Laitanpa tahan nyt kiitokset ilosta ja inspiraatiosta seka aiemmista neuvoista salama-asioista (niista tossa edella joku muukin kyseli). Sain vihdoin tilattua lisasalaman, joka kotiutui pari viikkoa sitten. Olen ollut NIIN tyytyvainen ja miettinyt vaan etta miks en hommannut jo aiemmin.

  Eli salamakyselija kiittaa ananaa!

  Mulla on Canon eos speedlite 430exII ja hyvin toimii.

  Meillakin pain paivalla valoa on vahan liikaa, mutta oon hurmaantunut viime aikoina auringonlaskua edeltavasta lampimasta valosta rannalla, tiedattehan sellaisen joka varittaa kaiken kultaiseksi (ja nakyy taalla kuvatuissa leffoissa). Valo muuttuu eri variseksi kun ajaa rannikkoa ylos tai alas, ihme juttu.

  Elakoon valo!
  CalGirl

  VastaaPoista
 12. Heippa, pitkästä aikaa ehdin vähän kurkata blogeihinkin:)
  Luin tuolla alempana pohdintoja sisarusten pukemisesta samanlaisiin asuihin. Meillä on lyhyellä ikäerolla kolme poikaa ja aika usein ainakin kahdella saattaa olla samanlaisia vaatteita. Ihan siitä syystä, etten ole löytänyt tai edes jaksanut etsiä kaikille erilaisia, mutta samaan tilanteeseen sopivia.

  En ole koskaan miettinyt että saatetaanko heitä kiusata koulussa jos ovat samanlaisissa vaatteissa...kevätulkoiluvaatteina kaikilla on P.o.Pin mustat housut ja eriväriset windfleecet. Ei kukaan ainakaan ole valittanut.

  Aina olen ajatellut että on hassua kun ihmiset haluaa ostaa kaksosille samanlaiset vaatteet, mutta en ole tajunnut että ostanhan minäkin veljeksille samanlaisia sen kummemmin ajattelematta;) Ehkä tuo kaksosuus on kuitenkin niin eri asia koska ovat muutenkin samannäköisiä... Meillä pojat on kovin erinäköisiä.

  Usein kuitenkin kaksosille ostetaan kuulemma samanlaisia siksi että kun toinenkin lapsista haluaa saman minkä toinen saa. Niin käy meidän poikienkin kanssa välillä.

  Jos löydän jonkun tosi kivan vaatteen niin ostan kyllä helposti ainakin kahdelle samantein...Jos olisivat tyttöjä niin luulen että en ostaisi, koska nättejä tyttöjen vaatteita on niin paljon, ettei samaa tarvitse ostaa. En kuitenkaan yritä edes että pukeutuisivat samaan aikaan samanlaisiin vaatteisiin ulkovaatteita lukuunottamatta. Käyttävät samanlaisia paitojaan ja housujaan monesti eri päivinä.

  Kun olin vaatekaupassa töissä huomasin että hyvin usein kuitenkin sisaruksille halutaan samanlaiset vaatteet, varsinkin isovanhemmat ostavat niin. Jotain hauskaa samanlaisiin pukeutuneissa sisaruksissa siis on:)

  Enemmän tykkäisin valita kaikille kolmelle samantyyliset, mutta erilaiset vaatteet. Mutta harvoin poikien valikoimasta löytyy kolmea erilaista samantyylin juhlavaatetta esimerkiksi...

  VastaaPoista
 13. hei moi kaikki ♥

  Kiitos Elisa, kiva kuulla että kolahtaa kun olet itsekin vallan taitava kameran kanssa :)

  Hanna :D No tiskirätithän voi olla tosi kauniita. Aatteles nyt; semmonen 70s keittiö ja rivi räikeenvärisiä tiskirättejä roikkumassa altaan yllä? Eipä! Jos teet, tuun kuvaamaan ;)

  Noi oli likan yöpaitoja, pesin käyttöä varten ja sattui tuo aurinko sopimaan aika kivasti tuohon pienitalopreerialla tyyliin ;)

  ihanathaasteet, kiitos kaunis. Ja mahtavaa jos tiedät, se on ehdottomasti tietämisen arvoinen juttu ;)

  Kiitos Hipsu, tosi mukavaa kun jaksat aina käydä kommenteillasi ilahduttamassa minua ♥ Kuten myös Sokrutin!

  annimuori, salama on Canonin Speedlite 430EX. En ikinä kuvaa kameran kiinteällä salamalla. Ja kaikki tuollaiset valovarjo-kuvat otan ilman salamaa. Tuo salama on ainakin minulla pelittänyt hyvin, ostin käytettynää tutulta enkä ole edes mitään muuta toitaiseksi harkinnut.

  virva, ja jos tulee valoton kesä niin nyt niistä kannattaakin nauttia -varastoon ;)

  Miikkis, kiitos. Sinulla on kyky tiivistää toisen hyvä mieli ytimekkäästi, kiitos ♥

  Calgirl, kiitos ja ole hyvä! Hienoa että maailma avartuu, ei sitä oikeasti käsitä sen hyvän salaman voimaa ennen kuin koittaa. Valo on varmaan mun elämän isoin rikkaus, sellainen ilmainen ja monelle aivan liian ilmeinen. Valo saa niin upeita juttuja aikaan kun malttaa vain pysähtyä ja katsoa.

  Vintage living, hyviä ajatuksia. Mä en usko että kiusattaisikaan jos kyseessä olisi kaksi poikaa. Mutta 9-vuotiaille tuntuu pikkusiskot olevan välillä semmosia hyviä tarttumakohtia. Eli jos sillä pikkusiskolla on jotain samaa niin se saatetaan kokea nagatiivisena asiana. Meillä poikaa ei itseä haittaa samat hatut tai vaatteet, välillä haluaakin samanlaisia. Mm. ns:n pinkistä piposta tuli tappelu :D Mutta se mieli voi äkkiä muuttua jos muut pojat pihalla kiusaa, pitää vain toivoa ettei näin käy sillä minusta on kiva kun lapsilla on välillä samaa päällä :)

  Kiitos kaikille kommenteista, illalla yritän saada jotain "ihan itte" -osioon :)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥