22.8.2015

Ootko ikinä miettiny miltä sudenkorennot näyttää?


Meillä kun avaa terassin oven niin ilmassa vaan pöllähtää. Liskojen ja käärmeiden lisäksi pihalle on muuttanut sudenkorentoja ja ei ihan muutamaa. Niitä on vähän erinäköisiä  mutta taitavat olla aitosudenkorentoja. On ne aika hauskoja ja pitävätpä meitä ihmisiä pureskelevat ötökät minimissä. Vihollisesi vihollinen on ystävä. ...näitä en ole sentäs nimennyt.14 kommenttia:

 1. Kylläpä on kauniita kuvia. Näistä saisi vaikka tauluja.

  VastaaPoista
 2. Sudarit ovat kauniita, neidonkorento on upea näky myös! Ja niin hyvää työtä tekevät, hyttysille ja polttaisille sun muille hyvästit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLin myös innoissani kun luin että syövät niitä pistäviä ötököitä eli kaikki sudenkorennot ovat enemmän kuin tervetulleita pihallemme :) Ja onhan ne kauniita! Onko Neidonkorennot niitä jotka ovat sinertäviä ja veden pinnalla monesti? Ne ovatkin upeita!

   Poista
 3. Upeita kuvia! Haavena on ollut saada kans muutama otos sudenkorennosta, mutta eipä niitä täällä asfalttiviidakossa juuri näe ja mökillä tavatut yksilöt ovat olleet niin kiireisiä, etteivät ole joutaneet poseeraamaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Tässäkin piti vähän harjoitella että miten pääsee niin lähelle ettei korento karka. Aika nopeasti kyllä opin ennakoimaan pyrähdyksiä ja sitä käytöstä -niin hassulta kun se kuulostaakin :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia!Tykkään sudenkorennoista :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Niin on, vaikkakin onhan tuo pää oikeasti aika pelottavan näköinen :D

   Poista
 6. Olen, mutta en haluaisi nähdä. Sen jälkeen kun kuulin, että ne osaa purra todella kipeästi. Tänä kesänä on ennätymäärä korentoja. Silmien edessä voi vilistää kymmenittäin korentoja, ettet oikein etenemään pääse. Kummallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin myös että joskus äärimmäisessä tilanteessa voivat puraista (jos niitä ottaa väkisin kiinni ilmeisesti) mutta en itse edes osaa sellaista pelätä kun en ole ikinä kuullut että kukaan olisi joutunut korennon puraisemaksi :D

   Poista
 7. Hienoja kuvia jälleen kerran! Millä kameran putkella nämä on otettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katjuska ♥ Nämä on otettu sillä minun kittiputkella eli Canonin 18-135mm :) Kamera on 7D... eli ei mikään uudenkarhea ollut enää vuosiin :)

   Poista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥