2.6.2013

[ Kesälista 2013 ]


Nyt en ole vielä yhtään ehtinyt ajatella kesää. Ja tänään on ensimmäinen päivä aikoihin kun ei ole aikataulua mutta keskusteleminen perheen kanssa kesäsuunnitelmista ei onnistu sillä paha kurkkukipu on pahentunut siihen pisteeseen etten ole kahteen päivään pystynyt puhumaan  y h t ä ä n. Keräsin kesälistan kuitenkin kahdesta edellisestä listasta ja sama idea kuin ennenkin eli täydennetään teidän vinkeillä!


Liikennepuisto, Maalataan kiviä, Kaivarin Mattolaituri, Kauppatori, Etelästadin puistokierros, Vasikkasaari, Lintsi, Hanko, Seurasaari, Savonlinna ja Kesämaa, Korkeasaari, Suomenlinna, Haltiala, Porvoo, Hietsu, Westendin ranta, Yyteri, Mattojenpesu, Tammisaari, Fiskars, MiniGolf, Somerniemen Kesätori, Forssan Picnic, Tapiolan ulkoallas, Mellsten, Kaivari-picnic, Sveitsin maauimala, Makkaranpaistoretki, Helsinki-päivä, Tervasaari, Pyöräretki, Rullaluistelu, Kaupunkireissu kotimaassa, Mökille, Avoauton korjaus, Tallin siivous, Linjan puisto, Casinonranta, Tallinnan eläintarha, Kotieläinpiha, Lahnalahdenpuisto, Pihlajasaari, Mustasaari, Kallvik, Treffit, Kirkkoranta Kerimäellä, Särkänniemi, mansikanpoimintaa, Ol Hollil/ Somero, Leikkipuisto Linnunrata, Tapiolan asukaspuisto, lentsikoita katsomaan, Launeen leikkipuisto Lahdessa, TURKU, Muumimaailma, Pieksämäki/ BigWheels, Sorvalampi, Puuhamaa, Porvoon Vanhakaupunki...

Oittaa, Espoossa 19.8.2012
Hyvää lomaa kaikille lomalaisille
 ja
eikun nauttimaan kotimaan hyvituksista aurinkoisessa säässä !
Muistakaahan osallistua alla olevaan arvontaan..

14 kommenttia:

 1. Ihan ensiksi, pikaista paranemista kurkulle!

  Tein kans tänään listausta kesälomakohteista ja tekemisestä ja sain stressin aikaiseksi siitä, että loppujen lopuksi niitä suunnitelmille vapaita päiviä eskarin alkamisen takia onkin aika vähän. Kaikkea ei ehdi millään tämän kesän aikana... No, tuleehan näitä!

  VastaaPoista
 2. Hello Kati :)
  Kiva kun kauniista päivästä huolimatta olet ehtinyt jättää sanasen ♥
  Tosiaan tänä vuonna kesä loppuu kesken! Vasta tänään laittelin toppia pois -minne hävisi kevät? Ja Laitoin kesävaatteet lasten kaappeihin.. tai no tytön sillä poika lähti mökille. Mutta tuntuu siltä että tänä vuonna mennään supistetulla listalla ja tosiaan, eskarihan se kesän jälkeen alkaakin eikä päiväkoti!
  Hyvää alkavaa viikkoa!
  Ps. Ja kiitos, ilmeisesti huomenna lääkärikeikka tulossa...

  VastaaPoista
 3. Kiva lista :) Tervetuloa vaan tänne Somerolle!

  VastaaPoista
 4. Voi sun kurkkua! Toivottavasti paranee pian! Meidän lapset mainoksen uhrina kärttävät Puuhamaahan, suosittelet siis..?

  VastaaPoista
 5. Mammis, kiitos :) Viimeksi pari viikkoa sitten oltiin ja ravataanhan me siellä alvariinsa :)

  Tanja, no en, ihan kamala paikka! Mutta lapset tykkää ;) Siis ite en innostu mistään melusista, lapsia täynnä olevista mestoista mutta lapsillehan ne on. Puuhiksessa on monipuolinen uima-alue ja muutenkin kyllä tekemistä riittää. Suosittelen kattavaa ruokakoria mukaan ja varaamaan hyvän mestan grillin vierestä ;)

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista, kesäflunssat on inhoja :/

  Monta samaa löytyy meidänkin listoilta, toivottavasti törmätään taas <3

  VastaaPoista
 7. Ihana tämä lista, olen aiempinakin vuosina sitä tutkaillut mutta harmi kyllä kun ollaan Turun suunnalla nämä ei oikein kohtaa. Voisin koittaa tänä vuonna tehdä vastaavan listan täältäpäin, ellei idean lainaaminen haittaa:) Mielelläni kuulisin mitkä on sellaiset kivat ja mielellään edulliset must-paikat lapsen kanssa Hesassa noin "turistina"?

  VastaaPoista
 8. Missä ovat USA:n matkan kuvasi???? Olen todella pettynyt kun pitkästä aikaa avasin blogisi. Sinullahan oli tarkoitus ostaa sieltä vaikka mitä.

  VastaaPoista
 9. LPP, ehdottomasti nähdään! Lääkäriltä tuli tuomio: kurkunpääntulehdus ja viikko puhekieltoa.

  H, jätän paikat hautumaan jainspikseksi nämä on tarkoitu eli suorastaan vaadin vastaavan listan Turun suunnalle :)

  Anonyymi, reilu 5 päivää niistä kuvista on kadonnut kortilta ja niitä nyt yritetään vielä pelastaa. Homma risoo sen verran että kun vihdoin ehdin kortit tyhjentää ja asian huomata, ei ole tehnyt paljoa mieli vielä kuvia selailla. Kuten aiemmin todettu, juttua ja kuviakin reissusta on tulossa mutta meillä on ollut muita kiireitä tässä aika lailla jotenkin koko blogi on nyt viettänyt hieman hiljaiseloa ja ollut nopeammin toteutettavissa olevia postauksia. Ja ostettukin on :)

  VastaaPoista
 10. Lista viime kesältä on oikein oiva tänäkin vuonna. :)

  Ja yritähän parannella!
  Leppoisaa lomailua koko perheelle.

  VastaaPoista
 11. Kuulostaa mun silmään aika kovalta suorittamiselta. Mun listalla ei tarvi käydän missään vaan levätä ja kerätä voimia

  VastaaPoista
 12. :) Ei meidän perheessä pari kesäreissua tee suorittamisen tunnetta ollenkaan. Lapset tykkää kun käydään välillä muuallakin kuin kotinurkissa. Tai siis, et kai luullut että tässä on tarkoitus kesällä kaikki listan asiat tehdä? Tämähän on idealista että erilaisista jutuista mitä kesäpäivinä lomalla voi tehdä.

  VastaaPoista
 13. Viimein sain aikaiseksi jonkinlaisen listan, siihen nyt valikoitui lähinnä erilaisia paikkoja täältäpäin eikä niinkään tekemistä yleensä. http://pienikauniselama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Toivottavasti saat kuvat pelastettua: meillä taannoin myös hävisi kaikki kuvat muistikortilta, mutta on olemassa sellaisia softia, jotka kaivaa muistikortin sopukoita tehokkaasti. Meillä taidettiin saada 95% kadonneista kuvista näkyviin, vaikka muistikortti kamerassa ja koneellakin ensin näytti ihan tyhjältä. Eli älä lannistu vielä! :) Taisi olla maksullinen softa (vähän enemmän pro kuin ilmaiset versiot), mutta investoinnin arvoinen!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥