7.11.2012

[ take away shots ]instagram
vähän niin kuin "kahvi mukaan"
mitä tulee valokuvaukseen
sopii loistavasti tämän hetkiseen
hektiseen
elämänvaiheeseen

saatan olla koukussa

9 kommenttia:

 1. Mä en ole tohon vielä perehtynyt, mun kännyllä tulee niin rupuja kuvia kuitenkin. :)

  Kiva toi edellinen vaatepostaus. Meillä vanhempi poika on myös tosi hoikka, ihan kylkiluut törröttää - syö ihan kamalasti tosin! Pojat meillä siis (melkein) 5v ja 7v ja painavat suunnilleen saman verran eli n.18-19kg. Housuja on vaikea löytää sopivia vyötäröltä, tahdon kuitenkin noin pienelle vielä ostaa sellaisia jotka joustavat leikeissä ulkona ja tuntuu kivalle ulkovaatteiden alla. Kaikki sopivan pituiset on tooooosi löysiä sitte vyötäröltä.

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Olen samaa mieltä. Siis ainakin mun kännykän kuvat on ihan kamalia... mutta näin niistä saa hallitusti "epäonnistuneita" =D

  Kun ei ole pokkaria ja joskus on vaan pakko tallentaa kuvaksi. Niinkuin sydämen muotoinen kuralätäkkö! Siitä se ajatus oikeastaan lähti :)

  Tyttö painoi 2-vuotiaana 19 kiloa ja poika 6-vuotiaana, siitä on aika helppo päätellä meidän lasten ruumiinrakenteet :D Poika taitaa olla nyt noin 34 kiloa vaikka syö aivan mielettömästi. Tyttökin syö reippaasti mutta vartta tulee nykyään enemmän kuin painoa ja painaisko 22 kiloa nyt -eli tosi maltillisesti noussu paino viimeisimmät vuodet. Nää on aika arvailuja sillä emme omista vaakaa ollenkaan :D

  Pojalle housujen etsiminen on tosi työlästä pienen vyötärön takia ja tytölle muhkean pepun takia. Eilen viimeksi sovitettiin farkkuja jotka ei olleet edes slimmimmästä päästä ja reisiin jäi :D

  Lohduttavaa kuulla että muilla painitaan samaisten arjen haasteiden kanssa :)
  JA kiitos kun jaksat ja ehdit aina käydä boksin puolella ♥

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa koukuttunut pahemman kerran. Hauskinta on silti seurata muitten feedejä. Esim. ruotsalaisilla ja norjalaisilla on aika söpöjä kuvia ja upeita maisemia. Ja sit tietysti Jamie ja Jools Oliver. Hih, jäätävää tirkistelyä :D

  VastaaPoista
 4. Aijaa! Oon vielä niin alottelija että ei ole edes seurattavia feedejä. Menenkin turkimaan mainitsemasi ja opettelen myös seuraajaksi :) kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mi Mi Mendine :) Kävinkin pikaisesti blogissasi ja yritän tänään tulla takaisin vielä paremmalla ajalla.

  VastaaPoista
 6. Heta Salenius osallistuu pojan takin arvontaan.

  VastaaPoista
 7. Teresa Nieminen osallistuu tytön takin arvontaan. Me ollaan oltu tosi tyytyväisiä Reiman vaatteisiin varsinkin tytön kohdalla. :)

  VastaaPoista
 8. Tytön takin arvontaan osallistun.

  Reimalle terveisiä, että tarkistaisivat housujen mitoitusta. Lapselle kuin lapselle pitää ostaa numeroa isommat housut kuin takki. Haalareissa puntit jäävät lyhyiksi jo siinä vaiheessa kuin yläosa on sopiva. Olen ostanut yleensä Reimateciä yli 10:lle lapselle ja kaikilla on ollut sama juttu.

  Reimateccien kuosit ovat olleet aika kamalia esim. viime keväänä Poikkeuksena tyttöjen punainen haalari/takki, joissa oli tummempia palloja. harmi vain, ettei sillä kuosilla saanut isompia kokoja.

  Reimatecin laatuun pitäisi myös kiinnittää huomiota. Reikiintyvät ihan liian helposti ja onpa usempi maanantai kappalekin sattunut, joissa on esim. sisävuori revennyt saumasta muutaman kerran käytön jälkeen.
  vanhemmat Reimatecit olivat kestävyydeltää tosi hyviä ja rymyhaalareina meillä on vieläkin -90-luvun lopun haalareita ja ei ole yhtään reikää, eikä pahemmin kulumaakaan. Ovat laadullisesti 100x parempia kuin uudet haalarit.

  Sijaisperheen äiti

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥