18.1.2013

Ipad Mini 1 - anana 0

kuva222.JPG by niamagia
Tunnustan olevani it-idiootti, jälleen. Jos ja kun ehdin nettiin asti iltaisin, teen sen Padmén Ipad Minillä. Ongelma on nyt se etten osaa kommentoida blogeihin sillä muuten aivan fantastisella laitteella. Suurin osa kommenteista katoaa kokonaan ja vain murto-osan saan perille blogeihin. Se myös haittaa kun en saa korjattua kirjoitusvirheitä koska en pääse muokkaamaan jo kirjoitettua tekstiä kuin ainoastaan pyyhkimällä kaiken virheen jälkeen kirjoitetun pois. Onko joku niin Ipad-virtuoosi että osaisi auttaa?

Kuvat on loppu joten lainataan Instagrammista.
Palaan asap alla olevaan postaukseen ja sen arvontaan.

6 kommenttia:

 1. Mä en ole iPad miniä koskaan käyttänyt, mutta mun Pad tottelee sitä, kun tekee typon vaikka keskelle sanaa, niin pitää hetken sormea paikallaan siinä typon kohdalla, niin se kohdistaa sinne. Kun se suurennus tulee, voi sormea liikuttamalla siirtää kursoria sanan sisällä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu :) Tuon mainitsemasi kikan tiedän sillä sama toimii puhelimessani (iPhone4). Mutta en saa ominaisuutta pädissä toimimaan silloin kun kirjoitan bloggerin kommenttilootaan. Eli minun pitää laittaa siitä kokonaan qwerty ensin pois ja sitten tökätä "tuoreeltaan" siihen kohtaan jonka haluan korjata ja toivoa että osuu juuri oikeaan kohtaan (yleensä ei). Sillä kirjoitusta ei tule jos yritän siirtää kursoria toisaalle. Ymmärsiköhän tästä nyt mitään...

  Nyt vielä huomasin etten saa lisättyäenää bloggeriin kuvia koneelta, mitä ihmettä ympärillä tapahtuu :D

  VastaaPoista
 3. Mulla antaa puhelimellakin (iphone4) välillä korjata vaan jos painaa välissä valmis ja sit uusiksi aloittaa painamaan sitä kursoria toivottuun paikkaan... Usein monta turhaa näppäystä kun ei se heti tottelemoikeaan kohtaan tietenkään, ja ärsyttävää mutta koko tekstin pyyhkiminen vielä ärsyttävämpää.

  VastaaPoista
 4. Ihan nopeasti ulkomuistista sellainen vinkki, että kun olet bloggerin kommenttilootassa ja se kursori ikään kuin "jumittuu" yhteen kohtaan, niin näppää se näppäimistö pois näkyvistä ja ota sitten takaisin esille. Muistaakseni sillä sen kursorin sai uudestaan liikkumaan.

  Voin tarkistaa kun mulla on enemmän aikaa.

  VastaaPoista
 5. Annrilla, no ihan sama juttu täälläkin :D Pakko olla joku bugi...

  -Jassu- jep eli just noin saakin mutta sen kursorin ainakin mun puhelimessa ja pädissä pitää olla sitten juuri silloin siinä kohdassa mihin haluaa kirjoittaa...

  Ehkä joku päivitys tulevaisuudessa korjaa asian...

  VastaaPoista
 6. Huh! Oon luullu olevani ainut "Urpo". Ottaa päähän todella lujaa ku tää blogien kommentointi on niin vaikeata. Ratkaisua ongelmaan en siis tiedä kun itse kärsin samasta.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥