9.8.2009

Suomenlinna.
Alvarin kanssa saaressa.
Mukavaa.

Ihan kiva reissu mutta raskas.
Aamusta sinne kannattaa mennä sillä puolenpäivän jälkeen tulee ryysis.
Hyvät rattaat ja fikkarit mukaan.


***
Tytöllä Gymbon t-paita, Name It:n farkkuhame, Lindexin leggarit ja Beppin sandaalit.
Pojalle Gymbon t-paita, Legon shortsit, hattu Benettonilta ja kengät Scethers.

4 kommenttia:

 1. Voitais mennä nyt loppukesästä tuonnekin vielä, jos ehditään....

  VastaaPoista
 2. moi! me oltiin just viime viikolla pari yötä (retkeilymajassa) ja pari päivää Suomenlinnassa koko perheen kanssa (= minä, mies ja neljä vilkasta poikaa). oli tosi mukavaa ja vauhdikasta!

  VastaaPoista
 3. Minunkin oli tarkoitus suunnata eilen Suomenlinnaan kuvailemaan, mutta lopulta kirpparikierros vei voiton. Pääsittekö kuitenkin hyvin takaisin mantereelle? :) Aamun Hesarissahan oli juttua mahtavasta väkimäärästä, eikä lauttojen kapasiteettikaan taitanut enää riittää...

  VastaaPoista
 4. Me menimme lähes tyhjällä lautalla ja se lautta jolla lähdimme takaisin oli täpösen täynnä Suomenlinnaan tulijoita. En siis ihmettelisi jos sieltä illemmalla olisikin ollut vaikeuksia päästä pois.

  Itse olisin halunnut lähteä tänään Hietsuun kirpparille mutta kun ei seuraa löytynyt, tyydyin siivoamaan kotona -loistava tapa viettää hellepäivä :(

  Itse olisin myös halunnut kuvata enemmän itse Suomenlinnaa. Toistuvasti kuitenkin huomaan ettei kohteiden kuvaamisesta tule mitään kahden lapsen kanssa. Siispä ainoa tapa saada kuvia Suomenlinnasta oli sijoittaa myös lapset tähtäimeen, sekin on tapa pitää heitä silmällä ;)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥