18.8.2009

Ne asiat mitkä jää.


Onko niitä joka perheessä?
Pliis, sanokaa että on.
Meillä tuntuu ainakin olevan aina asioita taustalla.
Pieniä juttuja, isoja juttuja
-jotka pitäisi tehdä.
Mutta ne hautautuvat kaiken muun taustalle.

Niitä kerääntyy, kasaantuu ja pinoutuu.
Tuntuu ettei siitä loppua tuu.
Joskus "pop" ja ne nousevat pintaan.
Mietin miten voimme olla näin aikaansaamattomia =D

***


Koko kevään olin menossa Rekolaan. Siellä on Lastentarvikekirpputori Villa Lyhty. Kun vihdoin sain päivän päätettyä tuli se junalakko. Siis ensimmäistä kertaa 8:aan vuoteen olen menossa lähijunalla jonnekin ja ne ovat lakossa -miten niin minun tuuriani.

Nyt kirpputori aukesi kesälomalta ja menimmekin koko perheen voimin käymään ja kyllä kannatti! Edellisenä päivänä olin harkinnut pienelle Muumifanille pikkumuumia Ison Karhun kaupassa Kampissa, jäi kuitenkin hyllyyn, ajattelin että ehkä sitten joululahjaksi. Mutta nyt meillä on isompi Muumipappa - se muutti meille Villa Lyhdystä 4 euron hintaan ja otti kaveriksi samasta pöydästä 2 euron Teletappi Pain.

Villa Lyhty on todella siisti ja selkeä kirpputori jossa ehdottomasti kannattaa käydä jos on mahdollista.



Noin vuosi sitten ostimme makuuhuoneeseen telkkarin. Samalla kiinnityskiskot seinään. Noooh, vuoden on telkkari ollut lipaston päällä ja kiinnityskiskot laatikossa. Kyllä ne maalattiin valkoisiksi mutta seinään asti eivät ole kerenneet -kunnes nyt. Kylläpä tuli huoneeseen "tilaa" noin pienellä asialla.




Ja ne puput! Ne pupuraasut ovat olleet laatikossa, litistyksissä, päällekkäin ...voi raukkoja. En pidä avohyllyistä enkä avonaulakoista mutta nyt on aika heittää tarpeet estetiikan edelle ja lapsille saada oma naulakko. En löytänyt valmista kivaa naulakkoa joten päätin koota sellaisen itse. Ei se ollutkaan niin helppoa mutta pikkuhiljaa ;) Koukut on nyt saatu seinään. Niiden ylä- ja alapuolelle tulee vielä hyllyt sekä korit. Laitan sitten valmiista kokonaisuudesta kuvan -pyrin ettei siihen mene yhtä pitkä aika kun pupujen asentamiseen.




...onneksi jäi vielä monta pikkuprojektia alle kytemään.
Mitä tästä tulisi jos ei jokaiselle vapaahetkelle olisi jotain väkerrettävää =)

18 kommenttia:

  1. Ihanat puput! Mistä tuollaisia saa?

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään noista pupuista! Ihania!
    Ja Late Lammas on yksi suosikki lastenohjelma! ;)

    Ja kyllä: saamattomuus vaivaa myös meidän perhettä! Joku asia jätetään johonkin ja ajatellaan myöhemmin miettiä missä se olisi parempi. Myöhemmin voi olla vuoden päästä tai parinkin.

    VastaaPoista
  3. Täällä ilmoittautuu heti yksi, jolla on paljon hommia rästissä. Taulu-TV on odottanut asennusta seinälle jo 3,5 vuotta eikä enää sinne pääsekään. Teinkö ennätyksen?

    VastaaPoista
  4. Voih tälläistä meillä juuri on. Kodissamme on tuhat asiaa mitkä on odottaneet jo kauan.

    Ja samaa kyselen, mistä tuollaisia pupuja saa?

    VastaaPoista
  5. Meillä on aina pitkä lista (ihan oikeasti listattuna exceliin, vaikkemme kumpikaan insinöörejä ole) taskeista mitä pitää tehdä kotona ja mökillä. Välillä niihin väkerretään jopa kustannusarvioita mukaan. Minun haasteeni on se, että saisin listat lyhenemään, kun yleensä tuppaa tulemaan pari uutta taskia listalle samaan aikaan kun yhden saa hoidettu pois alta. Ikuisuusprojekteja löytyy meiltäkin...

    Puput ovat ihanat. Mistä olet hankkinut?

    VastaaPoista
  6. Ihanat, ihanat puput. =)
    Noita tekemättömiä asioita jotka odottaa...ON, niitä on meillä vaikka kuinka paljon. Joskus tuntuu että se "kasan" alle hautautuu...=(
    Tänään ajattelin postata kodin totaalikaaoksesta. Ehkä pitäisi...näin syksyn kunniaksi raottaa todellista lapsiperheen arkea kun ei hommat vielä kesän jäljiltä rullaa normaalista.
    Uskallatko katsoakaan jos postaan? =)

    VastaaPoista
  7. Ihanat puput, mistä ne on ostettu?
    Odotan innolla valmiista kokonaisuudesta kuvaa!!!!

    Ja kyllä, meillä on kokoajan kasa asioita jotka pitäis tehdä. Mutta ne hautautuu arjen kiireiden alle ja välillä ne muistuu mieleen, tai osuu silmään ja hetken vaivaa mieltä "nuokin pitäisi laitta"

    VastaaPoista
  8. pupuihin minäkin ihastuin...mistäs ne ovat! Ja kyllä, muumeja ja teletappeja taitaa olla joka perheessä, meillä myös barbapapa ja myyrä lisäksi...

    VastaaPoista
  9. Minä käyn säännöllisesti tuolla Villa Lyhdyssä. Välillä varaan myös pöydän ja myyn pois tarpeettomia vaatteita ja tavaroita. Nytkin olisi parin viikon päästä pöytä siellä. Kävijöitä on todella paljon. Jonkin aikaa jo käyneenä olen tosin huomannut, että vaatteiden kunto on hieman huonontunut.. Olen todella nirso, joten vaatteiden pitää olla tosi hyväkuntoisia (parhaat viedään varmaan ihan samantien),jotta ostaisin. :D Välillä tekee edullisia löytöjä.
    /Sanna

    VastaaPoista
  10. Täällä kans ilmoittautuu yks onneton pariskunta, jolla keskeneräiset asiat riippuu ja roikkuu... Tauluhyllyjä pitäisi laittaa lastenhuoneisiin, ne ovat odottaneet meidän sängyn alla pari vuotta. Ja entäs tämä pyykkiralli! Puhtaat pyykit saattavat lojua viikon/kaksi koreissaan... Pyykkiä kyllä pestään, mutta harvoin se pääsee kaappiin asti. Löytyyhän ne niistä koreistakin!! Muutenkin tavaraa lojuu vähän siellä sun täällä. Voi elämä, joskus tuntuu että onkohan tämä ihan normaalia.

    Niiiiin ja mistä ne puput!!!! Koukkuja pitäisi meidänkin tuulikaappiin asentaa...

    VastaaPoista
  11. Yhdyn niin noihin edellisiin kommentteihin ;) Meillä muutettiin varmaankin pari vuotta, siis muuton jäljiltä oli piiiitkään asoita tekemättä ja tavaroita laittelematta sun muuta. Ja aina tulee vaan lisää ja lisää hommia, joita huomaa, ettei ole tehty, pitäis tehdä..

    Ja nuo puput: ihania! Teillä on muutenkin niin ihanan näköinen koti ja lapset ja kaikki, tuntuu kuin teillä olisi aivan täydellistä ja täydellinen perhe :D

    T. kade!

    VastaaPoista
  12. Huoh - ihanaa kuulla että muissakin perheissä tekemättömiä töitä riittää. Niin meilläkin. Ja tuntuu, että vaikka ihan oikeasti koko ajan painaa tukka putkella, niin tekemättömien töiden listat senkun kasvavat. Itse olen vielä "mullehetikaikkitännenyt"-tyyppiä, joten inhoan kaikkea keskeneräisyyttä ja se ärsyttää..:(.

    TOSI KAUNIITA KUVIA tässä bloggauksessa - taas:)!
    Puput ovat ihania (kuten myös makkarin taulutelkkari Late Lampaineen).

    VastaaPoista
  13. Samaa täälläkin, keskeneräisten projektien lista vaan kasvaa. Makuuhuone on edelleen remontoimatta ja sitten on pienempiä tekemättömiä töitä. Mä olen jo luovuttanut, ennen olin kaikkinythetivalmiiksi, mutta enpä ole enää.

    VastaaPoista
  14. Meillä asiat venyy ja voivat jäädä vuosiksi tekemättä, aina on jotain kiirellisempää tai vakavampaa. Vuodet kuluvat ja hommat ovat silti tekemättä, siksipä iloitsin kesällä kun seinät saatiin maalattua vuosien suunnittelun jälkeen ; )

    VastaaPoista
  15. Kurkkasitko paljon pöydän vuokraus maksaisi tuolla Villa Lyhdyssä? Tai tietääkö joku muu? Siis uskomatonta että asun suht lähellä ja en ole löytänyt sinne aiemmin...

    Terkuin,

    -Nina-

    VastaaPoista
  16. Mrs Agatha, no kuule, sepä siinä rassaakin ku se voi tosiaan olla vuosi tai pari =D

    Violette on juuri lunastanut palkintonsa, 3,5 v. on aika hyvä saavutus. Tosin, kun se maaginen raja ylitetään niin siitä on hankala enää sitä asiaa saada tehtyäkään :D

    Hantta, olen kommenttien tuloksella tullut johtopäätökseen että näin sen täytyy olla joka kodissa ;)

    Tuatara, itsekin harrastin listoja. Olen luovuttanut sillä koneelta en niitä muista katsoa ja paperit täyttävät kaikki paikat :D

    Anrinko, no tottakai uskallan! Se voisi jopa olla jollain tasolla lohduttavaa :D


    Marika, No yritän patistaa miestä että leikkaa ja maalaa hyllylevyt *pati pati pati...* Korien osalta olen vielä itse epävarma, riittääkö nuo jo hankitut vai tarvitaanko muutama lisää...

    Prinsessa Trio, voi kun näkisit kuvan meidän isosta Barbapapasta... Sillä oli matsit ison sinisen tussin kanssa :(

    Sanna, no ehkäpä treffaamme siellä joku kerta! Mielestäni nyt oli aika vähän ainakin meidän kokoisia vaatteita, lähinnä silmäilin leluja ja kumppareita...

    Nirppanokka, kyllä, se on täysin normaalia :D

    kte, kiitos ja älä ole kade, olen vain näppärä valokuvaamaan ;) Ihan yhtä sekasortoinen perhe me ollaan kuin mikä tahansa muukin :D

    Tanja, olen kyllä ajatellut että teillä jos kenellä on aina kaikki vimpanpäälle ja tiptop :)
    Minäkin olen mullehetikaikkitännenyt-ihminen... tosin nykyisin hyvin valikoiden ;)

    Katri, kun saatte valmista, tulisitteko tänne tekemään remontista jääneet hommat valmiiksi ;)

    Kiitos ihanista ja runsaslukuisista kommenteista, wautsi wau =)

    Ja sitten ne PUPUNAULAKOT!
    Ne on tilattu täältä:
    http://www.on24.fi/

    anana jatkaa väkertelemistä ;)

    VastaaPoista
  17. Mullakin to-do-lista pitenee joka päivä, kotona, töissä, stugassa. Ja autokin pitäisi pesettää...

    Normimeininki siis;)

    VastaaPoista
  18. Meillä listat vaan pitenee, kun jotain alkaa tehdä! Eli kun yhden homman aloittaa niin hoksaa sata seuraavaa. Mut niinkait se kuuluu ollakin ettei kaikki ihan valmista ole, silloin tulee tylsää ja luovuus kuolee... Sulla on tosi suloisia lapsia (varsinki tyttö on ihan meidän tytön näköinen...)osaisinpa itsekin kuvata noin!

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥