29.4.2012

ranta


     rannalle, rannalla, rannalta, rannalle, rannalla.
Koko päivä,
olemme avanneet rantakauden.
Eilen päätettiin että korkataan se Dominoilla ja Tripeillä.

Onko muuten paljon muita lapsia jotka eivät pidä mehusta?
Tyttö juo tosi harvoin mehua, kun juo niin hyvin vähän.
Yleensä juo maitoa tai vettä.

Minulla on muutakin,
mutta myöhemmin...
Nyt rannoille!


***

11 kommenttia:

 1. Meillä ei tykätä mehuista myöskään - edes itse tehdyt ei kelpaa. Itse olin kyllä lapsena samanlainen... "pelkkää vettä vaan...".

  VastaaPoista
 2. Hienoja rantakuvia!

  Meilläkään ei 2 pienintä juo ollenkaan mehua. 2 isompaa juovat mehua, mutta eivät koskaan ole halunneet edes maistaa limpparia (eikä siis toki pienemmätkään). Tarjottu kyllä on, mutta ei maistu. En kyllä valita, jos ei sokeripitoiset juomat kelpaa :D

  VastaaPoista
 3. Ihania rantakuvia!
  Meillä isoveli tykkää (vähän liikaakin)mehuista, muitta pienemmät eivät, Neiti on oikea maitokissa:)

  VastaaPoista
 4. IHANIA kuvia, kuten aina :) Meillä toinen tyttö tykkää mehuista, limppareista, maidosta... toinen taas juo VAIN ja AINOASTAAN vettä. Maidon juomisen lopetti tasan tarkkaan silloin kun luovuttiin tuttipullosta. Maitoa saa kyllä onneksi menemään kaakaon muodossa, se on ainoa mikä kelpaa. Mehuja ei suostu maistamaankaan... paitsi muistan elävästi kuinka toissa kesänä Ateenassa, käytyämme 40 asteen helteessä Akropoliksen kukkulalla ILMAN juotavaa mukana, suostui tyttö juomaan vastapuristettua tuoremehua :D

  VastaaPoista
 5. Moikka yökyöpelit ♥
  Olenkin miettinyt että pakko olla muitakin lapsia joille ei mehut maistu. Päiväkodissa ihmettelivät kun kävivät joskus ensimmäistä kertaa retkellä -ja tyttö ei juonutkaan mukana ollutta mehua. Muutenkin tuntuu olevan tuttavapiirissä vähemmistössä juomakategoriansa kanssa. En valita en, ihan kiva että vesi kelpaa :)

  Kiva kun jaatte kokemuksia ja kiitos, on aina kiva kuulla että tykkäätte kuvista, kiitos!
  Etenkin kun tänään taas aluksi tuntui että en olisi ikinä ennen pitänytkään kameraa kädessä :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Nyt on kyllä ollut superhienoja ilmoja <3
  Meillä poika juo mitä vaan mukiin laitetaan maito, vesi ja mehu menee. Mutta mulla on itsellä pieni "ongelma" Fanta zeron kanssa. Pitää varmaan kohta alkaa juomaan sitä salaa jossain, ettei tää "tartu".. ;-D

  T:Eppusen äiti joka ei pääse kirjautumaan:)

  VastaaPoista
 7. *nostaa käden pystyyn*

  Täällä kaksi poikaa (4v ja 6v), jotka eivät pidä mehuista, limsoista, simasta jne. Vesi ja maito kelpaa vain.

  Hyvä vaan, vaikka joskus olis just helppoo ottaa evääksi Trippejä kylmälaukun, maitopullon ja kylmäkallejen sijaan. ;)

  VastaaPoista
 8. ..tää tietenkin ehkä johtuu siitä, että ei olla lipitetty itekkään mehuja/limsoja eikä annettu lapsille mitää muuta ku maitoa/vettä kunnes ovat ite halunneet maistaa ja todenneet että eivät tykkää.

  Mun mielestä mehut ja limsat on niin turhaa. Mies kyllä juo mehuja, mutta pojat ei vaa meillä tykkää.

  Ja ku eivät ole tottuneet siihen nii eivät haluakkaan.

  VastaaPoista
 9. Upeita kuvia - ihana tunnelma!

  Meillä molemmat likat nyrpistää mehulle ja limsalle nenäänsä, vain maito kelpaa. Pelkästään sitä menis janojuomaksikin, välillä tarjoan vettä kun parempi hampaille :) Jos retkellä on pillimehut mukana niin juovat kyllä hörpyt niistäkin mutta eivät enempää.

  VastaaPoista
 10. Vertsukka juo mehua, mutta mitään hiilihappoista ei edes maista. Ja valitsee usein maidon tai veden mieluummin kuin mehun.

  Kummityttöni 7v ei juo mehuja tai limuja, juo vain vettä ja piimää. Imetyksen ja korvikkeen jälkeen ei koskaan suostunut vaihtamaan normaalimaitoonkaan.

  -J-

  VastaaPoista
 11. Moi!
  Mietin aina että lukeekohan kukaan näitä vastauksiani kun pääsenn välillä paikalle vasta tyylikkäästi viikon myöhässä ...

  Eppusen äiti, minulla on "pieni" ongelma Coca-Colan kanssa... joka päivä juon ja välillä niin paljon etten kehtaa snoa. Kuitenkin olen vähentänyt siitä paljon sitä meni kun olin vielä kotona, eli suunta on oikea ;) Nimimerkillä, anonyymit limpparistit

  Pieni Lintu, no juuri tuo eväspuoli olisi kiva. Ja kun tyttö siis juo tasan yhtä trip mehua jos juo. Niin eihän sitä sitten juuri sillä kiskalla ole mistä pitäisi pieni juoma ostaa. No, me kannetaan lähes aian mukana vesipulloa... ja siksi myös käsilaukkuni pitää olla sen kokoinen että sellainen sinne mahtuu :D

  Meidänkään perheeessä lapsille ei ole annettu makeita pienenä. J ei edes halunnut karkkeja jne. pienenä ja oli ehkä vasta 6 kun sellaisia rupesi syömään, pulla ja jäde oli tarjoilussa ennen sitä. Tokan kohdalla kynnys pienenee kun hän tietysti haluaa tunkea suuhunsa kaikkea mitä isompikin ja kun meillä se ikäero on niin suuri niin korostunee.´Tyttö onkin ollut varsinainen sokerihiiri kyllä siitä asti kun on ensimmäinen keksi annettu :D Karkkia eivät lapset mielestäni paljoa syö mutta jäätelö ja pulla kyllä on useammin kädessä :)

  Kiitos Terhi ♥ Hmm, luulen että tyttö juo jopa mielummin vettä kuin maitoa -poika sitten taas välillä juo maitoa lasitolkulla :) Hän kyllä juo limua ja mehuakin välillä.

  -J-, aika monesti kai juuri se hiilihappo karkottaa pienet lapset :) Kummityttö kuulostaa melkein Padmélta, hänenen kanssa sai tehdä aika paljon töitä että sai maitoa menemään. Sitä ennen imetys piti lopettaa kokonaan ja ravintoterapeutin kanssa laskettiin saako tarpeeksi kalsiumia muusta ruoasta kun maitoa ei millään suostunut juomaan. Varmaan meni puolisen vuotta ennen kun maito kelpasi tytölle.

  Kiitos kaikille kun olette ehtinett jakamaan kokemuksia ja jättämään merkin käynnistänne!

  VastaaPoista

Ihan mahtavaa jos ehdit jättää kommentin,
ilahdun ihan jokaisesta!
Kiitos kun kävit ♥