2.8.2009

Ongelma.

Minulla on tapana jättää kaikki uudet ostokset, tilaukset ja muut hankinnnat olohuoneen isolle pöydälle. Sitten ne ovat siinä määrättömän ajan... ja pino vain kasvaa. Ne pitäisi laittaa heti kaappiin mutta jostain syystä eivät sinne mene.

Mihin te muut laskette käsistänne kotiin kantautuvat hankinnat?


Viikkarin kenkiä on kyllä 2, mutta Padmé vei toisen =)

Haluaisitteko kuvia näistä vaatteista ja ehkä informaatiota
mistä ja miten?

19 kommenttia:

 1. Meillä ne kertyy makuuhuoneen lipaston päälle. ;)

  VastaaPoista
 2. Noi Viikkarit jäi kiinnostamaan, mistä ne on? Onko ne syysgoret? Kivan näköiset ainakin!

  VastaaPoista
 3. Joooooo, kuviasi on aina ilo katsoa!

  VastaaPoista
 4. Mia, ihanaa että on joku toinenkin <3

  Essi, viikkarit on Goret. Meillä ei aikaisemmin ole viikkareita ollut sillä en ole pitänyt niiden ulkonäöstä mutta nuo on nätit ;)
  Stockan kantiksessa tässä kuussa 55 e ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla kasaantuu kasseissa meidän makkariin...näky on mahtava juuri nytkin. =(
  Paha tapa...

  VastaaPoista
 6. Mulla kasaantuu nyssäkät eteiseen. Mutta ei hätää, pedanttina ihmisenä niille on oma naulakko. Varta vasten ostospusseille suunniteltu.

  VastaaPoista
 7. Makuuhuoneen sängyn päälle, josta nostan ne kuivaustelineen päälle, josta taas takaisin sängyn päälle jne., kunnes muistan, että kaappikin on oikeastaan olemassa.

  Tahtootahtootahtoo nähdä kuvia!

  VastaaPoista
 8. Ilman muuta halutaan kuvia ja infoa miten ja mistä. Niistä voi aina saada kivoja vinkkejä. Varsinkin hinnat aina kiinnostaa.

  Meillä kertyy nyssäkät sivupöydän päälle myös, varsinkin jos ne on seuraavaa kokoa eikä mene suoraan vaatekaappiin.Enemmän nyt kertyy kyllä pois lähteviä. Ne onkin jämptisti laatikossa odottamassa uusia koteja eivätkä loju missään.

  VastaaPoista
 9. Mäkin haluan ehdottomasti lisää kuvia ja mistä ostit ja paljolla yms! Meillä on KAIKKI paikat tuollaisia... lattialla on kasa kenkiä lipaston edessä, lipaston päällä, sohvilla yms yms.... ;)

  VastaaPoista
 10. Meillä ostoksen on viikattuna vauvanhuoneessa olevalle sohvalle :)

  VastaaPoista
 11. Meillä menee pyykkitelineen päälle tai vaatehuoneen lattialle ellen heti ennätä katsoa läpi, mutta yleensä leikkelen laput ,laitan pesuun ja kaappiin heti.

  VastaaPoista
 12. Hih - hauska tuo ninan naulakko näille ostospusseille..:).

  Meillä kassit lojuvat eteisessä, mistä pelastan ne yleensä kodinhoitohuoneeseen. Jos olen kuvannut jotain, ne jäävät lojumaan ruokahuoneeseen, joko ruokapöydän käyttämättömään päätyyn tai sivupöydälle. Siivouksen yhteydessä sitten löytävät paikoilleen:).

  Olisi tosiaan kiva kurkistaa kasoihin paremmin!

  VastaaPoista
 13. Mä en osta enää koskaan mitään odottamaan, vaan kaikki tulevat käyttöön heti eli siis menevät kaappeihin (sisävaatteet) tai eteiseen henkarille (ulkovaatteet) tai kenkälaatikoihin.

  Meillä mies on niin kova siivoomaan että jos jättäisin jotain pinoja pöydälle, ne vois löytyä kierrätyskasseista alta aika yksikön. Hesarikin on usein päätynyt eteisen lattialta lehtiroskikseen ennen kuin olen ehtinyt sitä lukea..

  VastaaPoista
 14. Hui miten kalliita kenkiä suomessa on :D Kyllä me säästetään pitkä penni kun ei goreja tarvita :D

  Mua ärsyttää kaikki ylimääräiset nyssäkät ja pussakat eli tungen vaikka mielummin sotkuun kaappiin kuin jätän näkyville :D

  ps. "Vilkuttaa edelliselle kommenteoijalle Essille" :D

  VastaaPoista
 15. Lisää kuvia, pliiiis!

  Meillä mun ostoskassit jää lojumaan eteiseen tai portaiden alle (sinne on hyvä jemmata kaikkea...). Ennen myös vaatehuoneeseen. Nyt vaatehuoneesta on tehty enemmänkin lasten lelujen säilytyspaikka (käynti pienten huoneesta), joten sinne ei oikein voi mitään jättää eteen kun sitä käytetään päivittäin. Jospa vaikka auttaisi sen siistinä pysymiseenkin, ennen sinne oli helppo työntä tavaraa ja iskea ovi kiinni.

  Ja minä ostan myös tulevaa käyttöä varten, alesta ja kirppikseltä. En kuitenkaan kuin max vuodeksi eteenpäin. Eli ensi kesäksikin on jo jotain löydetty :)

  VastaaPoista
 16. meillä vaatteet menee suoraan pyykkikoriin ja kengät kaappiin tai eteiseen käyttöä varten.

  VastaaPoista
 17. Meillä isommat lapset ja hyökkää kasseille.. repii laput ja sovittaa sitten. Tasan siinnä järjestyksessä. Sitten onkin hirmu pähkäily kun ei ookkaan kiva tai sopiva, tarttis palauttaa mut missä laput. :)

  VastaaPoista
 18. Ihana nuo Ninan ostosnaulakko:)

  Minä kasaan kanssa olohuoneeseen, tason päälle. Välillä myös keittiön sivutasolle. Siitä sitten pyrin siirtämään kaappeihin, mutta yleensä ovat ainakin muutaman päivän ja aleaikaan kasa olohuoneessa kasvoi ja kasvoi... onneksi sain sen ennen matkaa purettua ja järjesteltyä kaappeihin.
  Ja ilman muuta, kuvia ostoksista ja ostopaikoista, kiitos!

  VastaaPoista
 19. Oikeesti mahavaa etten ole ainut jolal jää hieman puolitiehen hetkeksi :)

  Nina, mitähän mies tuumaisi jos tulevasta lastennaulakosta tulisikin ostosnaulakko =D

  Sokrutin, meillä myös likka repii aina laput pois eli palauttaminen tai "uutena myyminen" on aina hieman haaste ;)

  Laitan ehkä vielä tänä iltana jotain kuvia, osa tuossa onkin vk-juttuja jotka sitten tulevat jossain vaiheessa ilmestyvään vk-postaukseen -en ole vielä valmis lopettamaan kesää :)

  Kiitos kommentin jättäneille ja heillekin jotka eivät merkkiä jättäneet.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥