16.9.2014

Thermo jeggings @ name It


Näiden nimi ei taatusti ole thermo jeggings enkä voi ottaa kunniaa tästä löydöstä itselleni. Jos blogimaailman raadollisuus välillä onkin ollut käsinkosketeltavaa niin yksi hienommista asioista mitä bloggaamisesta on seurannut, on kasa uusia ystäviä. Niinpä eräs päivä kuulin että name It:iin on tulossa vuorillisia jegginssejä ja sovittiin että se infoo joka ensin näkee... ja tänään WhatsAppissa kaikui saapumisilmoitus, ei liikkeestä vaan kaverilta. Nämä toimitettiin todellakin kuin Manulle illallinen, menin vain liikkeeseen hakemaan housut varauksesta ja maksamassa, my kind of shopping!

"BINA BLUE KIDS DNM LEGGING 514" on koodisana jolla näitä kannattaa metsästää ja hintaa farkun kaltaisille housuille fleece vuorilla tulee 29,95 euroa eli ei ihan mahoton. Pinta on farkkumaista joustavaa kangasta, kokonaistuntu fleecen kanssa ehkä hieman sukelluspukumainen mutta oletettavasti nämä hieman vetristyvät käytössä. Vuori ei ole irtonainen vaan päällikankaan nurja puoli. Muuten slim-farkkumainen luukki mutta sisäreisissä ratsastushousumaiset kanttaukset. Ja se mitoitus... bella on reilu 130 ja housut 134cm, ei ainakaan pienet ehkä aikalailla kokomerkintäänsä mukailevat ja pitkä mitoitus (tytöllä käytössä myös koon 140 housuja jotka ei ole isoja). Käyttäjä kommentit: ihan ok, pehmeet ja hyvä väri.

Tälläisiä housuja myydään aivan liian vähän, niitä saa joka vosi etsiä kissojen ja koirien kanssa tai olla ilman. Ymmärrän että meidän sääolosuhteet ovat aika marginaaliset, mutta voisi kuvitella että muutama ennen kaikkea Pohjoismaihin lastenvaatteita valmistava yritys voisi ottaa perusmallistoonsa fleece- tai villavuorillisia housuja. Ihan tosi, olis kuulkaas tosi kätsyt!

Ps. name it:llä oli mukavan näköiset topat, kannattaa tsekata jo tarvetta on.



18 kommenttia:

  1. On aikas mahti löytö tosiaan! Minun lapsuudessa oli TOPPAFARKKUJA!!! Ei varmaan kauhean suosittuja olleet silloinkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, nyt kun sanoit niin taisi olla minunkin lapsuudessani... Ehkä sillon tiedostettiin paremmin ilmaston vaatimukset pukeutumiselle ;)

      Poista
  2. Millaisille keleille sanoisit noiden käyvän? Siis millä asteilla noihin voisi pukeutua ettei olisi liian kuumat ja mahtaako pakkasilla taas palella noissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä riippuu niin kantajastakn. Meidän lapset on aika kuumaverisiä joten varmasti hyvin menevät pakkasella tälläisissä, ei nyt ulkoilessa mutta muuten. Sanoisin että siinä missä aiemmin on tarvinnut vetää fleece/villakerrasto farkkujen alle niin näillä voi jättää pois. Jos näiden alle laittaa vielä ohuet villapitkikset, pärjää varmasti vielä kylmemmässä. Mitään kosteussuojaahan näissä ei ole eli varsinaiseen ulkoiluun sitten muut housut.

      Poista
  3. Näyttää & kuulostaa hyvältä etenkin koululaisille jotka eivät suostu ulkohousuja käyttämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä just! Kauhulla katsoin kun Jii alkoi kolmosella jättämään toppahousuja pois ja mietin että miten se tarkenee siellä välkillä. Itse jäädyin pitkiksistä huolimatta jo kun kävelin autolta konttorille :D

      Poista
  4. Menisikö mallinsa puolesta pojalle?
    T: Nitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää mun mielestä on tyttöjen housut, ne ratsarikanttaukset ehkä tekee sen. name it:llä on yleensä vastaavat vatteet niin tytöille kuin pojillekin, eli jos soitat vaikka Jumbon myymälään niin osannevat kertoa olisiko vastaavia myös pojille :)

      Poista
  5. Näitä etsin meillekin viime syksynä ja jäin ilman. :/
    Eivät varmaan postita liikkeestä..? Meillekin tarvittaisiin nuo farkut tytölle sekä pojalle.
    Harmittaa ettei ole liikkeitä lähellä täällä savonlinnassa eikä ole ketään jota pyytäisin meille hakemaan ja postittamaan. :(

    VastaaPoista
  6. Mitä luulet, millainen (kissan-)karvankerääjä tuo fleece on? Noi ois kyllä meillekin hyvät housut! -Piia

    VastaaPoista
  7. Kun muutama kyseli mallin sopivuutta pojalle, niin vinkkaan toisesta vaihtoehdosta. Me hankittiin pojalle Reiman mustat kosteudenpitävät sammarit vuorella. Ovat siis ulkohousut, mutta eivät näytä varsinaisesti siltä (malli Roy).

    Liukaspintaisen vuoren kanssa voi tarvittaessa laittaa alle vielä fleeceä/villaa, aiemmasta kokemuksesta fleecevuoren alle (ainakin jos housut suht tiukatkin kuten farkut) on hankala lapsen saada villaa tai lisäfleeceä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, nyt kiireessä vastaan tähän että meillä on myös Reiman poikien "ulkosammarit" sekä bellalla on ollut vastaavat tyttöjen legging-malliset softshell-kuorihousut. Molemmat ovat oivat jos tosiaan tekee niin päin että alle laittaa sitten niitä lämpimiä kerroksia. Nuo käyvät syksymmälläkin kun pelkkä kuori vielä riittää ja ne tyttöjen housut on kuin tehty luisteluun ;)

      Poista
    2. Pitääkin hankkia ne! Kiitos!

      Poista
  8. Just eilen kävin ostamassa topat, eka kertaa name it-merkiltä (kerrankin olin ajoissa liikkeellä) ja oli kyllä kivoja kuosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oikein pisti silmään ne topat! Toivottavasti myös laadullisesti ovat kunnossa. Itse ajattelin palata vielä niihin alusvilloihin sekä fleecesormikkaisiin mitä näin liikkeessä :)

      Poista
  9. Voi eikö näitä myös voisi olla aikuiselle? Näyttää ja kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  10. Kiitos paljon vinkistä! Olisi kiva nähdä, miltä näyttävät yllä. Onkohan blogissasi missään kuvaa näistä tytön jalassa?

    VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥