6.10.2013

Teknisesti

Yhteistyössä Reiman kanssa


Aivan liian pitkän aikaa sitten lupasin kertoa lisää Reiman syksyn uutuuksista. Reima lähetti bellalle aika kivan setin johon kuuluu leggarit, trikoopaita sekä collegetunika sekä repun ja molemmille lapsille vielä housutkin (Roy ja Dianne). Lämpimästä syksystä johtuen Jii ei ole vielä päässyt housuja testamaan mutta bella on käyttänyt housujaan ahkerasti... luistelussa. Molempien housut ovat aikalailla tavallisten housujen näköiset, pojilla mustat sammarit ja tytöillä tregginsit mutta ovat vedenpitävät eli toimivat välikausihousuina lapsilla jotka eivät ehkä ihan siinä välikausihousu-iässä enää ole.

Nuo housut osottautuivat siis aivan täydelliseksi vaatteeksi luisteluun jossa viimeksi tänään puhuttiin varusteista vanhempaininfossa. Housut ovat pehmeät, joustavat, tarpeeksi lämpimät ja ennen kaikkea pitävät jäällä kaatuilevan lapsen kuivana. Ei ehkä se ensimäinen käyttökohde mihin housut kuvittelin mutta sen verran hyvä että meinaan jemmata housut seuraavassakin koossa.


Ulkohousuista ei nyt ole kuvia kun hallila ei ole ollut kameraa mukana mutta tuosta Play Jersey-setistä muutama kuva löytyy. Reima oli ehkä lukenut minun ja muutaman muunkin vanhemman ajatuksia ja kehittänyt sisäleikkivaateet jotka toimivat myös alimpana kerroksena ulkoleikeissä. Eli vaatteet näyttävät ja tuntuvat ihan tavallisilta vaatteilta mutta niissä on tekniset ominaisuudet eli ulkoleikeissä kosteus siirtyy iholta pois ja lapsi pysyy lämpimänä. Pakkasen puutteesta johtuen ei ole vielä kokemuksia talvileikeistä mutta päiväkodissa vaatteet ovat olleet menestyksekkäästi ja muutamasta pesusta selvinneet kunnialla. Bella tykkää setistä kovin joten oletettavasti on kiva päällä ja nuo on aika helppo yhdistää muihinkin kaapin vaatteisiin. Mitoitus vastaa senttejään sillä bellan vaatteet ovat kokoa 128 cm. Minusta olisi kiva että paitoja ja leggareita olisi myös yksivärisinä kun taas bellan mielestä nämä ovat ihania juuri näin, kaikkine värikkäine palloineen. Näissä kuviollisissakin on kyllä värit osuneet minunkin maun mukaan.


Olen viimeaikoina hieman tipahtanut kärryiltä blogeista ja lastenvaatejutuista että minulle tuli aivan yllätyksenä kun Reimalta kerrottiin että Tammistoon aukeaa Outlet lauantaina, siis eilen. Itse menen paikalle keskiviikkona katsastamaan millaisesta paikasta on kyse mutta laitoin heti sanan kiertämään kaveripiiriin sillä kaikki tuntuvat nyt tekevän hankintoja talvea varten. Myymälässä on myös tarkoitus antaa asiantuntijapalvelua lastenvaatetuksen sekä Reiman tuotteiden tiimoilta joka voi olla ihan mielenkiintoista vaihtelua, kun on jo useiden vuosien ajan ollut fiilis että on itse tietoisempi lastenvaatteiden teknisistä ominaisuuksista kuin monet myyjät.

Listat puuttuu.fi

Muuten täällä mennään edelleen samalla kaavalla, listat puuttuu ja hommat pyörii aikalailla koulu, eskari, työ, harrastukset -ympyrää. Tänäänkin painettiin aamupäivä tukkaputkella mutta viimein kun pääsimme kotiin, vietimme superleppoisan illan neuloen ja pelaten pelikaapin pelejä läpi. Välillä pitää hellittää... kyllä ne pyykit ja imuroinnit odottaa huomiseenkin. Ja jos toiveeni toteutuu, menemme huomenna ihastelemaan syksyn väriloistoa Porvooseen kävellen ja kameroiden.


Sunny sunnuntait!

6 kommenttia:

 1. Hei

  Blogistasi on tullut melkoisen tylsä. Postaukset lähinnä kuvia kissasta, muutama kuva kodista ja Reiman mainostamista. Toivottavasti joskus ehtisit paneutumaan postauksiisi ja pääsisit entiselle tasollesi?

  VastaaPoista
 2. Moikka Anonyymi. Harmi jos blogi tuntuu tylsältä. Minkalaista sisältöä toivoisit postauksiin?

  VastaaPoista
 3. Hei vielä

  Aikaisemmin oli ihania postauksia lastenvaatteista, todella kauniita kuvia luonnosta ja lapsista, nasevia - mielipiteitä herätteleviä kirjoituksia ym. Juuri ne tekivät mielestäni blogistasi lukemisen arvoisen, erityisen. Ehkä sinulla on nyt kiireinen jakso elämässäsi etkä ehdi keskittymään blogiisi, ymmärrän sen.

  VastaaPoista
 4. Heippa.

  Olisiko sinulla vinkata hyviä talvikenkiä tytölle?

  Meillä on ollut aiemmin Tepsut, mutta ne eivät enään mene koon puolesta.. Oliko teillä tytöllä mitä kenkiä viimetalvena ja mitä käyttökokemuksia, suosituksia sinulla olisi? Kokemuksia Sorel-kengistä? Jossain oli, että Sorelit olisi tosi painavat ja kylmät, näissä varmaan mallikohtaisia eroja.

  Olisi kiva kuulla mielipiteesi, vaikka Reimastakin, eihän sitä tosin teidä tuleeko kunnon pakkastalvea, mutta hyvä olisi kuitenkin varustautua, kun markkinat on nyt ja pakkasten paukkuessa yleensä myydään kesäjuttuja. Crocksillakin näytti olevan mainos talvimallistosta, hmmm..

  Kiitos jo ennätät vastata. Pidän valoisasta blogistasi, vaikka se onkin hieman muuttunut, mutta elämässä pitääkin mennä eteenpäin :)

  Mukavaa ja aurinkoista syksyn jatkoa!

  -valo-

  VastaaPoista
 5. Anonyymí
  Varmasti blogi muuttuu elämän mukana ja viimeaikoina on tosiaan ollut todella kiirettä ja ehkä hieman siitä johtuvaa motivaatiopulaakin. Fakta on se ettei postauksia synny ilman kuvia ja kuvia ei ole ilman aikaa. Bloggaaminen on tosi monisäikeinen juttu ja postauksiin vaikuttaa tosi monia asia. Olen tarkoituksella jättänyt ruotimatta itse bloggaamista sen enempää täällä, vaikka siitä on liki viiden vuoden aikana syntynyt paljon ajatuksia ja tunteita, niin ylämäissä kuin alamäissäkin.

  Olen myös monessa jutussa perfektionisti ja jos tunnen etten yllä siihen mihin haluan, menee maku koko hommasta. Välillä tätä on ollut blogin puolella ja myös se on hieman nakertanut omaa motivaatiota. Tavoitetilana on saada laadukkaita kuvia ja tehdä hyvänmielen postauksia mutta mm. lastenvaatebloggaukset ovat suurelta osin vähentyneet lasten kasvun myötä ja siihen kun lisätään ajanpuute niin tama on lopputulos :)

  Jokatapauksessa bloggaaminen on minulle edelleen rakas harrastus jota haluan jatkaa ja ilman muuta toivon että lukivat vuorovaikuttaisivat blogissa ja toivoisivat esimerkiksi postauksiin jotain tiettyä sisältöä jota yritän mahdollisuuksien mukaan toteuttaa. (vau miten pitkä lause...)

  Kiitos teille kaikille jotka vielä täällä olette lukijana!

  VastaaPoista
 6. Moi -valo- !

  Minullakin tuli tenkkapoo eteen kun aikoinaan Tepsuista loppuivat koot :) SIttemmin bellalla on ollut Sofien Schnoorin kenkiä sekä Sorelin kenkiä. Kakkoskenkinä on ollut Viikkarin tai Reiman talvigoret.

  Nyt tänä syksynä en ole mallistoja ehtinyt yhtään katsoa mutta Sofiella ja Bisgaardilla on ainakin aiemmin ollut villavuorisia nahkakenkiä talveksi. Näissä molemmissa on mielestäni myös samanlainen lesti kuin Tepsuissa.

  Sorelilla on paljon erilaisia malleja ja meidän perheessä on ollut Yoot Pac Jr:ää minulla, Jiillä ja bellalla. Tämä Sorelin malli on painavampi kuin nahkakenkä mutta meidän lapsille ei ole ollut tästä hankaluutta vaan molemmat pitävät kengistä valtavasti. Leudoille keleille Sorelit eivät mielestäni sovi, vaikka kuminen alaosa vedenkin pitää poissa, vaan pakkasille missä villavuori lämmittää varpaita todella hyvin. Itselläni on superviluvarpaat ja olen Soreleilla aina pulkkamäessä...
  Toki sukat alle pitää valita oikein. Itse suosin pelkkää villasukaka ja lapsilla on pelkkä villasukka tai tekninen sukka. Puuvillasukka on talvella jalan vihollinen kengässä kuin kengässä.

  crocsin talvimallistosta minulla ei ole kokemusta, ainakaan vielä. bella on kuitenkin jo vuosia käytänyt crocsin Jaunt kumisaappaita jotka toimivat erinomaisesti huovutetun villasukan kanssa loskakelillä.

  Talvigoret on meillä aina valikoituneet jalan leveyden mukaan joka suoraan karsii pois mm. Eccot ja Superfitit. Vikingin ja Reiman kengissä en ole huomannut mitään eroa. Molemmissa on varpaat pysyneet lämpimänä pikkupakkasissa ja kengät ovat kestänet samalla tavalla yhden kauden käytön. Eli hinnan ja ulkonäön pohjalta näissä tehdään valintaa.

  Toivottavasti tässä oli jotain vinkkejä talvijaloille :)

  Me mennään tuleva talvi ainakin Sofien pitkillä nahkasaappailla sekä SOreleilla, GoreTex-kenkäasia on vielä auki :)

  Jiillä on talvisin käytössä Soreleiden lisäksi Timberlandin nahkabootsit...

  Aurinkoa loppuviikkoon!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥