13.4.2010

+7 tai +14 astetta.


Eilen.

*klik klik* Kuva ei ole oikeasti näin huonolaatuinen.



Ne pomPPii.
Ne juoksee & kiipee.
Ne istuu.
Joskus ihan pitkään paikallaan.
Saattaa olla että,
itKupotkURaivAriSSA
koko pieni tuittu pitkin
kylmää maata.
Joskus se matka ryömitään,
joskus p i k k u j a l a t  konttaa.
Tai joskus mutaisena
äiti halin saa ♥

Miten nuo pienet otukset puetaan?









16 kommenttia:

  1. Omasta mielestäni keväällä on 2-osainen puku ehdoton. Päivän lämmetessä voi yläosaa vähentää tarpeen mukaan. Eilen oli näiden vaatteiden alla ohuet villahousut sekä fleecetakki, se oli liikaa sillä lapsi oli aivan hikinen. Tänään mentiin windstoppervillapaidalla ja protex-housuilla -osui paremmin oikeaan. Haalari on käytössä lähinnä sateisempina päivinä sekä selvästi viileämpinä päivinä. Tuntuu että lapaset ja välikausiasut jää kohta ihan turhiksi, odotin paljon pidempää sateista/märkää ja viileää ajanjaksoa. Voidan tämä toki tässä vielä kääntyä, kylmempään, toivotaan ettei ;) Tämä setti on ostettu lähinnä päiväkotia varten, kuten aiemmin todettu ovat housut Bogin ja takki Villervallan.

    VastaaPoista
  2. Hih, mä en edes uskalla kertoa miten meidän itkupotkuraivarikolmevuotias puetaan. Vaatetus on mennyt toppatakki pluskympistä farkutvainjalkaan-miinusviiteen. Kaikesta ei vain jaksa tapella. Valikoin aiheen ja ajan - ja aamuinen pukeutuminen ei kuulu siihen.

    Ps. Meillä olisi myynnissä se harmaa Monsoonin mekko, joka oli joskus kuvissa - kiinnostaisiko?

    VastaaPoista
  3. ihanan värikäs ja raikas setti!

    musta on kiva, kun esikoista voi jo pukea kaksiosaiseen, tykkään myös, että on kätevämpi näin keväällä ja hänen ikäisellään toki jo muutenkin. mutta kuopus on siinä vaiheessa vielä, että haalari on ehdoton. hän kun menee käsipohjaa pitkin mutalammikoita =D

    VastaaPoista
  4. Mäkin odotin pidempää märkää kautta ja se rubberi fleecellä rupeaa olemaan jo kuuma!
    Leksussa on ollut vk-haalari, alla popin ohut villapuku tai eilen velourhuppari-housut ja sopiva!
    Pipojen kanssa emmin, fleece tuntuu jo melkein liian lämpimältä, mutta trikoo itsessään liian kylmä. Mutta meillä on kanssa toi pipo, laitankin sen aamuksi valmiiksi!

    VastaaPoista
  5. Taas ihania kuvia!

    Meillä ulkoiltu täällä 100km pohjoisempana rubber rain w fleecellä, kun tarhan pihassa oli kunnon mutalällyt. Alla on ollut vain ihan sisävaatteet ja ihan sopiva määrä ollut.

    Huomenna tai ylihuomenna vaihdamme kaksiosaiseen välikausipukuun, takissa on ohut fleecevuori ja luulisin alle riittävän silloinkin sisävaatteet. Maa on kyllä vielä kylmä, joten täytyypi seurailla tilannetta.

    VastaaPoista
  6. On kyllä hankala miettiä tota pukemista. Aamulla kun on vielä kuitenkin melko kylmä ja päivällä taas se 12 astetta reilut. Meillä on Eevillä ollut nyt hoidossa popin vk-haalari ja siellä alla fleecehaalari. Kaksiosaiset on kyllä käteviä ainakin vähän isommalla lapsella. Eevi kuitenkin vielä istuskeleekin melko paljon maassa niin oon hoidossa pitänyt haalaria ettei selkään tule kylmä. Kotona pihalla mennään kaksiosaisilla meilläkin.

    Ihana toi villervallan takki!

    VastaaPoista
  7. meillä ei ole haalaria kummallakaan, katsellaan syksyllä sitten.
    J:llä oli eilen vaan vkvaatteet, ei välikerrosta, ei rukkasia. ja illalla kahdeksan aikaan sisälle tuli hiestä märkä poika, ei ole ikinä ennen ollut paita melkein koko selän mitalta märkä! ei tuota voi vähempääkään oikein pukea, kun maa on kylmä.. :D vaikeaa.

    VastaaPoista
  8. Täällä taistellaan oletettavasti samasta asiasta. Nyt kun 4- vuotis synttärit lähestyy ja kevät vaattet ovat oikesti helpot pukea, olen pakottanut tytön pukemaan itse ja voi sitä kiukun ja huudon määrää. No lopussa kiitos seisoo :)

    Ihanaa kun on lämmin ja kesä tulee viellä kun tännekkin tulisi keinut!

    VastaaPoista
  9. Meillä on windstopperi ja lassien housut, samanlaiset kuin nuo bogin. vk-rukkasia ei suostuta kauaa päälle laittamaan...

    VastaaPoista
  10. Sitä minäkin olen tässä miettinyt että miten noi pienet otukset puetaan kun vetävät pitkin maata konttaillen ja makoillen. Saa olla tosi kulutuksen kestävää ja hyvin likaa kestävää vaatetta, lenkkareista menee hiekat sisään, siispä kumpparit jotka nekin tuntuu niin hassulta sellaisissa paikoissa missä maa on kuiva. Silti meillä on menty päiväkodissa kumppareilla, mutta seuraavan kerran jos ei osu sadepäivä kun on hoitopäivä niin ajattelin laittaa lenkkarit jalkaan.
    Tulkoon kesä! sitten tämä helpottaa... ellei sitten ihan oikeasti ole kylmä ja sateinen kesä niinkuin joku jossain on ehtinyt ennustaa.

    VastaaPoista
  11. Ihana setti. Onko noi keltaiset hanskat kurikset? Jos on niin mistä????=)

    Meillä ei kevääksi ole haalareita. Syksyllä sitten kolme v:lle, luulen että 5v. saa mennä syksynkin ilman haalareita...

    VastaaPoista
  12. Tää lyhyt kausi on tosi haastava, kun aamusta on kylmä ja iltapäivällä on auringonpaahde. Tuntuu että mä roudaan päiväkodin ja kodin välillä päivittäin erinäisiä "jos te tarviitte tai jos keli vaihtuu" vaateparsia ison läjän. Pian kuitenkin on kesä, joten tän kummallisuuden jaksaa eikä lapsetkaan valita kun kevät tuo uutta tutkittavaa taas niin paljon talven jälkeen.

    VastaaPoista
  13. Olen unohtanut miten suomessa pitää pukeutua mutta tuo takki on aivan ihana!!

    VastaaPoista
  14. Meillä oli vielä yksi kerta aamulla lähdettäessä olevinaan niin kylmä, että laitin toppapuvun ja sitten keskipäivällä tyttö ihan hiestä märkä!! Kai se on pakko alkaa munkin siihen kerrospukeutumiseen ja sen mukaaan vähentää päivällä, kun lämpää...
    Mutta onneksi se kesä tulee :o)

    VastaaPoista
  15. Mari A. No siis, minähän puen joka aamu yhden koululaisen... joka yleensä tulee koulusta kotiin vallan eri varustuksessa :D

    poikien äiti, no olen hämmästellyt ettei meillä lätäköitä enää ole. Likka tykkää kyllä pomppia lammikoissa mutta on niin pikkutarkka että sain aika nopesti perille että vain kumppareilla saa mennä lammikkoon tai mutaan, muuten tulee likaa ;)

    -Anni- tuo popin pipo on ihan huippu. Olisin halunnut myös valkoisen mutta sniiduilin koska en ole varma mahtuuko tuo enää syksyllä. Harmittavasti rupee loppumaan tuollaisten nauhallisten pipojen saatavuus 3 vuotiaana.

    -Jassu-, tänään kylmeni päivällä tosi paljon. aamulla oli lämmin mutta joskus 3 aikaan tuli niin kylmä että hain itselleni lisää vaatetta. Tosi vaikeaa kun lämpötila vaihteklee päivän aikana niin paljon.

    Sini, luulen että jos likka olisi nyt päiväkodissa, olisi siellä haalari joka päivä. Onhan se tuossa naulassa mutta katsotaan ehtiikö päiväkotiina asti :) Villervalla on meidän sellainen väripilkku :D

    Zallaah, no vaikeaa on :D Toivon että likan haalari mahtuu syksyllä, alkaa olla aika vaikea löytää 110 senttistä haalaria ilman vyötärökumpparia :(

    sanna, nuo keinut olivat täysin hangen sisällä koko talven :D Itse yleensä puen likan mutta olen nyt huomannut että osaahan tuo näköjään itsekin ;D

    pipsukka, meillä oli tänään softis kun meinasin että jos oltaisiin pelkällä hupparilla joka oli sen alla. No ei oltu kun kylmeni mutta samalla totesin että tuo softis on täydellinen näille keleille!

    Hipsu, en ikinä ole ajatellut ennen miten nuo tuolla konttaa. mutta tunnustan että tytön ja kaikkien vaaleanpunaisien vaatteiden jälkeen olen alkanut kiinnittää huomiota asiaan :D Noh, käyttöä varten ne on hankittu :D

    Marika*, keltaiset rukkaset on Pisaran kurahanskat, niissä on muumimamma ja muumipappa varressa. (Ilahduttaa lasta mutta jää kätevästi hihaan piiloon ;) ). Ostin Etolasta ja hintaa oli 5,90, viereiset Rukkan keltaiset maksoivat 9,90. Tänään ainakaan täällä ei noita enää ollut kuin yhdet jotka osti ystäväni pojalleen.

    Tuatara, no tuosta olen ollut iloinen ettei ole tarvinnut päiväkotiin vaatevuoria kuskailla -vielä :D

    mizyena, minä EN ole unohtanut ettei teidän tarvitse tälläisiä edes miettiä :D Vs. Villervalla kiittää :)

    Pirjo, suosittelen kerrostamista, meidän lapset ainakin paistuisivat topissa :D Ja tulisikin kunnon kesä ja äkkiä!

    Kiva kun olitte taas pistäytyneet ♥

    VastaaPoista
  16. joo se on totta, mutta ehkä sitten pitää tyytyä siihen kumpparivyötäröön. tai tarpeeksi vaan vaatetta, että pärjää ilman haalaria. onneksi syksyyn on pitkä aika :D

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥