9.8.2009

Kohta se on ohi.
Aamukaste sandaalivarpaissa.
Varjot vihreässä.
Sininen taivas lehtien läpi.
Auringon säteet pihakoivussa.
Se vihreä, josta minäkin pidän.
Varjot kalliossa
ja
lapset hiekkaleikeissä.Tulee syksy.

(Don't shoot the messanger)

11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia!Minä pidän eri vuodenajoista, joten oikeastaan syksykin on ihan ok. Jotenkin tuntuu, että on nyt loman jälkeen paljon inspiraatiota uusiin asioihin. Yksi haaveistani, eli valokuvauskurssi, saattaa toteutua. Oletko sinä käynyt jonkun kurssin vai oletko ihan itse opetellut kuvaamaan? Sinun kuvasi ovat aina niin kauniita.
  Mukavaa uutta viikkoa!
  /Sanna

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Ja syksykin on kiva, kauniita lehtiä putoilee maahan ja talven odotus alkaa. Ensimmäiset lumihiutaleet leijuu taivaalta ja voidaan iltaisin taas katsella takkatulta.
  Minä tykkään kaikista vuodenajoista ja en varmaan osaisi olla aina lämpöisessä.

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat! Ei ammuta ei, sillä tänä kesänä (toisin kuin viime kesänä) olemme saaneet tarpeeksi aurinkoa ja lämpöä. Syksy on minusta paras vuodenaika siihen loskaan asti. Lehtikasat, lätäköt, puista tippuvat lehdet - ah, mitä muuta voisi toivoa?! Poikakin jo kovasti odottaa lunta ja lumiukkojen tekoa. Poika voi vielä pettyä, minä en: lätäköt tulevat ja lehdet tippuvat, lumen tulosta sitten neuvotellaan...

  VastaaPoista
 4. Ps. Kyllä minä voisin asua myös kesässä vaikka joka päivä, mutta yritän suhtautua syksyn tuloon... öö... positiivisesti*?!!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, kun se syksy tulee! Minä pidän ehken eniten vuodenajoista juuri syksystä. Värikäs luonto on vaan niin kaunis ja se ilman raikkaus! :o)

  VastaaPoista
 6. Älä manaa, ei olla edes Suokkiin vielä ehditty.

  Vaikka tykkään mäkin syksystä, lämpimän kesän jälkeen.

  VastaaPoista
 7. syksy tulee, tehnyt tuloaan jo pari viikkoa.
  Sen tuntee ja haistaa tuulessa.
  Minusta aivan ihanaa!!! Rakastan syksyä, aurinkoisia päiviä, kirpeä tuuli ja upea väriloistu. Se hetki ennen kuin tulee pakkaset. Ihaninta!!!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia. Varsinkin tuo ylin puista otettu kuva varjoineen.

  Syksy tosiaan tulee, hiukan haikeaa, vaikka ilmojen puolesta olenkin enemmän syksyihminen.

  VastaaPoista
 9. Minäkin tykkään syksystä, kunhan se ei tarkoita jokapäiväistä vesisadetta... Mutta rakastan sitä ihanan raikasta viilenevää ilmaa, pimeneviä iltoja, värikkäitä lehtiä, kuivissa pudonneissa lehdissä kahlaamista (vaahteran lehdet ihan parhaita tähän :) ). Lisäksi syksyyn liittyy mulla tietynlainen "puhtaalta pöydältä" aloittamisen tunne, taitaa olla perua kouluajoilta.

  Ihanaa kun vuodenajat vaihtuvat, en kyllä jaksaisi kokoajan syksyssäkään elää. Innostun aina kun vuodenaika vaihtuu, oli se tuleva sitten mikä tahansa. Mutta jos yksi suosikki pitäisi valita, olisi se syksy.

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia (kuten aina) ja ihanan positiivisia kommentteja. Ainut mitä ehdin eilen jo panikoimaan oli lasten vaatettaminen. Nyt on ollut niiiiin helppoa heittää kevyet kledjut päälle ja menoksi. Kohta saa taas laittaa vaatetta vaatteen päälle =/

  T. Nina

  VastaaPoista
 11. Sanna, kiitos :) Sinullakin on kauniita kuvia! En ole käynyt kurssia, olisi mielenkiintoista mennä tai vaikak ostaa joku aiheeseen liittyvä kirja...tähän mennessä olen ollut itseoppinut =)

  Kiitos kaikille mullekin ja on todellakin upeaa että kommentit ovat positiivisia. Hieman arvelutti aluksi koko bloggaaminen kun ajattelin että jos täällä sitten joutuu hyökkäysten kohteeksi mutta minulla on selkeästi niin mukavia lukijoita että tunnelma on pysynyt erittäin mukavana.

  Itsekin odotan syksyä, tuskin odottaisin jos kesää ei enää ikinä tulisi sillä rakasta lämpöä ja aurinkoa :) Pidän jokaisesta vuodenajasta...paitsi siitä ihmeajasta joka tuntuu olevan nykyisin niiden välissä: loska, tuuli, vesi ja sellainen määrittelemätön harmaus.

  Mutta syksyn tuoksu, kahisevat värikkäät lehdet ovat mahtavia. Olen valmis =)

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥