18.1.2015

Regia Stripemania ja vähän sukkamaniaTein tällä viikolla sukat langasta joka jo hetken on odottanut pääsyä puikoille. Lanka ei ole ikinä lankakartoissa herättänyt minkaanlaisia tunteitä mutta kun näin Instagrammissa kuvan keskeneräisistä raitasukista samasta langasta, pääsi suustani välitön "Oooooh!", enkä sittemmin ole ollut ainoa. Onneksi mieheni sattui olemaan samaan aikaan Tampereella ja haki kerän lankaa Lankaidesta ja viimein viime viikolla lankavaraston siivouksen yhteydessä päätin ottaa langan työstöön. Väri Leaves viittaa enemmän syksyyn kuin tammikuuhun mutta ei se into vuodenaikaa katso.

Omien jalkojen kuvaaminen on aina yhtä mielenkiintoista, olisi ehkä pitänyt tehdä samanlaiset pienemmät ja laittaa bella malliksi mutta ehkä näistä jonkun kuvan saa. Tälläisen valmiiksi raidoitetun langan isoin haaste tai tuuri on siinä, että miten ne raidat sattuu kantapäässä. Kantalappuun lähdin tarkoituksella "uudella" värillä mutta minulla kävi järjetön tuuri että kantalapun käännön jälkeen raidat lonksahtivat paikkalleen just eikä melkein.Regia Stripemania väri Leaves
yhdestä kerästä tulee pitkätkin sukat
52s/ nro. 3 pyörö

16 kommenttia:

 1. Hyvännäköset sukat ja sulla on aina niin kauniita kuvia, että näitä kirjotuksia eksyy ihastelemaan useemminkin, vaik saman tekstin onkin jo lukenut niin kuvissa on jotain sellaista rauhaa, että pakko palata ihastelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos *ja tähän niiaus". Mukava kuulla että verkkaisesta postaustahdista huolimatta käyt katsomassa ja samoja uuddestaankin, olen otettu :)

   Poista
 2. Nää on mageet! Miekää en syttyis kerällä mut näin. Kivat sävyt! Ja nättejä sukkakuvia, arvostan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monivärilangoista pitäisi aina olla referenssityö vieressä, koska niistä on ihan mahdoton arvioida muuten etukäteen tuleeko kiva vai ei. Ja kiitos, arvostan :)

   Poista
 3. "olisi ehkä pitänyt tehdä samanlaiset pienemmät ja laittaa bella malliksi mutta ehkä näistä jonkun kuvan saa"

  :'-D
  Ahahaaaaaahaaaa! Ai morjens.

  On se kässäbloggaus joskus kovin vaikeaa. Ja ei. En naura(pelkästään) sulle vaan enemmän niille joillekin valinnoille ja ratkaisuille, joita itse olen tehnyt. Bloggaamisen nimissä. :'-D


  Mutta siis asiaan. Tosi jännä väripläjäys tosiaan. Ei hassumpi! :-) Ja toi hupparisukkamalli. Täytyy kyllä kokeilla! <3

  VastaaPoista
 4. Hauskat nuo "kiristysnyörit" sukan varressa :) Saakos toivoa laskettelu/lautailu postausta, kun olisi niin ajankohtainen 6-vuotiaalle :) -sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ja tällä tahdilla sen toteutan ajankohtaisesti heti kesäkuussa :D Ihan mahoton meininki, yritän saada jotain kasaan heti kun pääsemme mäkeen!

   Poista
 5. Regian langat on kyllä mukavaa kudottavaa. Kivan väriset sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pitäisi vaan nyt löytää seuraava "must-väri" :)

   Poista
 6. Kauniit ja erittäin ihana kuva tuo jossa sukka rullalla. Olet taitava!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥