1.12.2012

Test Patrol -paketti

[Taustaa Test Patrol -yhteistyöstä]

Lapset saivat itse valita mitä haluavat Reiman mallistosta ja minä katsoin päältä että tulee käytännölliset ja minunkin katsettani kestävät setit. Mallistosta on koottu täysi varustus molemmille eli aluskerros, välikerros, kuorikerros sekä asusteet. Ekstrana tytölle tuli Kirunasta protohaalari, Play Layers-pörrötakki sekä Juneau-takki.


Reiman tämän vuoden malliston ensikertaa nähdessä ihastuin suoralahkeiseen Kiruna -mallin haalariin. Koska uskomattomien sattumien kautta saimme tytölle Kirunasta ainoana valmistetun valkoisen protoversion, päätin että käyttötestiin otetaan toinen haalari. (Proto on valmistettu esittelykäyttöön eikä välttämättä vastaa ominaisuuksiltaan tuotannon haalareita.) Halusin ehdottomasti testiin Reiman Latituden sillä ulkonäöllisesti se vastaa aika pitkälle Ticket Outdoorin Baggieta/Othelloa eli olisi hyvä kotimaisempi vaihtoehto näille tällä hetkellä kovin suosituille yksivärisille haalareille. Tyttö sovitti oikeaa kokoa etukäteen ja yllätyn todella positiivisesti miten kivannäköinen haalari oli päällä ja lapsikin oli silminnähden ihastunut. Latitude tulee olemaan päiväkotikäytössä ja ainakin viime vuonna tytöllä oli aina haalari eli käyttöä tulee olemaan paljon. Kiruna-mallissakin meille uutta on suorat lahkeet ja samalla saadaan testattua niiden toimivuutta vaikka haalari ei muuten käyttötestiin kelpaakaan.

Reima Latitude 128cm
Nyt syksy testattiin käytännössä Popin windfeleecen kiinnityksen toimivuutta saman merkin kuoritakkiin joten halusin testiin myös vastaavan Reiman tuotteen talveen. Tytölle tuli siis Play Layers "Alas" -välitakki haalariin ja käyttöympäristöksi tulee se ah, niin vaativa päiväkoti.. Ajatuksena on, ettei lapsen tarvitse käyttää aikaa useamman kerroksen pukemiseen vaan riittää kun heittää välihousut jalkaan ja sukeltaa haalariin jossa on valmiiksi kiinni välikerros. Tyttö on aivan myyty pörröhupparitakkiin (jossa on siis irrotettava huppu) ja takki onkin todella pehmeä ja joustava päällä. Popin fleecen hihat rullaantuvat kuoritakin hihoista ulos riisuttaessa joka turhauttaa lasta sekä aikuista, joten odotamme jännityksellä riittääkö Reiman nepparit hihoissakin pitämään pörrötakin hihat siellä missä pitää, myös riisuttaessa. Yritän saada kuvan takista jossain vaiheessa tänne.

Rukkaset on ReimaTec+ "Throw" ja ensimmäiset Reiman topparukkaset perheessämme. Materiaali tuntuu hyvältä mutta jopa niin huokoiselta että saa jännittämään voiko nämä tosiaan pitää veden ulkopuolella. Väri on teoriassa sama kuin haalarissa mutta koska kangas on eri, on pieni sävyerä nähtävissä kun nämä asettaa vierekkäin. Notkeus ja pehmeys on etenkin pienen lapsen rukkasissa tärkeää, kuten myös pitkä varsi. Monesti kuulee että lapsen kädet ovat kylmät ja nihkeät jolloin syynä voi olla jopa liian lämmin rukkanen, eli käsi hikoaa ensin ja sitten kylmettyy. Tähän auttaa monesti kun rukkaseen sujauttaa ohuen sekoitelapasen eli "taikalapasen" joka välittää kosteuden pois iholta.

Lisäksi yritämme taas rikkoa ennakkoluuloja ja todistaa että valkoinen takki voi toimia Suomen talvessa, jopa täällä pk-seudulla. Toinen vaate joka malliston julkistettua kävi silmään, oli valkoinen Juneau -takki. Valkoisen värin ollessa kyseessä, suurin haaste on tietysti se miten kankaasta irtoaa lika. Tiukimmin kankaaseen yleensä jämähtää maantiesuola ja öljy, jota lähes poikkeuksetta jokainen lapsi joskus esimerkiksi parkkipaikalla ulkovaatteeseen autosta vahingossa pyyhkäisee.

Takki on aika slimmi ja todella hyvin istuva malli. Juneau ei näytä säkiltä päällä ja uskon että malli sopii hoikemmallekin lapselle kauniisti. Materiaali on notkeaa ja viimeistely vaikuttaa hyvältä. Vaikutuksen teki erityisesti povitasku joka tuntuu tämän ikäisten takissa suorastaan luksukselta. Ei ehkä tarpeellinen (sinne kyllä sujahtaa Padmén mp3-soitin kätevästi) mutta osoittaa että vaatteen suunnittelussa on pyritty viimeisteltyyn lopputulokseen. Huppu on sisäpuolelta karvaa ja vaikuttaa niin pehmeältä ja lämpimältä että saa haluamaan itselleenkin moisen. Muutenkin takki kelpaisi minulle isommassa koossa ihan vaikka heti.


Reima Juneau 122cm

Pipo on tuttu fleece-pipo ja tyttö on kovin innoissaan leteistä. Meillä on ollut vastaavan mallin fleece-pipoja aiemminkin Reimalta ja kovassa käytössä sillä malli on mielestäni tosi toimiva. Se miltä valkoinen pipo kauden jälkeen näyttää, voi vain arvailla. Luulen että tässä kohtaa tipahtaa kypärämyssyt kokonaan pois käytöstä ja pahimmilla pakkasviimakekeillä väliin laitetaan Buff.


Olin myös todella positiivisesti yllättynyt kengistä! Meillä on ollut ainoastaan kahdet Reiman kengät ikinä yhteensä, sillä mielestäni Reiman kengät ovat olleet kovia koppuroita ja kaupan päälle vielä painaviakin. Toissa talvena tytöllä oli ReimaTec - kengät jotka poikkesivat kaavasta ja osoittautuivat erittäin päteviksi päiväkotikengiksi. Silloin laitoinkin korvan taakse että muistan seuraavana vuonna katsoa tutun ja turvallisen Vikingin lisäksi myös Reiman valikoiman.


Reiman kengät ovat mielestäni aavistuksen kapoisemmat kuin viikkarit mutta muuten erittäin samantyyppiset. Pohja on taipuisa oikeasta kohdasta, tarpeeksi paksu eristääkseen maasta hohkaavan kylmän ja varsi tarpeeksi muttei liian korkea. Kengissä on kaksi tarraa ja alempana kumppari eli pukemisen pitäisi onnistua pienemmältäkin lapselta itse. Tykkäsin myös karvareunuksesta kengän suulla. Reunus pehmeä pohjetta vasten ja näyttää kivalle, vaikka ei puntin sisältä yleensä näykään. Tytöllä kenkämalli Curve. Pojan kengät ovat vastaavat ominaisuuksiltaan mutta hieman matalammalla varrella, malli Noki.


Kumpaisellekin lapselle valitsin samanlaiset aluskerrastot sekä välikerrokset. Molemmat kerroksen ovat meillä käytössä myös syksyisin ja keväisin sillä pidentävät välikausivaatteiden käyttöikää ja toimivat myös esimerkiksi paksun neuleen alla jos ei takkia tarvitse tyynellä/leudommalla kelillä. Laskettelu- ja pulkkarinteessä laitetaan alle aina juurikin teknisempää kerrosta. Käyttöikä näillä on siis pitkä, etenkin kun meillä nämä kerrokset on käytössä yleensä kaksi vuotta kerrallaan.

Aluskerrastoksi valikoitui Interior-malli molemmille sillä luonnonkuidut kuulostavat korvaani aina toimivalta ja luksukselta. Malli on todella kapoinen joka on loistava uutinen meidän esikoiselle! Ja äidille jonka mielestä on "ällöä" kun pitkät kalsarit lerputtaa. Mitoitus näissä on ehkä hieman pitkä sillä Jii kokeili ensin kokoa 150 cm ja siinä oli hihat ja lahkeet hyvät mutta housut oli jopa hänelle liian kapeat. Sittemmin vaihdettiin setti kokoon 160 cm. Tytöllä koko 130 ja värinä vaalea että erotan paremmin lasten vaatteet toisistaan.

Välikerroksena molemmilla on housuina perus-mustat-fleecehousut ( Klättra/ Sprung) ja yläosana Slide-puserot. Molemmilla oli tänään paidat aluskerroksen päällä ja malli vaikutti todella hyvin istuvalta, yllätyin (jälleen).

Kerrospukeutuminen alkaa olla arkipäivää useassa perheessä. Päiväkodissa ja koulussa ei tämä toimi ehkä ihan optimaalisesti mutta harrastuksissa ja ulkoiluissa tilanne on eri. Meillä on kerrospukeutuu koko perhe ja näin minusta olo ei ole ainoastaan mukava ja lämmin, mutta myös "ylimääräisten" sitäsuntätä -vaatteiden määrä vähenee. Kun kerrokset on optimaalisia sekä oikeankokoisia on fiilis ulkona touhutessa notkea ja kevyt eikä tönkkötukalahikinen. Eikä tarvitse sulloa kollarin lahkeita ruttuun jääviin villasukkiin tai vetää vatsaa sisään että saa takin vetoketjun kiinni pursuavien paitojen yli. Ehkäpä tulevaisuudessa myös leikki-ikäisten lasten sisävaatetusta viedään suuntaan jossa tekstiilien materiaalivalinnoissa kiinnitetään huomiota niin ulko- kuin sisäleikkimukavuuteen. Tällaisille mallistoille olisi varmasti käyttöä viileämmillä kausilla etenkin päiväkotilaisilla.


Jiille ihan must oli Kodiak - takki ja onnekseni myös poika itse tykkäsi mallista. Hän pääsi sovittamaan takkia etukäteen ja etenkin pehmeä kaulus miellytti suuresti ja tunnustan silittäneeni karvaa myös omaa poskeani vastin ihastuneena. Isoin koko tässä takissa on 152 cm ja mahtuu aivan mainosti samanpituiselle pojalle. Takki on mielestäni erittäin passeli koululaiselle sillä 5-luokkalainen ei käytä toppahousuja koulussa joten hieman pidempi takkimalli lämmittää vähän alempaa kuin pusakka. Olisin mielelläni ottanut tähän samanväriset toppahousut mutta koska niitä ei ollut kuin henkselimallissa, päädyttiin pojan kanssa kirkkaan sinisiin (jaiks!) "Rhombus" -housuihin. Toppahousuja ei viidesluokkalainen enää koulussa käytä mutta oletettavasti tulee useampia pulkkamäki- ja mökkireissuja ja niille äiti vaatii kyllä toppahousut.

Reiman hanskoja ei ole tainnut ennen olla enkä muista että yhtään pipoakaan on pojalla Reimalta ollut ainakaan viimeiseen reilu viiteen vuoteen. Poika on jo muutaman vuoden suosinut rukkasmallin sijasta hanskoja vaikka jaksan marista että rukkaset on lämpimämmät. Molempia kuitenkin kaapista löytyy ja ehkä tällaiset hanskat on pakkaskoulupäivinä kätsymmät. Malli Kiito on reimamaiseen tapaan (oho, joko minusta tuli reima-asiantuntija :o) kapoinen ja istuu pojan pitkiin ja kapeisiin sormiin kuin... no hanskat! Pipot pitää olla mösiä ja mielellään topsullisia ja äiti heitti vaatimukseksi vielä yksivärisyyden. Lopputuloksena kurpitsan värinen Pinta jossa on tuulenpitävä fleecevuori.


Takki Kodiak / Housut Rhombus 152cm

Reimalta lupasivat lukea arvonta-postauksen palautteet läpi sekä vastata niihin joten ajattelin että laitetaanpas heille lisää luettavaa. Minulla on se 150cm Interior-villakerrasto ylimäärisenä eli arvon sen lukijoiden kesken ja toivon että osallistumiskommenttiin kirjoittaisitte mitä mieleen tulee kerrospukeutumisesta ja vaikka siitä miten se istuu päiväkotilaisen arkeen, sana on vapaa!

ARVONTA
Palkinto:
Interior-kerrasto, koko 150 cm

Säännöt:
Ilmoittaudu kommenttiboksissa ja kerro kerrospukeutumisesta jos kerrottavaa on.
Anonyymeillä oltava erottuma nimimerkki.
Palkinnon postitan vain Suomeen.
Arvonta päättyy 7.12.2012

Onnea Arvontaan !




Huomenna tulen kertomaan ketkä onnekkaat voittivat takki-arvonnassa.
LUMEKASTA SUNNUNTAITA TEILLE !

63 kommenttia:

 1. Mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa! Ihania reippaita ulkoilukuvia! :)

  Kerrospukeutuminen on pop!

  VastaaPoista
 3. Kerrospukeutuminen on toisaalta kätevää ja toisaalta ei..vaatteille tulee pidempiä käyttöaikoja, mutta toisaalta itse pukeutuminen on aikaa vievempää...eli meillä pyritään kulkemaan kultaista keskitietä tässäkin asiassa :)
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 4. Meillä jatketaan kerroksilla juurikin välikausivaatteiden käyttöikää. Kerroksia voi kätevästi vähentää kesken ulkoilun esimerkiksi kevään hangilla auringon jo lämmittäessä päivän mittaan.

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa

  MaritaK

  VastaaPoista
 6. Mulla on nyt viidestä pojasta viimeisin päiväkodissa ja tässä vuosien mittaan on kokeiltu monenlaista. Otettiin toppa käyttöön vasta viime kuun viimeisenä päivänä, siihen asti oltiin pärjätty Tretornin kumipuvulla + vaihtelevilla välikerrastoilla, nyt kun on pienet pakkaset, riittää sisävaatteet paksun haalarin alle, mutta kovemmat pakkaset kun tulevat lisätään välikerros. Toki jos lapsi ei itse pue, niin se on päiväkodissa turhauttavaa (jos sitä ei saa haalariin kiinni)Mutta siis arvonnassa mukana, josko onni vaikka suosisi ja voisin olla murehtimatta yhden välipuvun ostoa edes meidän perheessä :D

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa.
  Kerrospukeutumisesta tulikin mieleeni, että itselläni oli lapsena aina laamapaita (pitkähihainen) sekä siihen puolihousut :O)
  kait ne lämmitti tai olivat ainakin mukavat päällä. Jopa niin mukavat, että ajattelin sellaiset uudestaan itselleni hankkia. lapset ovat meillä kerrostautuneet enemmän tai vähemmän mummin neulomiin villahousuihin ja villatakkeihin. Mutta, kuten postauksestasi luin; taitaa olla modernimpiakin tarjolla :O)

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa!

  Johanna (nxmo)

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana!

  Heidix

  VastaaPoista
 10. Kerrospukeutuminen on silloin vielä helppoa kun itse pukee lapsen, mutta siinä vaiheessa kun lapsi pukee itse, kerrospukeutuminen on järkkyä :D
  Suosin sitä silti pakkasilla!
  Mukaan arvontaan; olis kotona käyttäjä tohon kokoon :)

  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 11. Viluisen äidin viluiset lapset täällä harrastaa kerrospukeutumista:) Kiitos arvonnasta♥

  VastaaPoista
 12. Mukaan arvontaan! Koululaisella (ainkin meillä) kerrospukeutuminen on haaste: mitä enemmän kerroksia, sen todennäköisempää, että joku kerros unohtuu kouluun koulupäivän loputtua. Minä itse vilukissana pidän kerrospukeutumisesta.

  VastaaPoista
 13. Mukana :)

  Kerrospukeutuminen on pop tietyissä rajoissa. Täällä etelässä varsinkaan ei tule kunnon tosipaksuja toppatakkeja hommattua, joille on käytetä pari päivää vuodessa. Mielummin lisää alle. Toki sitten vie enemmän aikaa lukiessa.

  pauliina81@wippies.com

  VastaaPoista
 14. Meidän päiväkodissa lapset vaihtavat talvellakin ulos eri sisävaatteet, mikä edes auttaa sitä, että tytölläni on päällään merinovillainen alusasu, välikerros ja ulkovaatteet! Mun mielestä hyvä et vaihtavat... Meillä pyörii arki kahdella kunnon välikerroksella hienosti! Eikä tule kylmä!

  JonnaT

  VastaaPoista
 15. Meillä ei ole vielä testattu Reiman aluskerrastoja. Ihon herkkyydestä johtuen käytössä on ollut ainoastaan Ruskovillan silkkinen ja silkki- villainen. Tämä luonnonmateriaalinen kuulostaa hyvältä vaihtoehdolta isommalle!
  Arvontaan siis ehdottomasti mukaan! :)

  Kiitos hyvästä tuoteinfosta!!

  Ssri S.

  VastaaPoista
 16. Kerrospukeutuminen on kotioloissa ehdoton juttu. Mutta meidän päiväkodissa tuntuu olevan mahdoton homma. Päiväkodissa on järkyttävän kuuma ja lapset vähentävät vaatteitaan. Ja sitten aikuiset "unohtavat" ulos lähteissä valvonnan. Lopputuloksena noin 10 asteella 5v. lapsella ainoastaan T-paita vuorettoman vk-takin alla :(

  Mukana arvonnassa!

  Maikki

  VastaaPoista
 17. Poika 5v on niin kiitollinen puettava, kun ei palele oikeastaan koskaan. Viime talvenakin vasta jossain -20 asteessa päiväkodissakin laitettiin fleeceä tai villahaalaria toppahaalarin alle ;)

  Teknisiä alusasuja en osaa käyttää lapsella päiväkodissa, kun helposti sisällä on sitten se tekninen asu ja joku collegeasu päällekkäin ja tuntuu aika paljolta. Viikonlopun ulkoiluissa sitten pakkasaikaan ovat jonkin verran käytössä. Mutta usein menee ihan boksereilla, velourhousuilla ja toppiksilla. Eikä palele. Mutta oikeesti päiväkotiin voisi sitten laittaakin teknisen oloasun, kun olisi sen näköinen, että 5v tai ens vuonna eskarlainen, kehtaisi vain se päällä olla sisällä.

  Rukkasten alla joskus harvoin on pidetty ohutta lapasta lisäksi. Yleensä ei.

  Välikerros hatuissa eli se ohut kyärämyssy jäi jo viime talvena, mutta meillä on kyllä Unq:n ihana lohikäärmehattu kypärämallia eli menee sellaisenaan ja suojaa niin jumalattoman hyvin pakkasilla. Ilman kauluria tai kaulahuivia, sielläpäiväkodissa varsinkin, kun itse pukevat, niin on helppo ja nopea!

  t. Vertsukan äiti

  p.s. Meillä oli tänä välikautena ekaa kertaa sormikasmalliset hanskat päiväkodissa. Reimatec+:ssaa, kuten aikaisemmat monet vk-rukkasetkin. Eivät kestäneet päivittäistä parin kuukauden käyttöä, vaan ovat useasta kohdasta saumoista rikki! Vk-rukkasiin olin ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
 18. Tuo oliskin ihan huippu joululahja kummipojalle! Reimaa meillä löytyy lähinnä rukkasissa ja toppahousuissa tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa. Perheessä kun harrastetaan ns. kesälajia eli jalkapalloa, niin villakerrasto on ihan ehdoton välttämättömyys. Ulkokausi kun kestää koko sen ajan kun lunta ei ole kentän pinnassa....

  VastaaPoista
 20. Mukaan myös..
  mitä alemmas elohopea laskee sitä mieluummin lisätään kerroksia.
  Kunnollisella välipuvulla pärjää
  onneksi hienosti vaikka pakkasta olisikin =)

  -Humiela-

  VastaaPoista
 21. Meillä on tytöillä kovemmilla pakkasilla ollut fleeceä alla mutta tänä vuonna kummallakin on villahaalarit :)
  Mukana siis arvonnassa! On noita tonkokosia poikiakin suvussa :)

  VastaaPoista
 22. Ilomielin mukana arvonnassa.

  Meillä ei ole reimaa ollu muutamaan vuoteen kun ei ole miellyttänyt äidin silmää, mutta nyt voi sanoa, että näyttää hyvälle :-)

  Meillä on viluisen mamman lisäksi viluisia lapsia, joten kerrospukeutuminen on meän ainoa selviytymiskeino pohjosen pakkasista.

  -Pipsa-

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa! Meillä suositaan kerrospukeutumista erityisesti välikausiaikaan. Samat vaatteet menee niin monenlaisella ilmalla riippuen mitä siellä alla on. Talvellakin kovemmilla pakkasilla lisätään välikerrosta, mutta Etelä-Suomessa ei kovin usein tarvitse fleecejä ja villavaatteita edes käyttää, kun toppavaatteet ovat niin kovin lämpöisiä.

  VastaaPoista
 24. Arvonnassa mukana :) Anulu

  VastaaPoista
 25. Mukaan arvontaan!! Välipuku tulisikin tarpeeseen..ja juuri oikean kokoisena! :)
  Meillä suositaan kerrospukeutumista erityisesti kovilla pakkasilla ja syksyisin...Lapsetkin ovat huomanneet että hyvä aluspuku tuntuu ulkoillessaq kivemmalta kuin kylmät/märäntuntoiset tavis vaatteet. :)

  VastaaPoista
 26. Mukaan arvontaan, olisi juuri sopiva koko esikoiselle. Kerrospukeutumista harrastetaan meilläkin kovilla pakkasilla.

  VastaaPoista
 27. Mukana arvonnassa taikaruu@gmail.com

  Villahaalarit on käteviä myös päiväkotikäytössä ja pitää taatusti lämpimänä. Ei jää selkä paljaaksi.

  VastaaPoista
 28. Mukana! Meillä käyetään villaa ja silkkiä kerrospukeutumisessa:)

  VastaaPoista
 29. Osallistun arvontaan!

  Effe

  VastaaPoista
 30. Minkäkokoiset neidin vaatteet ovat?

  VastaaPoista
 31. Suvi, haalari on 128cm, rukkaset muistaakseni kolmoset ja kengät 32. Valkoinen Juneau-takki on 122 cm ja pipo 56cm.

  VastaaPoista
 32. mielettömän ihania kuvia ja mukaan arvontaan. meillä ollaan surkeita käyttämään villa haalareita tms. joten jospa tällaista kerrasstoa tulisi kotikäytössä käytettyä enemmän.... toi kuulostaa tosin yltiökivalta idealta et kaikki kiinni kerralla ja pärjää yhden vaatteen pukemisella

  t: tinni

  VastaaPoista
 33. Saa olla jo melko pakkaset(kuten nyt) että lapset tarvii toppien alle välivaatetta.

  VastaaPoista
 34. Arvonnassa mukana.
  Välikerrasto voisi olla hyvä meidän 150 kokoon siirtyvälle tytölle, vaikka ei kuitenkaan menisi samaa kokoa käyttävälle pojalle.

  Ekaluokkalainen ei ymmärrä välikerrasto asiaa. Repussa tulevat takaisin fleece, neuletakki ja hupparit, jos niissä on täyspitkä vetoketju sekä tietenkin (ohut) villapaita. Välikausitakki ja t-paita... ei ole ihan se yhdistelmä mitä äiti ajatteli 0 kelillä.
  Löytyisikö pikku-koululaisille sisävaatetta joka lämmittää toppatakin alla -10, mutta on miellyttävä myös sisällä?

  Välikerrastoja puen pienemmille välikausivaatteiden kanssa sekä toppavaatteiden kanssa pakkasmäärästä ja ulkoilusta riippuen. Fleece- ja villapukua olen käyttänyt myös pikkuisilla siinä iässä kun peitto ei pysy päällä ja lapsen haluaa nukkuvan hyvin ja lämpimästi.

  vaniljasade@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Minä yritän parhaillaan miettiä, mitä kummaa meidän hikipää ekaluokkalainen voisi kouluun laittaa päälleen... Kaikki kerrastot hiostaa ja fleece/villatakit jää naulaan, niin kiire on ulos. Ehkä se tästä :)

  VastaaPoista
 36. Mukaan arvontaan! Nyt on niin kylmä että jotain lämmintä tarvitaan lisää ;)

  VastaaPoista
 37. Olipas perusteellinen juttu, kiitos siitä. Meillä olis juuri oikean kokoinen kerrospukeutuja, joka aika kivasti itse jo lisäilee/vähentää kerroksia. Josko onni suosisi...

  Ripi

  VastaaPoista
 38. Minua häirii tuo mainintasi kotimaisuudesta. Ei se tee vaatteesta kotimaista että joku täällä suunnittelee sen, toki siinä mielessä että työpaikkoja suomessa säilyy, mutta vaate sinällään on ihan samaa halpatuontitavaraa kuin kaikki Henkkamaukatkin. Edes yritys ei ole suomalainen enää, eli kotimaisuusaste on hyvin, hyvin pieni.

  VastaaPoista
 39. Villavaatteet ovat ihan must täällä Lapissa!!

  t. Veera

  VastaaPoista
 40. Villavaatteet ovat ihan must täällä Lapissa!!

  t. Veera

  VastaaPoista
 41. Moikka Susanna, tuossa linkissä missä on taustaa tästä yhteistyöstä (tekstin aluksi) on mainittu miten Reima on kotimaisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi Ticket Outdoot tai Po.p. Sieltä löytyy viittaus myös tuotantoon sekä sen valvontaan. Olet siinä oikeassa että tekstissä olisi ehkä pitänyt käyttää muotoa "kotimaisempi"´ja olenkin nyt muuttanut sanamuodon myös tekstiin. Kiitos tarkkanäköisyydestäsi :)

  VastaaPoista
 42. Varsinkin teini-ikää lähestyvät lapset ovat hyvin kriittisiä, mitä päällensä kelpuuttavat - vaikka olisi kyse "vain" kerrastoista ja/tai välivaatteista... ELi mukavat päällä ja vielä kivannäköiset ja lämpimät, niin varmasti toimii!

  KristiinaW

  VastaaPoista
 43. Kerrospukeutuminen tuo välikausivaatteille lisää käyttöaikaa. Itse tykkään käyttää lapsilla merinvillaisia väliasuja...

  Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 44. arvonnassa mukana

  reiman kerrasto ei olekaan meille vielä tuttu.

  -----almis-----

  VastaaPoista
 45. Meidän perheessä urheillaan ja ulkoillaan paljon ulkona ympäri vuoden. Kerrospukeutuminen ja tekniset vaatteet kuuluvat arkeemme lähes joka päivä. Kun pienimmät lapset olivat vielä kotihoidossa, tyttö käytti lähinnä vain teknisiä vaatteita ja mekkoja. Ulos pukeuduttiin kerroksittain ja sisällä viiletettiin mekko päällä. :) Nyt melko tuoreena päiväkotilasten äitinä kaipailisin vaatteita, joiden tekniset ominaisuudet toimisivat kerrospukeutumisessa, mutta joita voisi käyttää myös sisävaatteina. Ihan "kalsarimeiningillä" en kuitenkaan haluaisi lapsiani päiväkotiin pukea.

  Ja hyppään myös mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 46. Kerrospukeutumisesta;itse olin lauantaina Hyvinkäällä -10 asteen pakkasessa 6 tuntia ulkona enkä palellut lainkaan, vaikka normaalisti olen aikamoinen vilukissa. Tekninen kerrasto, fleecehousut, villatakki+fleece, toppahousut ja untuvatoppatakki, päässä huovutettu villamyssy ja jalassa ah niin muodikkaat moonbootsit, joihin mahtuu laskettelusukka+villasukka ja jää vielä tilaa!
  Tällä tunnustuksella mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 47. Arvontaan mukaan!

  lea83(at)netti.fi

  VastaaPoista
 48. Hitaiden pukijoiden äitinä play layersit ovat tulleet tositarpeeseen. Yhdellä pukemisella koko setti, ilman kerros kerrokselta yksitellen pukemista, tuskaa ja ahdistusta.

  Meillä myös pörrötakki olemassa, mutta itse koin, että pörröhihat tarrautuvat paitaan kiinni ja tulevat pois paikaltaan takkia riisuessa. Pörrö on kuitenkin myös ekaluokkalaisen suosikki, joten sitä käytetään tarttumisesta huolimatta.

  150cm meillä pian edessä ja kerrastot aina tarpeellisia, mukaan arvontaan!
  T.Chica_

  VastaaPoista
 49. Reemin äiti osallistuu arvontaan ja kommentoi, että meillä ei niinkään kerrospukeuduta vaan esim vauva lle kaivoin toppahaalarin jo syyskuussa esiin ;) helppous ennen kaikkea. Nelosluokkaisen kanssa siirrytään nyt esim juuri villaan ihoa vasten, kun ulkohousut yms ei ole niin kovassa kurssissa ;)

  VastaaPoista
 50. Niin onhan se toki totta että on kotimaisempi kuin joku toinen vaihtoehto. Eikä sillä tässä yhteydessä liene väliäkään :) itse kun tekee sitä oikeasti kotimaista vaatetta, niin paljon on saanut pohtia tätä miten ihmiset näkee asiat ja yritykset, monethan ihan todella luulevat edelleen että esim Reima olisi suomalainen yritys, ja sitähän se ei ole millään tavoin. Sama koskee toki muitakin yrityksiä. Kiva kun korjasit sanamuodon, se on ihan hyvä että ihmiset ajattelee näitä asioita. Surullinen tosiasiahan kuitenkin on että kotimaisia ulkovaatteita ei juurikaan markkinoilla ole :/

  Minäkin voisin kyllä osallistua arvontaan, kun juuri tuon kokoisia lapsia täällä olisi kaksin kappalein :)

  VastaaPoista
 51. Meilläkin on kerrospukeutuminen IN!

  VastaaPoista
 52. Mukana arvonnassa :) Meilläkin suositaan kerrospukeutumista. Tosin eskarilaisen kanssa haasteena on nyt tullut välikerrosten unohtelu eskariin.

  VastaaPoista
 53. Päiväkotilaisella on villakerraston päällä ohuet puuvillavaatteet. Välikerroksena villaa ja/tai fleeceä, päälle toppapuku. Koulussa on pitkät välitunnit, 30 ja 45 minuuttia joten isommatkin huolivat toppaa päälleen.

  VastaaPoista
 54. Mukana arvonnassa. Kerrospukeutuminen on ihan ehdoton juttu suomalaisessa talvessa. Ja sehän lähtee kunnollisesta kerrastosta.

  VastaaPoista
 55. Arvonnassa mukana :) Minäkin olen sitä mieltä, että laadukas kerrasto on tärkein.

  VastaaPoista
 56. Suomalainen kunnollinen talvipukeutuminen lähtee kyllä sekä aikuisilla että erityisesti lapsilla liikkeelle villakerrastosta, kyllä niin vaan on!
  Arvonnassa mukana siis.

  VastaaPoista
 57. Mukana arvonnassa!

  Mike V

  VastaaPoista
 58. Mukana ehdottomasti - isommalle puvulle juuri tarvetta :) Kerrospukeutuminen löytynyt pikkuhiljaa - pakkasilla ihan ehdoton!

  VastaaPoista
 59. Arvontaan mukaan. Kapea malli kuulostaa täydelliseltä meidän hoikkikselle.

  VastaaPoista
 60. Tykkään laittaa lapsille haalarin/takin alle kovilla pakkasille jonkun kerroksen. Hikisempään menoon tulee merinovillaa suoraan ihoa vasten ja vähemmän hikiseen fleeceä paidan päälle. Kaipaisin Reimaltakin ohuita villavaatteita, ellei niitä mallistossa jo ole.

  VastaaPoista
 61. Kerrospukeutuminen on pop! Mukana arvonnassa. -Z-

  VastaaPoista
 62. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥