4.8.2009

Juotiin parvekkeella kahvia.


Kuivateltiin pyykkejä.
Nyt niin voi tehdä.
Osa menee rumpuun
ja
osa saa ulkona ihanan raikkaan tuoksun.Hurina pihalla herätti ajatuksista.
Muutama sananen huoltomiehen kanssa selvitti.
Hiekkalaatikkoon vaihdetaan hiekat.Koska laps ei nuku enää kauaa.
Tuumasta toimeen.Koska kaikki muutkin niin minäkin. Asoksen alea penkomaan ja siellä oli juuri ne 2 juttua mitä olin aiemminkin katsellut, nyt vain edullisemmin: tyttöä täysin kuvaava tekstipaita Snuglolta sekä huppuvilkkatakki Pumpkin Pachilta. Kun huomasin että postit ovat vähintäänkin kohtuulliset, otin kyytiin vielä Cath Kidstonin hupparin sekä Pumpkin Patchin taskupaidan. Näiden postit olivat vain 3,95£. (Jos olisin vielä lisännyt yhdenkin tuotteen olisivat postit nousseet 13,95:een, eli aika isot harppaukset niissä on ;) )


Ralph Laurenin mekko on Ebaysta.Vihdoinkin tein tilauksen Katrin vinkkaamaan Designer Babes nettikauppaan. Sivusto voisi ehkä olla parempi mutta palvelu on ystävällistä ja nopeaa. Kaupasta löytyy mm. Gymboreeta ja Gap:iä joista jälkimmäinen kiinnostaa minua enemmän, Gymbolta tilaan suoraan jos tilaan. Muuten vaatteet olivat juuri sitä mitä pitikin mutta kengät ovat liian pienet ja menevät uutena myyntiin. Postit olivat ihan ok, olisikohan noin 13 euroa tullut näille yhtensä.Klassinen sitä sun tätä kasa :) Mc babyn caprit Pikkuväen alesta, samasta paikasta myös Legon sukat. Pikku Kippari Isossa Omenassa myy nyt -50%:lla ja sieltä mukaan Kammakarlon leggarit. Kai jokainen tyttö haluaa Kittyshortsit? No tässä on hiekkikselle ensi kesäksi Henkkamaukan alerekistä. Gapin hupparin tilasin Ebaysta erään toisen Gapin tuotteen kanssa. (En voi sitä tässä esitellä sillä se on lahjaksi).Kuten nämäkin kengät, olivat monet kasassa olleet vaatteet välikauteen. Koska teen erikseen välikausibloggauksen, tulee niistä kuvia myöhemmin. Tässä nuo Stockan kantiksen Viikkarin Goret sekä Prismasta pihalenkkarit.
***

Lisää parvekkeen tapahtumista myöhemmin.
Kiitoksia mielenkiinnosta.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

12 kommenttia:

 1. Aaaawwwh, mistä ja MILLOIN W&B:n pallokupit on ostettu??????

  VastaaPoista
 2. Voi että, sulla on aina niin ihania ostoksia, että voisit ryhtyä vaikka personal shopperiksi meillekin. Teet kyllä niin hyviä löytöjä, että ei ole tottakaan.

  VastaaPoista
 3. Ihanat ostokset ja tuota samaista T-paitaa Asokselta on minä katsellut Niklakselle. Sopisi niin hyvin meillekin tuo teksti.

  VastaaPoista
 4. Toisinaan täällä blogissa vierailen, ja täytyy kyllä hieman ihmetellä, että miten teidän tytöllä on niin valtavasti vaatteita? Ehtiikö hän todella käyttää kaikkia?

  VastaaPoista
 5. Jarna, pomppu on ostanut minulle kupin synttärilahjaksi Stockmannilta huhtikuussa.

  shaoli, kiitos. Ilmanmuuta voin ruveta shopperiksisi, mennään vaikka yhdessä joku päivä ;)

  Katri, no sepä se. En tosiaan kauheesti tykkää tekstipaidoista mutta joskus kolahtaa. Tuo meillä on varmaan päällä 3 v. synttäreillä niin säästyy mekotkin siitimpinä ;)

  Kyllä, ehdimme käyttää kaikkia vaatteita :) Koska ostan liki kaikki vaatteet alesta, ostan aina seuraavien kausien vaatteita. Tällä hetkellä meillä on käytössä jopa 3:n koon vaatteita ja tosiaan kaikki syys/talvi/kevätvaatteet jo valmiina. Ensi kesäksi olen nyt tehnyt enimmäkseen ostoksia, tosin paljon vähemmän kuin viime vuonna tein.
  Hyvin harvoja vaatteita on jäänyt käyttämättä ja syynä on ollut väärä koko tai malli... tyttö on paljon pulleampi kuin veljensä on ollut ja isompikin ja en vielä osannut sitä odottaa viime kesänä.. eli tästä syystä osa vaatteista ei ole yksinkertaisesti mennyt tytön päälle missään vaiheessa, näitä on silti ihan muutamia yksittäisiä kappaleita.

  VastaaPoista
 6. anana,on siis ostanut sulle huhtikuussa lahjan vaikka olet vaaka eli syksyllä syntynyt? On ainakin ollut ajoissa=DDD

  VastaaPoista
 7. Oonko? Enpäs oo, oon oinas :)) ...ja vielä kovin tyypillinen sellainen, eli helppo ja leppoisa ;)

  Hmm, oonkohan mä kirjottanut jonnekin vahingossa että olen vaaka?

  VastaaPoista
 8. Hei dementia go go, sotkin sut aivan tyylipuhtaasti Ninaan!!!!8-o
  Joo, anteeks=)))

  Mutta kuppi on ihana!

  VastaaPoista
 9. On se, pojalla on hyvin kehittynyt maku ;) Ja kiitos, minut saa mielellään sotkea Ninaan, Nina on niin tyyli ja särmä ;)

  VastaaPoista
 10. Hehee.. Mehän ollaan Ananan kanssa kuin kaks marjaa. Mäkin olen oinas, lokakuussa syntynyt sellainen.

  Paitsi nuo kuvat, mä olen niin paljon parempi. Ootteko huomanneet, ettei Anana oikein osaa kuvata? Sillä on niitä ihmeellisiä varjoja ja milloin puuttuu kuvattavalta pää tai näkyy pelkkä jalka. Oikein hävettää toisen puolesta:D

  VastaaPoista
 11. Niin, surkeita kuvia, mutta ei voi mitään=D

  VastaaPoista
 12. Mun kamerassa on varmasti liian pieni putki kun siihen ei vain mahdu kaikki ruumiinosat :( Taidanpa laittaa reklamaatiota Canonille ;)
  Toistaiseksi joudutte tyytymään näihin kuvatuksiin ...

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥